Fiv Austria(10)-Germania(9)-Spania-UE (2)
Raspunsuri - Pagina 18
Liana30 spune:
meluleeeeee suntem aci cu pumnii stransi..e luni deja![]()
stuart te pup

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
+13
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
Moniland spune:
Am primit raspunsul de la Rita care m-a felicitat si mi-a zis sa continui acelasi tratament inca 3 saptamani. Mi-a zis ca numai e cazul sa reped hcg-ul pentru ca la 10 zile rezultatul este evident.
Ma roaga ca in 3 saptamnai sa ma duc la eco cand se poate detecta si bataile inimii bebelusului sau bebelusilor. ![]()
Moniland spune:
Liliana
ma bag si eu la bradut cu unul mov. Sper sa reusesc
. FIV in Tenerife, hmmm ce frumos suna. ![]()
Lindutza
,poate poate sunt doar pete.
Stuart,
ieri si azi sunt mai bine. Usoare reutri dar abia daca le-am bagat in seama. A fost cu siguranta ceva trecator. E mult prea devreme sa incep cu ele.
melutzica si eu sunt cu pumnii stransi.
tamaryllis spune:
Chiar daca nu voi face fiv in Austria, am si eu o intrebare:medicii din Austria recomanda scoaterea trompelor cu hidrosalpinx inainte de FIV? Sau recomanda acest lucru in functie de cat de mare e hidrosalpinxul?
Va intreb pt ca eu am facut laparo si astfel mi-a descoperit hidrosalpinx bilateral. Anul viitor voi face fiv in Ungaria, dar am constatat ca medicul de acolo nu recomanda in toate cazurile scoaterea trompelor!
Multumesc! 

Blanche25 spune:
Neata!!!!!!!!!
Elenada, Linduta 

Va doresc din suflet sa aveti beta MARE!
Moniland cum te simti?
la bebici
Stuart multumesc de pumni stransi. 
Kla ce baietel frumos ai
. Sa-ti traiasca.
Liliana multumesc, sper sa fie bine. Deci iti face cu ochiul clinica? Din partea mea numai laude, sunt oameni care te fac sa te simti aproape de ei, ce imi place mult e au vrut sa se asigure cat mai mult ca va fi un FIV reusit. M-au tinut pe 2 feluri de AC ca sa scada chistul pe care il aveam si m-au trimis la un doctor profesor ca sa imi faca eco si sa vada cu claritate ce fel de chist este. Cand au primit foaia de la eco de la acel doctor au inceput tratamentul pentru fiv. Iti tin pumnii sa iei cea mai buna decizie.
Pisix intr.adevar IVI e un pic mai scumpa decat alte clinici.
Tamaryliss in Spania se recomanda scosul trompelor cu hidrosalpinx, nu prea se complica cu altceva.
bryny spune:
BLANCHE25 cat de mare era chistul si la ce medic tea trimis?unde o sa faci fiv??si eu aveam un chist de 6 cm luna trecuta...acum iau melleva 35 sami regleze ciclu si inca ma tratez de chlamidia mai am 2luni si apoi treb sa ma intrept spre o clinica din viena unde se poate rezolva ceva si cu acest chist....
bombonique spune:
Dragele mele, astept cele 2 liniute din parte voastra!
Moni, imi pare rau ca ai stari de greata. Eu din pacate /fericire nu am prea experimentat asa ceva! Doar ceva dureri de cap si somnolenta. si o hiperaciditate groaznica! (dar cum ziceai si tu, vomezi cu drag)![]()

Va astept cu vestile minunate!
Mai avem o zi!

(pana la testele pozitive)

Legat de nume, e tare greu!
Bq
18+
Blanche25 spune:
Bryny eu am facut FIv in Spania, era un chist de 4,7cm, am luat o luna Ac normale, apoi cum chistul nu scazut mi.a dat unele f puternice care tot nu au actionat asupra lui. La ECO parea un chist normal, folicular insa m.a trimis la un doctor profesor ca sa mi.l vada si el si sa-si dea cu parerea; care a fost aceiasi, chist folicular deci am inceput tratamentul. Dupa AC a scazut la 4,1cm si s.a mentinut asa si la inhibare si la stimulare. La punctie mu la.u punctionat si pe el, acum nu stiu daca s.a refacut sau nu, eu sper sa nu. Eu sper sa ti se reduca chistul de AC, si sa nu deranjeze la tratament.
kla78 spune:
BLANCHE,LILIANA multumesc de laude la adresa puiului meu,va doresc si voua din tot sufletul sa va aduca barza si voua o asa bucurie,multa bafta!
fetelor eu am cateva fiole de lepori hcg(ca si pregnylul)cred ca am vreo 6 fiole daca vreuna aveti nevoie de ele spuneti si vi le dau cu cea mai mare placere!expira in 2010.
pupici
lindutza spune:
Eu acuma am venit de la singe si merg sa-l pun la posta sa ajunga la clinica.M-au intepat de 2 ori aproape ca de fiecare data pentru ca nu prea i-mi gasesc venele.
De azi dimineata petele maro s-au transformat in singe rosu si cheaguri si curge destul de abundent,asa ca nu cred ca as mai avea vreo sansa.

la toata lumea!