Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (84)
Raspunsuri - Pagina 19
micola spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia LEDI exact aceeasi masuta de schimbat gasesti pe site-ul romanesc de care am zis mai devreme reclama ... nu stiu daca pretul e la fel eu stiu doar ca am vazut-o ..... micola nu am masurat scutecelele caci le-am dat la facut si le-am luat dar cred ca au in jur de 1 metru pe 1 metru .... sau mai putin 80cm pe 80cm .... dar daca dai la facut vei vedea ca trebuie sa stie croitoreasa sigur ... iar eu din materialul ramas am facut si cateva batistute micute ... 27+ ANTONIA IOANACamelia |
pai eu vroiam sa mi le fac singura ...
30 + cu
!AMR 10 saptamani...
!
!
!
micola spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viorella Ledi casa de piatra si multa fericire,intelegere si respect reciproc....si multi bebei! ![]() referitor la scutecele,soacra-mea imi zicea ca inainte erau cam de 90 cm pe 90,dar poti sa le faci si mai mari de 1 m.cred ca e mai bine asa in caz ca e mai inaltut(a). ![]() 31+![]() |
deci, le fac de 1m/1m, multumesc. vreau sa fac ce pot ca sa iesim si noi un pic mai ieftin, ca si asa....ne costa restul...
30 + cu
!AMR 10 saptamani...
!
!
!
mvb spune:
Neatza burtici!
Hai ca am scos condica sa semnati in ea!
32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 6 saptamani
Ole, Ole... Hai Bebelule!
mvb spune:
Micola cred ca 1/ 1 sunt cam mari....iti recomand 80/80 cm.....gandeste-te ca BB e un gandacel mic.....daca cumperi finet si mergi la croitoreasa sa ti le tiveasca, iti spune ea sigur dimensiunile.
Cu pelincutele astea nu-l infesi propriu-zis, ci le folosesti pe post de prosopele sau mai stiu eu la ce.
AMR 6 saptamani
micola spune:
hmmm, cred ca o sa merg in magazin si ma uit la unul sau chiar o sa cumpar unul...Ideea e ca mi le fac singura ca ma masina de cusut, deci nu ajung la croitoreasa cu ele...Si as mai vrea sa-mi fac si din alea cu caciulita, unde sa bage beb caputul.
Cum, nu sunt de infasat???? Pai nu sunt scutece? Sau despre ce vorbim aici?
30 + cu
!
AMR 10 saptamani...
!
!
!
mvb spune:
Fetelor, apropo de batista sugarului....am vazut-o in farmacie acum vreo 2 sapt cand am mai cumparat articole pt BB. Initial am vrut sa cumpar o pompita nazala, insa farmacista mi-a zis ca-mi recomada"ceva mai bun", adica batista asta.......are in dotare un furtunas si la capete doua dispozitive, din care unul se monteaza la aspirator.....cand am auzit de conectarea la aspirator, m-a luat cu fiori.......bartatu-miu a facut niste ochi la mine, ceva de genul" nu cumva sa iei asa ceva"......eu am un aspirator care aspira si praful de la vecini .....ma gandesc ca daca ii pun furtunasul ala la nas ii smulg bietului copil si creierii din cap, nu numai mucii....in momentul asta nu sunt PRO, poate cand o da mucii in copilul meu, nevoia o sa ma determine sa cumpar si "inventia" asta.....si costa doar 42 lei, iar o pompita nazala 20 lei.
AMR 6 saptamani
mvb spune:
Micola eu inteleg prin scutece, "chilotii" aia de unica folosinta, gen Pampers, Huggies, iar prin pelinci, "batistele" ale de 80/80 din finet cu care pe vremuri se infasau copii, de aratau ca sarmalele si pe care eu o sa le folosesc la cu totul altceva, mai putin la "sarmalit" copilu.
AMR 6 saptamani
cristi_2003 spune:
buna fetele
ieri am fost sa-mi vad nasica mica - mama ce voce are. m-am cam speriat.
ei folosesc pt muci un aspirator nazal care are motoras propriu - e cu baterii. nu se cupleaza la aspirator. sunt foatre incantati de ea. dezav - costa 200 de lei
32+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 6 SAPTAMANI

roxanaz spune:
buna dimineata mandrelor
totul ok azi cu toate, da?
kistinutz bine ai venit printre noi!
Ira, din cate stiu eu, pentru nastere nu ai nevoie de nici un OP - pentru ca dpdv legal nasterea este "gratuita" (ma rog, spitalizarea si operatia in sine - nu vb de "atentii") pentru orice gravida.
miere, da, "saline solution" este serul fiziologic.
o zi frumoasa si usoara tuturor!
Leditia spune:
Neatza.
Ira imi pare rau ca ai atatea probleme tocmai acum.
Insa,gravidele au gratuitate in spital din cate imi amintesc eu,ma rog,teoretic..stii tu..
Nu stiu ce hartie ar putea sa-ti dea,din moment ce ei nu ti-au platit darile catre stat(ar fi fals in acte si nu cred ca si-ar asuma asa o responsabilitate).Cum spuneam,eu duc mereu si copie dupa OP sau copie dupa tranzactia facuta de firma catre asigurarile de sanatate(astia unde sunt acum platesc online),pt ca asa mi s-a cerut mereu,atat la dr de familie cat si la spital!Asa se dovedeste ca ceea ce scrie in adeverinta este adevarat.
Inafara de a-i da in judecata si de a depune plangere la ITM,chiar nu stiu ce ai putea face.Multa bafta si sper sa se rezolve cat mai curand.
POZE CU NOI
Minunica mea
32+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 8 SAPT.

ANTONIA IOANA