Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

O sa incerc sa nu uit sa pun niste poze, dar dupa ce vine si perdelutza.

Si eu as vrea sa stiu cum este caditza gomflabila.

29+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

tuchi cum sunt caditele alea gonflabile?

www.youmago.ro si ai sa gasesti acolo tot ce este necesar bb-ului si mamei acestuia; mie imi place f.mult patutul de 5 stele si am sa-l comand si pe ala si multe altele, ai sa vezi.

si mai sunt frumoase si la bestkids

31+Bogdan GabrielDoamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Bee, caruciorul(Trio Enjoy) l-am luat din Carrefour, ca l-am prins la oferta 1.100 ron.
La Babyexpo merg sigur dar vineri, ca poate este mai liber.Vreau sa iau patutz + lista minune .

Sau poate mai bine as merge de joi????

De celule stem o sa vb sapt viitoare cu dr.N-am incheiat inca contractul.

29+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

roxana mai este si site-ul bebelusultau.ro unde gasesti o forma de cadita gonflabila destul de maricica care mi-a placut si mie ... e buna de calatorii ....

carmen as vrea sa nasc la giulesti dar depinde cand ma iau durerile .... daca ma apuca prea repede e cam aiurea ca voi fi acasa si va fi greu de ajuns la bucale ... in schimb daca vin la vreme voi fi acolo deja instalata la niste prieteni care stau aproape de spital ... mi-as dori mult sa ne vedem ... dar poate ne cunoastem si altfel .... cine stie ... eu vin f des la bucale ...

fetele cat despre scutece .... si eu mi-am facut cateva iar prieytena mea care tocmai a nascut mi-a zis ca sunt f practice cat e bebe f mic ca se foloseste de ele pt toate cele nu pt infasat ...

bee eu stiu firma din cluj ... pe care o mai stie toata lumea ... dar nu stiu sa iti dau vreo adresa ... voi cauta si iti voi spune

27+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchi123

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

tuchi cum sunt caditele alea gonflabile?

www.youmago.ro si ai sa gasesti acolo tot ce este necesar bb-ului si mamei acestuia; mie imi place f.mult patutul de 5 stele si am sa-l comand si pe ala si multe altele, ai sa vezi.

si mai sunt frumoase si la www.bestreclama ilegala - avertizare

31+Bogdan GabrielDoamne ajuta

eu vad un inconvenient la caditele astea gonflabile - sunt greu de carat daca le umpli in baie si faci baie copilului in alta camera, sau invers, daca o duci sa o versi - ca doar stiu cum sunt cele de plaja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Ledi la mai mareeee!!! Casa de piatra si multa dragoste va doresc!

Ralu deci pe langa:
-CI (original+copie),
-adeverinta de salariat (speciala pt spital, cu mentionarea contributiilor si conturilor)
- analize si eco (ce ai facut in sarcina) si eventual daca urmezi vreun tratament, arati ce si cum;

mie mi-a spus dr ca mai trebuie si:
- trimitere de la dr de familie pt nastere la spitalul X (pe care o poti scoate de acum, dar fara data, ca sa o poti fol oricand)

Catalina

34+ Ana-Maria ingeras de

AMR 6 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ledi, CASA DE PIATRA, sa fiti sanatosi si sa umpleti casa de copii si voie buna! :)

fetelor, miercuri ma duc la eco si nu mai am rabdare! am emotii si de abia astept in acelasi timp!

intrebare: daca se scurteaza colul, e posibil sa se refaca dupa un timp, cu odihna, etc?

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

cami_antonia, vrei sa-mi spui si mie cam ce dimensiuni trebuie sa aiba un scutecel? ca vreau sa fac si eu mai multe..:) multumesc

30 + cu !
AMR 10 saptamani...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu vreau asa ceva http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=4426&c_id=177&cf_id=179
Dar sa vad de unde o iau.La noi sunt scumpe,insa si de pe bimbo cu tot cu transport ma ajunge la 90 de euro,in conditiile in care ea are pretul redus cu 10euro..Mai vedem..

POZE CU NOI
Minunica mea
32+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 8 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Billy - sarumana de raspuns! Din cate stiu eu doctorita mea practica alta smecherie - iti da bilet de internare nedatat ca sa nu trebuiasca sa pleci la alt spital in cazul in care cel la care e ea nu e de garda! Smecher nu??

32+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR 8 saptamani!!!!!!

Mergi la inceput