Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Mvb, si eu cred ca aude pt ca se misca prin burtica.

Offf, ma doare capul de numai pot, cu tot cu ochi. Sper sa nu ma ia vreo raceala. Oare daca iau o doza de Osciloccocinum? Mi-a recomandat dr de familie, dar nu eram sigura daca la varsta asta a sarcinii e indicat.

Fetelor, cand apa se rupe, apoi nu ai cum sa confunzi, toata lumea zice asa. Ne apropiem cu pasi hotarati si de momentul asta

Vreau acasa!!!!!

Bee29+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Cristi tu ai deschis subiectul cu "dopul", insa nu mi-e clar cum arata....fetelor cu BB-i , lamuruti-ma ca nu am pe cine intreba! Dopul asta rozaliu cand iese e ca un dop de sticla, compact, sau e ca o scurgere ceva mai vascoasa?
Iar lichidul care iese cand ti se rupe apa, ce culoare are....roziu, galbui? si cam cat lichid se pierde? o cescuta de cafea, o cana de ceai sau te baltesti suficient cat sa-ti dai seama ca ti s-a rupt apa?

32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 6 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!

Eu zic ca face si "poc" daca iese 1ian.

POZE CU NOI
Minunica mea
32+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 8 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

fetelor sa imi tineti pumnii... azi la 2 imi vin rezultatele la streptococulala B (am repetat analiza la alt centru pt ca trei amice mi-au zis ca si lor la Medlife le-a iesit streptococ B si la alte centre unde au repetat nu a mai iesit; asa ca inainte sa ma bag pe antibiotice am zis ca sa ai vad si un alt rezultat: dc e tot pozitiv ma duc la doctora maine sau poimaine sa imi dea tratament; dc e negativ... hm..cred ca fac si a 3 a ora analiza... desi sincer eu sper sa fie negativ)...

am definitivat si noi lista cu ce tr cumparat si de sapt viitoare o sa incepem...

mie cel mai greu imi e seara... dar din fericire in timpul zilei nu se mai intareste burta (nici nu mai merg pe jos la birou, cu masina sua taxi); contractii nu am mai simtit de loc... dar iau inainte no spa, utrogestan si gynipral...

eu nu am inca probleme cu incaltatul sau datul jos din pat... si burta nu pare sa mai fi crescut insa acum cam doare cand loveste bb... adica se simte unde da cu piciorul (ca ma resimt) si unde misca mainile sau capul (ca o bolboroseala)...

intradevar si mie mi se pare ca parca intelege deja cand vb cu el, cand vb cu voce tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata!

Tuchi, imi pare bine ca ai vesti bune! Eu n-am vazut unde ai scris motivele pentru care ai renuntat la Municipal. Poti sa mai spui o data pe scurt?

Fetelor, de ce va programati voi asa devreme la cezariene (37 sapt.)? Lasati copiii sa creasca bine in burtica. E mult mai usor de ingrijit un bb maricel, decat un pisoi mic.

Eu sunt racita cobza. Asa tanjesc dupa Olinth-ul copilului, da' daca ziceti ca nu e ok, nu-mi pun. Ii pandesc pe ai mei sa vad daca ii apuca ceva, desi nu cred ca e virus.

In week-end am cautat si noi mobila si nu am gasit deloc ceea ce cautam. Sunt tare suparata pe tema asta.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 31+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorella spune:

si eu ma gandeam sa-i cumpar finet si sa mi le faca croitoreasa scutecele(cu danteluta roz pe margini).sa vad unde gasesc.
stie cineva cum se calculeaza salariul atunci cand esti in medical?
exista vreo formula?adica eu am avut concediu medical pe luna octombrie astfel:7 zile cu 100% si 24 zile cu 75%.
poate ma lamureste cineva si pe mine.nu prea stiu pe cine sa intreb

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

andreea - pe mine nu m-a intrebat nimeni pe ce data vreau programare, doar au zis ca atunci. ma gandesc ca nu cumva sa nasc de revelion - ca dpnul normal e pe 7 ianuarie, dar la eco arata intre 30 dec-3ian.

32+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Leditia deci sa inteleg ca nu trebuie sa ne agitam prea tare, ca s-ar putea sa sara dopul in tavan si sa dam cu spume peste tot???.....de sampanie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Albinut ce ai gasit la mobexpert, ce model ai luat? si mie imi placea mobila de la ei, chiar Pat are inca dulapul si comoda de la ei.
Micola zau nu eram eu aia care ma rugam sa imi creasca burta... ca stiam cum e (azi sunt pusa pe glume, nu va suparati pe mine, ok?)
Viorella, detergentul ala se numeste dermalin. scutece habar nu am de unde gasesti, al meu copchil nu o sa stea infasat deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Apropo de infasat! La noi in maternitate copilul e ibracat in hainute, dar are si ceva pelincute pe el, pt ca ti-l aduce sarmaluta infasat ca babutele......o prietena de-a mea care a nascut acu o luna, a zis ca e bine sa avem la noi in spital si vreo cateva pelincute, pt ca atunci cand infirmierele iti cer hainute si scutecele sa-i dai si o pelincuta sa-l infese.....in cazul asta eviti sa folosesti pelincile de acolo si astfel sa ia vreo boala de piele.....pt ca astea sunt cele mai rele la nou-nascuti!

Pelincute sunt gata de cumparat la magazinele cu hainute.....sau cumperi finet la metru si il tivesti la croitoreasa!

ce dimensiuni trebuie sa aiba? ca mi-as face singura...eu l-as infasa, macar o saptamana, dar vad eu atunci ce si cum :)

30 + cu !
AMR 10 saptamani...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Nici mie nu imi plac copchii infasati, insa pelinci e bine sa ai cateva in casa.....le folosesti la spalat BB-le, pui o pelincuta pe fundul caditei sa nu stea cu spatele chiar pe cadita....eu am cumparat 5.

Mergi la inceput