Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)(17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Cafeluta buna,buna.
Martie ma bucur ca nu sunt singura care tin post.
Luna ,tu nu propui nimic pentru Craciun????
Kriss???
Asteptam sugestii!
Ce cadouri vreti sa puneti sub pom pentru copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
Vin si eu la cafeluta voastra de dimineata!
Martie,nu am mai reusit sa iti scriu, imi pare rau ca nu ai reusit.Sunt sigura ca vei reusi pana la urma sa intri unde iti doresti.
Fetelor, va doresc sanatate si mult spor la invatat!! vad ca sunteti tare hotarate!bravo voua! Eu nu am de gand sa dau la anul vreun examen, dar va voi sustine pe voi.
Bunataturi de Sarbatori..nu ma pricep, mai mult voi cumpara sau imi va face soacra..oricum nu vreau sa mananc prea mult, caci am reusit sa mai dau jos de pe mine si nu vreau sa le pun la loc de sarbatori.Din sept am reusit 11 kg si am ajuns la greut de dinaintea sarcinii..dar nu ma opresc aici!asa ca astept si eu sustinerea voastra!!voi cu examenele, eu cu silueta

Despre cadouri..habar nu am..criza ec. a ajuns si pe la noi..din banii de indemniz am platit bona si mi-a mai ramas ceva pt. cumparaturi..alocatia fetei inca nu a venit, ca cica nu sunt bani la guvernsotului clientii nu i-au mai platit marfa..cecuri fara acoperire,nu au bani, unii vor disparea samd..si nu sunt din Moldova(unde e mai saracie..), sunt din banat, muntenia..Asa ca anul asta, mai slabut la cap. cadouri..

Angela, i-am pus fetei cateva melodii..nu e foarte receptiva..cred ca e prea lenta pt. eavrea un house, o p-o-p-u-l-a-r-anu-s de ce mi-a aratat altceva, ca doar nu e cuv obscen

va pup si ne mai auzim..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna dimineata tuturor! Ma primiti si pe mine la o cafeluta?
Vad ca sunt mari preocupari in ceea ce priveste invatatul. Am si eu o opinie, chiar daca e dura: nu va faceti iluzii ca sa nu aveti deziluzii!
Este enorm de invatat si este din ce in ce mai greu, chiar si la barou. Cel putin la Bucuresti. Si mi se pare intemeiat, pentru ca se apreciaza ca sunt din ce in ce mai nepregatiti juristii, in timp ce domeniile si exigentele se extind.
Dupa cum va spuneam, sunt la INPPA. Am facut o gramada de cursuri, materia este foarte vasta. Se cere mult comunitar, se cere mult cedo, se preconizeaza alte si alte modificari ale codului penal, civil, proceduri. Deja parte din ele ne-au fost prezentate.
Eu am ramas inca pe penal si mi se pare foarte greu, in conditiile in care am invatat. Cred ca o sa imi incep colaborarea cu o societate, dar nu sunt sigura, din ianuarie.

Irina are dreptate, s-a modificat si legea si statutul avocatilor. Nu se mai intra la barou decat cu examen indiferent de perioada pe care ai lucrat-o inainte ca magistrat sau consilier.
Se face pregatire continua, ai obligativitatea de a face 20 de ore de pregatire continua anual. In timp de trei ani trebuie sa faci 60 de ore, daca nu le ai, sanctiunea, mi se pare, este excluderea de pe tablou. Ma rog, trebuie sa le invat pe toate si de asta ma voi apuca chiar acum ca se apropie examenele, am o gramada de lucrari de facut si de invatat pentru materiile la care voi fi examinata.

Oricum, ganditi-va ca, in conditiile in care veti fi admise, urmeaza o perioada si mai dura, de invatat muuult de tot, pentru a si absolvi si a prinde post.

Ei, sunt tare vorbareata dupa atata timp!

Multumesc mult Kriss, pentru invitatia ta ca si colega, am acceptat-o, evident. Nu prea stiu eu sa umblu pe acolo. Si multumesc ca m-ai contactat in permanenta.
Sper ca toate sunteti bine, de toate mi-a fost dor, dar perioada prin care trec nu e una prea buna si de aceea, pentru a nu va intrista, m-am abtinut sa mai intru.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Kriss, de la inceputul anului am dat jos 15 kg...dar nu toate fortat. Acum nu stiu cum sa ma mai opresc sa nu mai slabesc, deja mi se pare ca am exagerat.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Neata!

Kriss, multumesc! Zi ai scapat de sarmale si cozonaci, deh, eu una nu as manca ce imi pune soacra in farfurie, de altfel cred ca s-ar topi intai furculita

Mai, voi stiti ca prima persoana cu care am vorbit eu pe forumul asta a fost Luna? Era la un topic despre ce-si doreste fiecare de la anul care vine. Si eu am zis ca vreau sa fiu notar (idei putine, dar fixe) si atunci mi-a raspuns Luna si chiar m-a invitat la Clubul juristilor, am intrat putin (parca, nu mai tin minte) dar era asa o vorbarie, fetele se stiau demult si eu nu reuseam sa intru niciodata in discutiile lor si am lasat-o balta. Ce o fi cu Luna, imi placea mult de tot de ea, foarte pozitiva..

Kriss, cate kg ai si ce inaltime? Eu de cand m-am nascut sunt la regim, asa ca ... ma pasioneaza subiectul. Eu ma laudam ca arat ff bine, mai, dar dupa a doua sarcina, desi am slabit la loc, chiar mai mult, am ramas cu o celulita asa... cum sa zic... oribila.

Lora, nu te bucura, n-am zis ca si fac, doar daca m-o chinui iar talentul...

Angela, anul asta pt. cadouri am butonat internetul, ca n-am avut timp de cumparaturi. Adica pe crazytoys.ro si buburuza.ro
Nu stiu inca ce sa-i iau lui Bebi. As vrea sa dau o tura prin Mall, ca n-am mai fost de 1000 de ani, ieri am fost pe Mosilor sa casc gura si eu pe la vitrine, pe la genti, cizme.. mai nimic, trei lulele.
Pe mine ma pasioneaza f. mult aranjatul casei, trebuie sa ma duc sa cumpar zapada arificiala la spray sa fac pe geamuri figurine, ca mi-am facut eu sabloane pe care le folosesc in fiecare an.
Dar mai am o groaza de

Mergi la inceput

Eva ma bucur mult ca ai trecut pe la noi.
Pe noi nu ne mai pasioneaza baroul.Noi vrem INM cu 5 ani vechime,cat o sa mai fie in vigoare,ca s-ar putea modifica si aici legea.
Martie despre Luna stiu ca s-a intamplat ceva pe la alata discutie si s-a suparat si a decis sa nu mai intre .Kriss parca stie mai multe amanunte.
In ceea ce priveste kilogramele ,ma bucur sincer pentru voi.
e bine sa ne pastram in forma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

eva, te pup..multumesc de telefon! sper ca anul ce vine sa fie mai bun si sa ne aduca linistea si implinirea ce o dorim in viata noastra!
NU ne intristezi draga mea!daca ai timp intra aici si descarca-te,macar atat cat poti spune(ca stiu ca e greu sa le povestesti pe toate) si cine stie, poate un sfat, parere, imbratisare de-a noastra te va ajuta oarecum!
Cu greutatea nu stiu ce sa zic, tu stii cat e destul..nu stiu cum esti tu in realitate, important e sa fii proportionala, sa nu fii excesiv de slaba, sa fii multumita tu cu corpul tau, sa mananci sanatos, mai ales ca tu esti activa, umbli toata ziua..nu poti sta nemancata sa te apuce ameteala.

martie,am 1,70cm si am ajuns acum la 85 kile de la 96,5 cat aveam in sept. mereu am fost mai plinuta, am avut odata 62 de kile(slabisem de la 73) cand invatam pt. admiterea la fac. de drept(stiti si voi cum era inainte, invatai cuvant cu cuvant cartile, nu ca acum cu dosare si alte chestii). In 2001 cand l-am cunoscut pe sot, studenta fiind, aveam 72-73 si aratam f bine,adica nu m-as vedea slaba, nu sunt genul si nu am fost vreodata..As dori sa ajung la greutatea aia, sau macar un 75-76 ar fi super!oricum , asa cum zice si eva nu imi fac iluzii..o iau treptat si vad unde ajung.
Scaderea drastica din sept. se datoreaza unor pastile de slabit care nu sunt f sanatoase, dar m-au ajutat sa ies din impas..Acum nu le mai iau, dar ma abtin f tare..mananc f putin, dulciuri aproape 0, paine la fel, caci eu nu fac miscare mai deloc, umblu non stop cu masinaIar in ultima sapt din cauza problemelor avute am slabit vreo 3 kile jumate..

imi pare rau de asa soacra, a mea e super de treaba!
Luna se pare ca are niste probleme si nu a mai intrat demult..eu mai vb cu ea si pe facebook,dar nici acolo nu a mai intrat de cand a disparut de pe DC..si eu o astept sa revina cand va putea, ca imi era draga!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Da, Angela, am inteles ca nu se discuta despre barou. Tocmai de aceea va spuneam ca ceea ce va asteapta este cu atat mai greu, in conditiile in care veti intra.

Forma-forma, dar eu deja nu ma opresc, iar acum trebuie sa trag tare cu sportul ca totul e flasc.

O zi buna!

Mergi la inceput

Kriss, am 163 cm si 53 kg...acum!

Azi as vrea sa imi termin lucrarea de la comunitar, daca reusesc sa ma concentrez. In ultimul timp nu prea mai reusesc, nu stiu ce am. Si asta, lipsa asta de mobilizare, pentru mine, care sunt o persoana care clocoteste tot timpul, este absolut distructiva si de neinteles. Sper si eu sa ma linistesc o data si sa vina si vremuri mai bune.

Apropo de ce face Martie...si eu am o gramada de treaba, dar nu imi vine sa ma apuc de nimic. Nici nu imi dau seama ca am intrat deja in sarbatori.

Urata treaba, dar sunt ambitioasa si va veni si soarele, ca acum cand scriu, cand a intrat asa de puternic pe fereastra de parca ar vrea sa imi spuna ca el e aici in permanenta si eu nu vreau sa il vad.
Hai, ca am dat-o in nostalgii.
Oricum, imi face placere si mie sa va regasesc asa de vorbarete. Chiar imi era dor de voi!

Mergi la inceput

Ai dreptate Eva,sportul este de fapt cel mai important.

Mergi la inceput