Fiv Austria(10)-Germania(9)-Spania-UE (2)
Raspunsuri - Pagina 17
bryny spune:
fetelor ma sunat sora mea azi care locuieste in austria si mai sp ca facea reclama in ziarul lor local de o clinica noua care sa deschis in Neustadt viena intrati si voi cele care inteleg germana ca eu nu am inteles mare lucru.intrati aici: "Adebar-ihre Privatklinik" Dr.Alexander Schutz.cele care se pricep poate gasesc o varianta in engleza ca asa mai inteleg si eu cate ceva

pisix spune:
Iyoana, kla - cred ca la IVI si preturile sunt pe masura ...
Hai ca vedem
Oricum, din toate site-urile de clinici spanuiole pe care le-am primit IVI mi se pare ... mult peste, poate si pt ca stiu mai bine sa se promoveze si sa-si puna pe site toate reusitele si performantele
bryny - parca am citit de Alexander Schutz, sincer cred ca a fost medic la o alta clinica din cele cunoscute (cand am facut studiul initial al clinicilor din austria, am verificat si medicii lor)
Dar nu mai stiu de unde ...
elenada spune:
Hello dragutele mele
miss me?
Am ajuns si eu in sfarsit acasuta. Doamne ce bine e. Casuta noastra cuibusor de nebunii te asteapta zi de zi.
Dupa doua zile de dureri de ovare destul de intense in care incepusem sa imi fac griji si sa ma gandesc la prostii azi m-am trezit cu o explicatie care mie imi convine. Cand eram la et m-am plans doctoritei ca ma dor ovarele si ea mi-a zis sa nu ma pland ca inseamna ca fac progesteron si ca e de bine. Deci de aici am tas eu o concluzie ca daca ma dor ovarele inseamna ca iar fac progesteron. de ce fac progesteron?
pt ca sunt insarcinata. Corect?
Si avand in vedere ca toate gravidutele s-au plnas de dureri de ovare asta imi intareste teoria. E bine ca stau bine cu teoria.
Fetelor nu mai fiti triste ca vine craciunul.
Caraciunul e frumos si nu suntem chiar atat de singure.
Avem familii soti care ne iubesc si care sunt alaturi de noi si care daca nu ar fi viata noastra ar fi si mai cruda. Asa ca e bine sa ne bucuram pt putinul pe care il avem. e o vorba nemultumitului i se ia darul.
Cu incredere si perseveranta vom avea si bebelusul nostru. Dar daca ne lasam cuprinse de depresii si ganduri negre cu siguranta asta nu ne va ajuta.
Facem concurs de impodobit brazii?
ce ziceti
postam fiecare poze cu bradul ei si il votam pe cel mai frumos.
Logoreea verbala o fi semn de sarcina?![]()
Va pup dragele mele si haideti sa ne bucuram de putinul pe care il avem.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
bryny spune:
PISIX cumva ai citit de dr alexander shutz la clinica din WELS?ca sormea asa mia sp ca ea crede ca e aceeiasi clinica doar ca a deschis si in orasul ei una noua. ea mia dat si un mail dar nu al gasesc:www.adebar-wunschkinderklinik.at dar nu o gasesc si am dat doar adebar pe google si am gasit ceva dar in austriaca si nu inteleg nic
ELENADABINE AI VENIT ACASA

MAMICOOOO SA FII SANATOASA!

