Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LEDI exact aceeasi masuta de schimbat gasesti pe site-ul romanesc de care am zis mai devreme reclama ... nu stiu daca pretul e la fel eu stiu doar ca am vazut-o .....

micola nu am masurat scutecelele caci le-am dat la facut si le-am luat dar cred ca au in jur de 1 metru pe 1 metru .... sau mai putin 80cm pe 80cm .... dar daca dai la facut vei vedea ca trebuie sa stie croitoreasa sigur ... iar eu din materialul ramas am facut si cateva batistute micute ...

27+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Buna, fetelor!

Billy, IRINA, lisa, roxanaz, dar si restul, multumesc de incurajari! Da, Billy, trebuia sa ma zborsesc la doctori, nu?

Carmen, multumesc pentru explicatiile religioase!

ingrid, chiar a fost cu probleme, parca dupa saptamana 32 ce s-au mai calmat, acum a ramas doar oboseala, parca mi-e greu sa fac orice, un pic ies din casa si imediat imi vine sa ma intind pe unde apuc... Pastilele sunt efervescente, calciu + vitamina C + vitamina D3. Pe de alta parte, nu tu ai pus un link catre un site cu patuturi din lemn, ieftine? Ceva gen elmas sau ce, cu un patut P3, la 350 de RON? Daca tu l-ai indicat, il mai pui o data, please?

tuchi, ce bine ca a trecut perioada grea si la tine si ca poti sa te dai jos din pat!

cristi, nu scade nicio intensitate a miscarilor dupa 32 de saptamani, iti spun io!

Porumbita, antitetanosul ala se face pentru a preveni posibilele infectii datorate instrumentarului incorect sterilizat. Adica a instrumentarului folosit la nastere. Mie doctorita de familie nu mi l-a facut, pentru ca nu e de acord cu vaccinurile in sarcina.

mvb, ce e aia "pelinca"? N-am auzit veci. Am intrebat la spitalul unde o sa nasc eu si asistenta cea draguta mi-a zis sa nu-mi fac probleme pe perioada cat sta bebelina in maternitate. Pentru buric, am citit in cartile mele ca nu e bine sa ungi / dai cu nimic. Cu atat mai putin spirt sau de-astea. Tot in cartile mele, nu se recomanda niciun decalotat (pigulit, cum ai zis tu) la baietei, fiindca le poti provoca rupturi de tesut. Si apoi pe mine ma si oripileaza atingerile astea... prea intime... fie si in scop igienic...

Raluca, fereasca Dumnezeu de circumcizie! Am vazut intr-un filmulet cum se face, e oribil!!! Plus ca efectele sunt groaznice! Nu pun poze, ca va sochez, sa vezi tu bebelus cu testiculele umflate ca mingea si dat in tumora, din cauza circumciziei! Plus tot felul de probleme la maturitate, taiat prea multa piele, cicatrice, naspa rau! Chiar nu inteleg de ce aleg parintii asa ceva, in afara de motivul religios... Si tot religia ii impinge (inca) pe unii la extirpatul (cu lama sau cutitul) clitorisului si uneori si a labiilor mici la fetite! Ba se mai si coase deschizatura vaginului si se lasa numai o gaurica! Zic ei ca femeia nu trebuie sa simta placere in timpul actului sexual, e numai unealta pentru procreare! Bleah, lume tampita si inapoiata... Cand ii aud, mai ca le-as slobozi o bomba-n cap...

Ledi, felicitari!

Ce sa mai zic, eu am luat 9 kg pana acum (doctorita a zis ca e super) si circumferinta la burtica era 103 cm...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorella spune:

Ledi casa de piatra si multa fericire,intelegere si respect reciproc....si multi bebei!
referitor la scutecele,soacra-mea imi zicea ca inainte erau cam de 90 cm pe 90,dar poti sa le faci si mai mari de 1 m.cred ca e mai bine asa in caz ca e mai inaltut(a).
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Selene,ma bucur ca esti bine!
Iris, a crescut Francesca, doarme in patul cel mare, cred ca ti-e un drag de ea

Veronica, eu mi-am luat o pompa Medela manuala, ca inca nu stiu dc o sa am nevoie de ea si cele electrice costau destul de mult. In plus aici exista cate o pompa electrica in camera de spital unde voi sta cu bebe si o sa pot face diferenta, mai ales ca ai posibilitatea sa o inchiriezi pt o anumita perioada si sa o iei acasa. In ceea ce priveste aparatorile alea de silicon, am inteles ca sunt pe marimi diferite, poate ar fi bine sa incerci mai multe marimi sa vezi care ti se potriveste mai bine.

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Selene ma bucur ca ne scrii si esti bine.
Tin insa sa precizez doua chestii referitor la miscarile bebelusului si la ingrijirea ombilicului dupa nastere si sper sa fie fara suparare:
Sapt 32:(edit sa precizez totusi si sapt si sursa http://baby2see.com/development/week32.html
1.During this time the baby sleeps most of the day. The uterus is getting to be a small space for the baby to move about, so you may have noticed a decrease in your baby's movements. The baby is still trying to move frequently but it just does not have enough room. The baby will turn its head from side to side and move its hands.

2.Pe sfatulmedicului .ro vei gasii informatii conform carora ombilicul se ingrijeste intr-un anume fel,se explica si cum..si evident alcoolul alb e nelipsit.Doar si in spital se da cu diverse,dar ma rog,fiecare dupa cum crede.

POZE CU NOI
Minunica mea
32+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 8 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor, iar ati scris o tona si nu pot sa citesc tot ce scrieti. Am venit de la doctor, bebelinul este OK, s-a pozitionat cu capul in jos cum este si normal la varsta asta. Are cordonul in jurul gatului dar a zis medicul ca este ok ca se joaca cu el, este in neregula daca il are in jurul gatului in momentul in care nasti dar acum e ok. Dupa dimensiunea capului ar trebui sa nasc mai devreme adica pe 27 ianuarie. Draga mea Veronica, cred ca tu ai zis ca ai burtica mica, sa stii ca si eu o am la fel si a zis medicul ca bebe e de 30 de sapt, nu de 29 (ca eu maine o sa intru in sapt 29)si ca dimensiunea e normala si burtica nu e joasa cum credeam si eu. Si pe mine pa trimite la pisu toata ziua, dar medicul a zis ca este totul foarte bine. Mi-a facut si controlul intern si mi-a zis ca am ceva ingustat, dar ca nu e nici o problema deocamdata o sa mai vedem.....aveti idee ce a vrut sa zica???Va citesc si revin

28+ Vlad Mihai

Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanial spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Eu vreau asa ceva http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=4426&c_id=177&cf_id=179
Dar sa vad de unde o iau.La noi sunt scumpe,insa si de pe bimbo cu tot cu transport ma ajunge la 90 de euro,in conditiile in care ea are pretul redus cu 10euro..Mai vedem..

POZE CU NOI
Minunica mea

AMR- CEL MULT 8 SAPT.

Ledi este super masuta...pe la noi nu ai gasit-o? Parca am mai vazut-o pe undeva...
Sa iti zic despre mine... Sunt bine, stau in pat, in cea mai mare parte a timpului. Bebelusul este destul de zburdalnic, are capsorul fixat in colul meu iar picioarele in stomac (nu'i bai, mananc mai putin). Iti multumesc pentru pontul cu laptopul in pat...trece altfel timpul, este foarte dragut. Cu scrisul merge mai greu, dar ma descurc... Altfel, sunt ok...de cand am revenit la odiseea noastra moralul meu este foarte bun...nu mai sunt asa speriata. Inca o data, multumesc de sfaturi si sustinere...o gramada de .

Stefania, 31+, , Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

buna seara burtici!!!Am revenit si noi ...din poacate mai mult seara ca ziua la servici nu prea se poate:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu cred ca am cea mai micuta burticuta...Am primit si eu in sfarsit un centimetru..si raportez o burticutza de 96 de cm.

POZE CU NOI
Minunica mea

AMR- CEL MULT 8 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

Vrem si noi in tabel

Mergi la inceput