Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Miere, nu speria fetele cu acul de epidurala... eu nu stiu cum arata si nu am simtit nimic cand mi-au facut epidurala... Zau ca celelalte dureri acopera totul! Asa ca nu va ganditi la ac, o sa fie super cand vine.

Daiopri, si eu la clubul vostru, nu mai vreau poze.

A, si am mai vazut mobila faina, parca Alina cumparase?

Selene, ma bucur de vesti bune si fetita durdulie!

Fug acum ca o aud pe Francesca vorbind si sunt curioasa daca a ramas in pat...
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

mamici...ce roman s-a scris pana la ora asta
Vad ca totul ete bine, toate mamicile sunt in grafic si nu mai pot de emotii cand vad ca au aparut AMR-urile
Am sa cumpar printre multe altele, cadita de baie gonflabila, m-am gandit ca este mai practica si bb.este in siguranta neavand cum sa se loveasca, este f. frumoasa.
Casa de piatra Ledi

31+Bogdan GabrielDoamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Ledi, felicitari!
CASA DE PIATRA!

Iris, long we? vreau si eu!

Tuchi ma bucur ca esti mai bine. Am auzit numai lucruri bune de dr de la filantropia. De asemenea , maternitatea tocmai ce a fost renovata, asa ca tot raul spre bine.

Selene , in sfarsit, mai bine!

Eu de-abia astept sa se faca 3:30 sa plec acasa!
Maine am eco si vad bebeu', de-abia astept!

Mi-am facut si eu lista cu ce mai am de cumparat si m-am ingrozit cate mai sunt (ma refer la articolele de igiena de pe 1 pag, ale lui bebe, ale mele).
Plus chestii mai mari (carut, stelizator, umidificator) pe care intentionez sa le iau de la baby expo.

Pup, burticile!

Andreea 32+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Si pe mine ma intereseaza detalii despre pompa de muls!!!!
Cami-Antonia sper sa nasti la Giulesti, poate ne intalnim pe holuri, sau la alaptat!!

Pentru fetele care nu au sfarcuri, mie mi-a zis asistenta de la dr. de familie sa tai partea cu mot de la o seringa de 5 ml si sa o pun pe aureola, si apoi sa trag, ca si cum ai aspira lichid in ea... asa cica se procedeaza si in spital ca sa-ti mai formeze sfarcul. Eu am incercat si merge, daca vreti incercati si voi. Dupa ce am facut cateva seri, cand am inceput sa ma ung cu Garmastan am observat ca se formeaza sfarc... Eu una as face orice sa pot alapta, este unul din lucrurile pe care mi le doresc.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

26+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Si pe mine ma intereseaza detalii despre pompa de muls!!!!
Cami-Antonia sper sa nasti la Giulesti, poate ne intalnim pe holuri, sau la alaptat!!

Pentru fetele care nu au sfarcuri, mie mi-a zis asistenta de la dr. de familie sa tai partea cu mot de la o seringa de 5 ml si sa o pun pe aureola, si apoi sa trag, ca si cum ai aspira lichid in ea... asa cica se procedeaza si in spital ca sa-ti mai formeze sfarcul. Eu am incercat si merge, daca vreti incercati si voi. Dupa ce am facut cateva seri, cand am inceput sa ma ung cu Garmastan am observat ca se formeaza sfarc... Eu una as face orice sa pot alapta, este unul din lucrurile pe care mi le doresc.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

26+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

De asta chiar nu auzisem...da incercam, sper sa mearga Merci

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Va salut si eu....pe fuga.

Bee, am fost si eu in Brico si Hornbach, dar nu mi-au placut perdelele.
Pana la urma am gasit la Home Designe Mall un set care mi-a placut mult:perdea + draperie, ceva pe fond roz mai inchis (parca bate catre mov, asa cum cautam eu ) cu Alba ca Zapada zi alte doua printese.Mi-a placut f.f.f tare ca si draperia este in set.
Pretul insa....1.100 ron (cu tot cu mana de lucru) si ne mai costa "galeriile" vreo 300 ron.
Mi s-a parut cam mult dar ne-au placut si tati a zis ca daca e pentru fata lui......
Foarte dragutza mobila piticei tale, sa o "strice" sanatoasa.
Tu cand intri in prenatal?

Ledi, CASA DE PIATRA!!!!.Sa fie intr-un ceas bun, sa va dea Dzeu multa sanatate si muuuulta intelegere si respect reciproc.
Asteptam poze.

