Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Daca vrei ma documentez si te anunt, maine si asa sunt libera. nu te mai stresa ca are rezolvare.

Si referitor la salariu i-ai dat in judecata? sau nu am inteles eu bine?

28+ Vlad Mihai

Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere

Bebelushi, sar'na mult, orice informatie suplimentara imi este mai mult decat utila.

Ira 34+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Tot citind din urma am vazut ca s-a vb de batista bebelusului...Fetelor, stiti cumva cum se cheama in State si unde s-ar gasi? As cumpara si eu...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Anca, eu n-am vazut sa fie si aici..adica am intrebat in stanga-dreapta, prietenele mele nu stiu( si nici de batista aia bucala..sau cum s-o fi numind). Cand i-am zis la mama sa se uite dupa asa ceva, a zis ca daca ii trage toate matzele afara la bebe? auzi la ea hehe.
Dar mai intreb...

Crisss 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Anca, eu n-am vazut sa fie si aici..adica am intrebat in stanga-dreapta, prietenele mele nu stiu( si nici de batista aia bucala..sau cum s-o fi numind). Cand i-am zis la mama sa se uite dupa asa ceva, a zis ca daca ii trage toate matzele afara la bebe? auzi la ea hehe.
Dar mai intreb...

Crisss 30+

e tare mama ta!
nici eu nu am auzit de asa ceva aici,doar de pompita si am o gramada de prietene cu copii si s-au descurcat.mie mi se intareste burta daca umblu prea mult,e normal?

30S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 10 sapt

Mergi la inceput

Da, si mie mi se intareste..mai ales daca am fost super agitata toata ziua, ma apuca seara ceva intarituri..si putin de tot, simt ca si cum as fi la ciclu..adica nu chiar durere, dar o senzatie cam asa. Am intrebat si mi-au zis ca astea sunt braxton-hicks si ca e ok sa le simti, ca acum se pregateste uterul..dar daca dor si ti se par foarte dese, mergi la doctor..si incearca sa nu faci efort mare, intinde-te cand apar( daca poti ai unde).
Lisa, e mai bine cu jumatatea ta acuma? v-ati impacat?

Crisss 30+

Mergi la inceput

aaa da, suntem bine,am avut doar pareri diferite.
in legatura cu burtoiul,doar azi mi s-a inatmplat sa ma doara deasupra,poate si din cauza pozitiei in scaunul de masina atatea ore. de abia astept sa treaca saptamanile astea 2 sa nu mai merg la munca.

AMR 10 sapt

Mergi la inceput

Wow, doar 2 saptamani!!!!!!!!! eu mai am vreo 6 de calvar...

Crisss 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hello fetele!

Nici eu nu am vazut ceva asemanator batistei bebelusului pe aici. Poate pe Amazon sa incercam?

Voiam sa va mai intreb dc stiti cum ii spune serului fiziologicin engleza, sau ce altceva putem folosi pt nasul bebelusului, solutie salina ? (Anca sau Daiopri voi tb sa stiti, am auzit ca e un spray cu apa de mare?).

Lisa e normal sa ti se intareasca burta, se pregateste uterul de nastere. Dc ai mai mult de 5-6 contractii pe ora, care sa cuprinda tot uterul si sa fie dureroase, suna doctorul. Alea sunt anormale.

In rest toate bune si frumoase.
Anca si pe mine ma dor toate cele cand ma intorc de pe o parte pe alta. Banuiesc ca se inrautateste traba pe masura ce avansam in sarcina.

Azi am vb pe messanger cu fostul meu sef, Tutunaru, el estimeaza copilul pe la 4 kg, asa numai dintr-o privire aruncata intr-o poza. I-am zis sa-si muste limba!

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Miere, nu stiu cum i se spune serului fiziologic...Pt Alex acum am un spray pe care il foloseste cand are nasul infundat, am sa ma uit cand ajung acasa sa vad cum se cheama si ce contine...dar cred ca e pt copii mai mari..pt bebelusi sigur recomanda altceva.

Ma termina durerile astea, sunt f jos, probabil e uterul care se mai intinde, nu stiu...am sa intreb si pe doctorita..

4 kg cred ca ar fi bine..bebeii mai grasuti sunt f draguti...acum nu stiu cum o fi nasterea..

28+

Mergi la inceput

se numeste nasal aspirator,se gaseste si la target sau walmart la un pret mic($19.99) SI E ELECTRIC! eu cred ca merita sa ne achizitionam si asa ceva ca am inetels ca copiii o sa aiba multi muci...bleahhh..asta va fi treaba tatalui.

AMR 10 sapt

Mergi la inceput