Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Saru-mana pt reteta, Ira

Eh, asta vroiam si eu sa-ti spun ca la cum se desfasoara procesele in tribunalele noastre, probabil ca vei avea castig de cauza, dar peste cine stie cat timp. Cand vor incepe cu amanarile si programarile peste 1 luna, peste doua, peste noua (ca tocmai s-a intrat in nu-s ce vacanta sau etc), iti faci creierii funda. Sarcina este in ultimul stadiu, mi-e teama ca nu te va ajuta actiunea in timp util.

Adeverinta posibil sa ti-o dea asa, chiar in situatia lor, cred ca nu-i singurul fals pe care il fac sau l-au facut. Nu stiu totusi spitalul ce verifica si cat verifica validitatea datelor. Nasoala situatie...

Catalina

34+ Ana-Maria ingeras de

AMR 6 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ira draga mea, din cate stiu eu orice gravida are parte de spitalizare gratuita cand e vorba de nastere, deci nu cred ca ai nevoie de nici o adeverinta. Angajatorul ce zice? Se vor plati obligatiile? E doar o mica intarziere, ca totusi e doar o luna....sau....va dura???Daca se va intarzia mult plata cred ca te va afecta la concediu ingrijire copil. Daca vrei ma documentez si te anunt, maine si asa sunt libera. nu te mai stresa ca are rezolvare.

Si referitor la salariu i-ai dat in judecata? sau nu am inteles eu bine?

28+ Vlad Mihai

Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Kristinuz - bine ai venit printre noi , sa ai bb sanatos si frumos. Te-am trecut in tabel.

Fetelor- multumesc pt raspunsuri, pana la urma nu am aflat prea multe despre pompa...da ma mai interesez .
Eu am fost la cumparaturi si am mai sters cate ceva de pe lista...au mai ramas patutul, pompa si niste maruntisuri.

Daaa greuuu, greuuu cu burtica mea,...desi e micuta abia, abia ma misc...se face pietroi si ma doare. Bine ca am reusit sa cumpar cele necesare ca de acu sa stau si eu mai linistita, la ce a mai ramas trimit sotulache .

Despre igiena intima la copii, citisem pe site chiar aici ca nu trebuie spalat in interiorul labiilor la fetite si nici la preput la baietei...cica e risc de infectii...eu una m-am gandit sa intreb pediatrul...dupa ce il gasesc

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Veronica, te rog frumos, daca mai esti pe forum, sa-mi schimbi si mie in tabel, la Petru textul unde scrie '1 an si 3 luni', cu data nasterii : 15.04.2007.

multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rein

Veronica, te rog frumos, daca mai esti pe forum, sa-mi schimbi si mie in tabel, la Petru textul unde scrie '1 an si 3 luni', cu data nasterii : 15.04.2007.

multumesc

rein

S-a rezolvat

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Veronica, uite niste informatii comparative despre pompele Medela, nu trebuie sa cumperi neaparat modelul respectiv, dar iti da un overview asupra optiunilor.

http://www.medela.com/ISBD/breastfeeding/products/breastpumpoverview.php

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Salutari burtici!

Ati scris o multime de cand nu am mai intrat eu..am reusit sa citesc doar ultimul capitol...asa mai pe sarite.

Am vazut ca au venit si vesti bune si m-am bucurat.

Ledi, Felicitari!, Casa de Piatra!, iti doresc multa fericire alaturi de sot si numai bine!

Selene, ma bucur ca ai vetsi bune legate de bebe, e bine ca fetita e mare si sanatoasa! Va fi bine pentru amandoua, ai sa vezi!

Despre noi, ce sa zic, cresc pe zi ce trece, dorm f prost noaptea, ma trezesc des, adorm greu, merg de 3-4 ori pe noapte la baie si am dureri cand ma dau jos din pat sau cand ma mut de pe o parte pe alta...nu stiu daca e normal sau nu...am sa intreb doctorita, maine am control.

Vreau sa cumpar un sterilizator pt biberoane si n-am idee care ar fi mai bun: ala electric sau cel pt microunde? Voi de care ati luat?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Ira draga mea, din cate stiu eu orice gravida are parte de spitalizare gratuita cand e vorba de nastere, deci nu cred ca ai nevoie de nici o adeverinta. Angajatorul ce zice? Se vor plati obligatiile? E doar o mica intarziere, ca totusi e doar o luna....sau....va dura???Daca se va intarzia mult plata cred ca te va afecta la concediu ingrijire copil. Daca vrei ma documentez si te anunt, maine si asa sunt libera. nu te mai stresa ca are rezolvare.

Si referitor la salariu i-ai dat in judecata? sau nu am inteles eu bine?

28+ Vlad Mihai

Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere

Angajatorul e "mut"! de ce? sunt SINGURUL ANGAJAT AL FIRMEI LA ORA ASTA!! nu mai e contabilitatea, nu mai e numeni! NIMENI! cel putin mai apar in actele de la ORCMB administratorul si dir. general, toti ceilalti au fost transferatzi pe o alta firma din concern, ramasesera doar 4 cand am intrat eu in medical (= pe 21 octombrie), insa ceilalti 3 au plecat la cateva zile unul dupa celalalt. In plus, nu sunt singura careia nu i-au platit salariul, mai sunt 2 fete cu care pun tzara la cale de vreo 3 zle si pustiul de la IT despre care nu mai stim nimic.

Mie nu au avut ce sa-mi faca - in sensul de a ma disponibiliza. In schimb, iata, salariul neplatit, iar CASS platit pana inclusiv pe luna a opta (asdica pe august), mai departe cei de la CASS nu aveau in evidentza, insa nu m-ar mira sa nu fie platit (pe septembrie si octombrie).

Da, i-am dat in judecata.

Ira 34+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Miere - exact ce imi trebuia ca si informatii.
Cat despre sfarcuri - de care ma tot plang - am sunat la mama si am intrebat-o.
Nici ea nu prea are imi aminteam eu ceva... si mi-a spus sa nu imi fac asa mari probleme ca bb-le se descurca, totul e sa nu renunt si sa am rabdare.

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_

Salutari burtici!

Ati scris o multime de cand nu am mai intrat eu..am reusit sa citesc doar ultimul capitol...asa mai pe sarite.

Am vazut ca au venit si vesti bune si m-am bucurat.

Ledi, Felicitari!, Casa de Piatra!, iti doresc multa fericire alaturi de sot si numai bine!

Selene, ma bucur ca ai vetsi bune legate de bebe, e bine ca fetita e mare si sanatoasa! Va fi bine pentru amandoua, ai sa vezi!

Despre noi, ce sa zic, cresc pe zi ce trece, dorm f prost noaptea, ma trezesc des, adorm greu, merg de 3-4 ori pe noapte la baie si am dureri cand ma dau jos din pat sau cand ma mut de pe o parte pe alta...nu stiu daca e normal sau nu...am sa intreb doctorita, maine am control.

Vreau sa cumpar un sterilizator pt biberoane si n-am idee care ar fi mai bun: ala electric sau cel pt microunde? Voi de care ati luat?

28+

Eu am un fix cu microundele , am cuptor cu microunde dar e folosit doar in cazuri de urgenta...
Pentru bb am cumparat sterilizator electric.

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput