Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)(17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Irina si mie tot de penal imi e frica,dar am decis ca o sa stau in concediu o luna de zile in care nu am sa fac decat sa studiez penalul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

martie,am vazut ca s-au afisat rez la notari ieri..nu ai scris,sa nu am inteles eu..nu ai luat?vad ca la Galati sunt 8 admisi din 17..

irina,despre preg.continuaa a av am aflat ca e o bulibaseala..cand am citit si eu ord cam intrasem in panica..
cursurile alea se platesc din banii tai proprii(bine, ii decontezi)si la fel masterul il platesti..pai de unde atatia bani?ca nu e 50/100 lei..si ce sa faci? un master n fiecare an??mi se pare o prostie..daca erau org de barou niste cursuri mai ziceam..dar asa..
Spuneau colegi de ai mei ca sa ii oblige, sa vada si ei ca nu pot intra in instanta daca nu se duc..pai chiar asa..de la 1.01.cresc taxele la barou,cursurile astea sunt catea milioane vechi fiecare..de unde ??

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Angela, se da si interviu preliminar - ca sa vada ei ce motivatie ai ca sa devii magistrat etc?

Si aia cu logica se da? Ce e , tot grila? Si se aduna la nota finala sau e eliminatorie proba de logica?

Sunt in ceata total...

eu cu penalul nu am avut niciodata nici o tangenta. In facultate mi-a placut mult, am avut si lucrarea de licenta la Procedura penala, la Neagu - declaratiile martorilor.

Ah, ce bine ar fi sa dati si voi, am face aici un grup de sustinere..

Si, by the way, am picat, dar nu oricum, ci lamentabl! Voi face contestatie, ca nota de la teorie e mult sub estimarile mele si chiar nu inteleg de ce. Daca nu mi-as fi punctat decat 2 subiecte si tot luam 5. Ma rog, da-l dracu de exam. ca mi s-a luat, ma iau de astalalt acum.

Mergi la inceput

Uitasem, la Bucuresti, unde stiti ca erau 18 pe loc, jumatate nu s-au prezentat la examen, jumatate au picat cu 1 si ceva. Au fost aici chiar cele mai mici note. Din 5 locuri s-au ocupat 4, iar in rest s-au ocupat cam 3 locuri din 8. Deci au ramas fff multe locuri libere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

martie si angela nu vreti sa tinem legatura si pe mess, poate daca ne apucam toate de invatat reusim sa ne urnim. pe mess mie cel putin mi-ar fi mai usor sa comunic cu voi in timp real. eu am acelasi id pe mess ca si aici.

Mergi la inceput

Irina si Id-ul meu este tot ca aici,dar nu pot vorbi decat seara,pt ca la servici nu am acces la mes.
dar eu zic ca e bine si seara,macar sa ne abitionam noi ,pana nu se gandesc sa modifice si legea pentru judecatori

Mergi la inceput

Irina, eu chiar dau, m-am hotarat, dar nu le am cu mess-ul si ma si enerveaza la maxim, propun pe mail.

Irina, zi, tu stii cum e cu CEDO si cu interviul preliminar si cu logica?

Mergi la inceput

Martie nu este nici un interviu preliminar din cate stiu eu,dupa examen iti verifica reputatia si dai un test psihologic.
In ceea ce priveste CEdo sunt intrebari din practica.
sunt 44 de decizii cedo si din acestea se pun intrebari.
Mie mi se pare ok.

Mergi la inceput

Angela, tu pusesei un link in care vedeai exact ce se da, scuza-ma, eu nu l-am deschis decat acum si te intrebam iar si iar ce se da. Scuze!

Deci v-ati hotarat? Eu da, 100%

E cumva vreo problema ca eu am acum buletinul pe Galati? Poti da pe orice post sau numai pe posturile unde ai domiciliul?

Pt. CEDO si Organizare judiciara ce manuale sunt?

Mergi la inceput

http://www.inm-lex.ro/fisiere/pag_32/det_838/3878.pdf

MARTIE uite aici tematica pentru organizarea judiciara

iar pentru CEdo:
http://www.inm-lex.ro/fisiere/pag_32/det_838/3877.pdf

Hai ca nu e mult.
Trebuie sa lucram mult pe spetele de la civil si penal.

Mergi la inceput