sarcina usoara si multaaaa sanatateee!
lilianaFi spune:
Ioanatugs..bafta multa...sint cu pumnii strinsi pt tine draga mea...sa auzim de bine 
Elenada
..ce frumoasa idee cu privire la brazii de craciun,asa mai uitam de melancolii..macar pt "un minut"...si eu sint cam in butoiasul melancoliilor/depresiilor in aceasta perioada
)...
...hai ca ma inscriu la concurs
...si pina atunci marti te asteptam cu beta mare 
Iyoana 
bryny 
Kla iubita ce cavaler are mama...fat frumos din poveste!
Pisix...cum mai merge cu studiul?..opinii!!!...ivi.v???...
Moniland...perfect iubita...poate ca tie nu ti-e bine cu greata/varsaturi...dar ma bucur din suflet pt tine ca toate aceste simptome demonstreaza ca sarcina merge bine(cred ca sint 2 bebei!) numai bine 
Blanche stai linistita iubita,trebuie sa fie bine...esti pe miini bune...mai ca imi vine sa fac si eu urmatorul fiv la aceasta clinica...din cite am citit se ocupa mai mult de infertilitate feminina si au statistici bune...deci relaxeza-te...tot ce a depins de mina umana e facut si e facut bine,acum ce-o vrea D....sa speram bine...

Fireyes 
Bomboniq
...ai decis numele cavalerului?
Lindutza
...ce mai faci???
Hepilica Arina Irina 
Kitta Cami30
..ce mai faceti dragutelor???

melutzica
...multa,multa bafta!
[orange]Magduta 
[orange]Aldolina Avalon Cristal..voi ce mai ziceti fetelor 
...eu oscilez intre fiv madrid(clinica Blanche
),institutul bernabeu alicante,fivap tenerife si fertia malaga... 
tuturor fara nici o exceptie si numai bine 
lindutza spune:
Liliana,ce sa fac?Sint stresata ca azi a inceput sa-mi vina ceva maro si asa este la mine inainte cu o zi de ciclu.
Miine trebuie sa-mi iau singe la dr. de familie si sa-l trimit la Ulm prin posta.Rezultatul il voi primi de abia marti dar eu cred ca miine i-mi vine ciclul.
Elenada,inseamna ca si tu marti ai rezultatul deodata cu mine.Dar eu sint aproape sigura ca nu sint.I-ti tin pumnii

Moni

Anto ,mult noroc pentru miine!!!!!
Blanche
lilianaFi spune:
Lindutza ai rabdare...pina nu vezi scris negru pe alb,spera...nu se stie niciodata...putine pierderi maro,chiar rosii nu inseamna nimic...incearca sa stai linistita draga mea si te rog sa nu mai faci scenarii cu CM...cunosc multe fete care au avut hemoragii si au nascut bebei frumosi si sanatosi...deci...nu se stie niciodata...de ce nu ar fii un bebe mic la tine in burtica?...esti tinara si sanatoasa...deci conditii perfecte...asa ca mergi miine la test si nu uita ca noi toate sintem cu tine si te tinem de minuta ...
nu fii trista:"la vita è bella!"...numai bine iubita 
stuart spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nzkemi buna fetelor! V-am citit taoate povestile si va urez la toate muult succes! Apelez la voi in dorinta ca ma veti ajuta,si eu in luna urmatoare ma pregatesc pt fiv dar la noi in tara.Si marea mea problema este ca la noi in farmaci nu se mai gaseste pregnyl sau ovitrelle. emi |
nzkemi, daca mai ai nevoie de ovitrelle te pot ajuta eu, te rog sa-mi trimiti PM sau e-mail.
Multa bafta!

Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
stuart spune:
Moniland, FELICITARI pt. sarcina, BB sanatosi si norocosi! Imi pare rau ca debutul este asa furtunos dar sa speram ca trece. Pt. greata stiu ca exista niste bratari ce utilizeaza presopunctura. Cat de eficiente sunt nu stiu!?
lindutza, elenada si blanche, multa bafta la bhcg, sa veniti cu II!
Ioanatugs, bafta multa si sa fie cu noroc ultimul FIV pt. BB1!
melutzica, , felicitari pt. ovocite, sa ai embrionasi pe masura si la final BB sanatosi si frumosi!
Liana30,
pt. BB si mamica luptatori!
Bafta multa tuturor fetelor si sa auzim numai vesti bune!

Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)