Just, si eu de vineri de cand a venit mobila bebelinei, fac ce fac si mai intru acolo.Peste o sapt primim si perdeaua, si ma bate gandul sa dorm acolo cateva nopti.
Sunt cam truli, nu????

Azi ma duc la dr. de familie sa vad cum facem cu prenatalul ca eu de pe 2 dec, nu mai vin la SCARBICI.

29+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumesc tuturor pt urari.

Stefania,eu sunt bine,cerclajul sper sa fie bine si el.Ce sa zic,daca-s bine si ma simt bine,mai merg in oras,mai la cumparaturi,dupa diverse acte..n-am ce face ca nu le poate face barbata-miu pe toate.Am mai facut si mancare,sters praful..chestii usoare,daca simt ca incepe sa ma doara burtica las totul si ma pun in pat.Medicatia e nelipsita oricum.In plus,eu avand probleme cu circulatia mi-e greu sa stau numai in pat si zau ca-mi fac bine plimbarile,chit ca-s rarute:).Nu ridic,nu car,nu fac eforturi mari..
Tu cum mai esti?

Tuchi mersi de urari.Vad ca esti mai bine.Imi place ca ai un aer optimist.

De asemenea,am remarcat un mesaj plin de optimism al lui Selene si o felicit atat pt faptul ca am remarcat o schimbare de spirit,ceea ce este foarte bine cat si pt bebelina grasunica si in grafic.

POZE CU NOI
Minunica mea
32+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 8 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Va salut si eu....pe fuga.

Bee, am fost si eu in Brico si Hornbach, dar nu mi-au placut perdelele.
Pana la urma am gasit la Home Designe Mall un set care mi-a placut mult:perdea + draperie, ceva pe fond roz mai inchis (parca bate catre mov, asa cum cautam eu ) cu Alba ca Zapada zi alte doua printese.Mi-a placut f.f.f tare ca si draperia este in set.
Pretul insa....1.100 ron (cu tot cu mana de lucru) si ne mai costa "galeriile" vreo 300 ron.
Mi s-a parut cam mult dar ne-au placut si tati a zis ca daca e pentru fata lui......
Foarte dragutza mobila piticei tale, sa o "strice" sanatoasa.
Tu cand intri in prenatal?

Ledi, CASA DE PIATRA!!!!.Sa fie intr-un ceas bun, sa va dea Dzeu multa sanatate si muuuulta intelegere si respect reciproc.
Asteptam poze.

Just, si eu de vineri de cand a venit mobila bebelinei, fac ce fac si mai intru acolo.Peste o sapt primim si perdeaua, si ma bate gandul sa dorm acolo cateva nopti.
Sunt cam truli, nu????

Azi ma duc la dr. de familie sa vad cum facem cu prenatalul ca eu de pe 2 dec, nu mai vin la SCARBICI.

29+cu CLARA

Poze, poze!

Bee si de la tine asteptam poze!

Atentie ca tin condica aici,sa ne clatim si noi okii!

Andreea 32+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

tuchi cum sunt caditele alea gonflabile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cadia, bravo ca ati gasit perdele. Eu azi mai merg la Elegant pe Dorobanti si la un magazin pe Iancu de Hunedoara cu Dorobanti. Sper sa gasesc sa dau comanda, ca dureaza si asta.

Ai luat caruciorul de la Chicco pana la urma? Eu vreau sa merg sa il iau in weekend. Nu am putere sa merg la Baby expo si sa infrunt aglomeratia, asa ca merg direct la Chicco.

Eu intru in prenatal pe 15 decembrie, deci mai am cam o luna de munca. Sper sa ma tin pana atunci, ca asa imi este de greu...Plus ca m-am si ingrasat destul de mult, pun f repede pe mine in ultima vreme si nu stiu de ce pt ca am aceeasi dieta si nu fac excese. Probabil ca bebe cere si mami ii da.

Carmen Marieta, bun sfatul pt formarea sfarcurilor. Eu nu am aproape deloc si imi fac griji ca bebe nu va putea suge. Deja fac masaj in zona pt a se dezvolta si tot imi zic ca ajung sa iau Garmastan, dar nu ma tin de cuvant.

Iris, felicitari ca Francesca a inceput sa doarma in patut de on mare.

Fetelor, cu ce firme ati facut contracte pt celule stem? Eu am gasit doar una in Bucuresti si cer destul de mult. Stiu ca erau mai multe ca le tot gaseam dar acum numai apar la cautare Google.

Bee29+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput