Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)(17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Si eu l-am avut profesor, am dat prodedura civila cred ca de 20 de ori, il uram sincer. Cand am luat, am scris de nota 20, a venit asistentul lui si m-a felicitat chipurile, cica lucrare foarte buna si Ciobanu mi-a dat 7 (SAPTE). Ca cica daca nu iei de prima oara la el examenul, nu ai cum sa mai iei apoi nota mare.

Fii atenta, am intrat pe avocat.ro, sunt ff multe opinii ale celor care au dat sau dau la inm si ca noi, direct pe post.
Grilele nostre sunt muuult mai usoare decat ale celor care dau la inm, plus ca nu avem sutele de examene pe care le au ei de trecut in cei doi ani de inm, plus ca nu avem evaluarea preliminara, testele de logica etc.

Acolo mai scriu ei dupa ce invata, de ex. la CEDO, nimeni nu isi scoate MO, ci iau carti cu hotararile astea comentate, ca la exam. te intereseaza cum au fost comentate.

Apoi am mai citit ca sunt ff multe carti cu grile, avem de facut ... investitii, nu gluma.

Sa intri sa vezi, e foarte util ce vorbesc ei intre ei acolo, doar ca m-am speriat ce bine stiu penalul, isi pun unul altuia niste intrebari/probleme/spete, de ma uit ca mata-n calendar.

Eu trebuie sa-mi cumpar si penal si procedura penala, ca le am doar pe cele din facultate.

Mi-am scos si eu tematica, poate ma apuc azi de ceva, sa-mi ocup mintea, ca altfel ma apuca disperarea dupa rezultatul de la notariat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Martie ,ca sa te linistesc cu examenul se pare ca nici cei care au dat pentru avocatura nu stau prea bine.
la Bihor s-au afisat rezultatele si din 44 de candidati doar 8 au reusit sa treaca de acest hop.

In ceea ce priveste site-ul respectiv,eu urmaresc zilnic ce se discuta atat pentru judecatori cat si pentru avocati.
Stiu ca par aiurea spetele din penal cand intri si citesti,dar dupa ce o sa treci o data prin materie nu o sa mai ai aceeasi opinie.
Acum totul depinde , in cazul nostru, si de ce locuri se vor scoate la concurs.
Este foarte important!!!!

Mergi la inceput

1. iar imi fac buletin, acuma mi-l schimb iar pe Bucuresti

2. este adevarat ca sunt mult mai multe locuri de procuror scoase la concurs?
Am vazaut candva, nu mai stiu cand exact, ca in Bucuresti nu erau scoase posturi de judecator, dar de procuror erau fff multe.

Daca este asa, voi opta pt. procuror. Oricum, telul meu principal ramane tot notariatul, asta nu inseamna ca nu voi lua in serios exam. de magistratura.

Mergi la inceput

Ai dreptate ,sunt foarte multe posturi de procuror.
dar eu spre judecatori tind.
Sa vedem la momentul respectiv ce posturi se scot la concurs

Mergi la inceput

martie ti-am trimis e-mail.

Mergi la inceput

si eu tie.

Mergi la inceput

O cafea????
Eram sigura ca doriti.
Cand m-am trezit dimineata si am vazut bruma afara ...mai rau m-a apucat melancolia de sarbatori.
De abia astept sa fac sarmalute si friptura,mai ales ca eu am tinut tot postul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Pica tare bine cafeaua, sunt cheauca de somn, de la 1 la 3 si ceva am admirat tavanul..nu's de ce...
Angela, vin si eu la sarmalute, mi-ai facut pofta...
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

In sfarsit se simt sarbatorile si la juristi... ce bine, eu am chef de cozonac, poate ma chinuie talentul si anul asta, ca am facut acum 2 ani si atata am framantat la el, de nu mi-a mai trebuit.
Angela iti scriu maine mail sa-ti spun ce si cum. Si eu am tinut postul (cu fff mici exceptii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Angela sarmale, martie cozonac...avem ce manca de sarbatori... Bravo, fetelor!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput