Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (84)
Raspunsuri - Pagina 5
viorella spune:
Viorella, detergentul ala se numeste dermalin. scutece habar nu am de unde gasesti, al meu copchil nu o sa stea infasat deloc.
[/quote]
merci mult roxana!o sa vad si eu daca ii place sa stea infasata,daca nu, normal ca n-o s-o las sa se chinuie.
micola spune:
Dermalin asta merge si la masina de spalat? sau trebuie spalate manual? si cat timp trebuie folosit? doar cat e bebelus mic mic, sau si mai tarziu?
Observa cineva ceva?
30 + cu Alex (si la Sfant negociem inca)
AMR 10 saptamani...!!!
mvb spune:
Apropo de maternitati......indiferent ca e de stat sau privata!
Prietena asta a mea care a nascut acu o luna, o tipa cu bani garla, mi-a spus ca doctorii se comporta impecabil, insa restul personalului( asistente, infirmiere, moase) este MIZERABIL SI INFECT! Toti asteapta bani! Imi zicea ca a avut la ea 6 mil in bancnote de 100 de mii si de cum a intrat pe poarta maternitatii a inceput sa dea cu bani in stanga si in dreapta.....exact ca manelistii, fara numar! Dupa ce nasti, nimeni nu face nimic pana nu dai bani, la infirmiere si asisente...a stat 3 zile in spital si a terminat cei 6 mil.
Noi deja starngem "maruntis" din asta, ca atunci nu-ti schimba nimeni milioanele!
32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 6 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micola Dermalin asta merge si la masina de spalat? sau trebuie spalate manual? si cat timp trebuie folosit? doar cat e bebelus mic mic, sau si mai tarziu? Observa cineva ceva? 30 + cu Alex (si la Sfant negociem inca) AMR 10 saptamani...!!! |
habar nu am, eu nu am folosit vreodata. am spalat hainele de bblus cu perwoll sau ariel lichid, sensitive. si cam atat.
andre_ea spune:
citat din mesajul lui cristi_2003 andreea - pe mine nu m-a intrebat nimeni pe ce data vreau programare, doar au zis ca atunci. ma gandesc ca nu cumva sa nasc de revelion - ca dpnul normal e pe 7 ianuarie, dar la eco arata intre 30 dec-3ian. 32+ cu T. Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png AMR 6 SAPTAMANI |
Stiu Cristi, eu ziceam pentru cele care nu sunt conditionate de sarbatori. Oricum tu vei fi in saptamana 39.
Apropos de asta, eu cred ca sunt singura careia nu-i convin deloc sarbatorile de anul asta. Din cauza lor nu pot sa imi fac cumparaturile de bb in liniste, din cauza lor nu pot sa spal hainele cand vreau eu, si trebuie sa stau linistita cand as face cate ceva. Off, tare sucita mai sunt.
Chiar, tot legat de "prea devreme": de ce spalati hainele bebicilor de pe acum? Ca pana nasteti se prafuiesc din nou. Parerea mea.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 32+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
viorella spune:
citat din mesajul lui micola Dermalin asta merge si la masina de spalat? sau trebuie spalate manual? si cat timp trebuie folosit? doar cat e bebelus mic mic, sau si mai tarziu? Observa cineva ceva? 30 + cu Alex (si la Sfant negociem inca) AMR 10 saptamani...!!! |
ai aflat sexul lui bb!!!!!!!!!!!!!!!
felicitari!si eu vreau baiat,data viitoare
cristi_2003 spune:
cat costa dermalin?
32+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 6 SAPTAMANI
flowerbee spune:
Roxana,
Modelul se numeste Sunny, e cu stelute si caluti de mare, culorile fiind cires, vanilie si piersicuta. Am luat o comoda cu trei sertare, masa de infasat, sifonier si patut. Patutul este marisor, cica merge pana la 4-5 ani, distanta regulamentara intre zabrele. Nu am luat saltea pt ca iau de fibra de cocos de la Mothercare. Sunt facute de Maria design (ei zic ca sunt din import insa eu le-am gasit pe site la Maria design dar pe albastru si in poza lor nu apare patutul de bebe si comoda cu 3 sertare. Total: 2800 lei (cu transport si montaj gratuit).
http://www.mariadesign.ro/detalii_produs.php?cprod=25
(pozele cu mobila albastra)
Bee29+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
RalucaAlexa spune:
Neata burtici!
Noi ne refacem dupa un weekend de petrecut (daca se poate spune asa). Sambata ost la botezul fetitei unor prieteni, iar duminica la baita (scos din mir), asa ca n-am prea apucat sa stam pe-acasa, dar ne-a prins bine!!
Kristinuz - bine ai venit!! Scrie repede 10 msg ca sa poata aparea in timp real!!
Ledi - esti durere!! Chiar face poc?? :)))) Pe unde-mi umblii??? Ca nu prea te-am mai citit prin zona!!! :)
Ma bucur pt voi toate cele care cumparati si amenajati camere de bebe!! Noi inca mai asteptam sa fie pus parchetu!!!
La discutiile despre religie nu ma bag!! Fiecare vede relatia cu Dumnezeu in felul lui, la fel si eu!!
Imi sta pe creier ca nu prea stiu ce-ar mai trebui sa cumpar in afara de cosmeticale! Mi se impletesc in cap chestiile pt bebe cu chestiile pt apartament (mult mai multe si mai scumpe!!)
Ce acte tre sa luam cu noi la spital??
Pupam mamici!
32+ cu Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
AMR 8 saptamani!!!!!!
crisspy spune:
Buna fetele,
Nu am mai putut scrie, dar v-am citit mereu, am fost foarte ocupata cu amenajarea apartamentului (am reusit in sfarsit sa terminam de zugravit). Ma bucur sa aud ca unele din fete se simt bine si mai bine sa aflu ca deja unele dintre voi au si facut cumparaturi pentru bebe.
Eu inca nu m-am apucat de cumparaturi, sper in week-end la Baby expo sa iau cate ceva.
Am fost si noi la doctor, deja ne-am intors cu capul in jos si avem aproape 1 kg .
Din pacate, doctorita mea nu mai colaboreaza cu Giulesti, unde trebuia sa nasc, si este acum la Euroclinic. Motiv pentru care am decis impreuna cu sotulache sa mergem si noi acolo. Acum intrebarea mea este: cum se procedeaza la Euroclinic? Trebuie sa merg din timp sa fac vreo rezervare?
Fetele care au mai multe info despre Euroclinic va rog frumos sa ma ajutati si pe mine .
O zi buna si mai vorbim,
Crisspy 25 sapt Razvan Andrei