Puiuti de Randunici 2008! (139)
Raspunsuri - Pagina 6
clauclau spune:
LA MULTI ANI TUTUROR BEBEILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 17, SA CRESTETI MARI, SANATOSI , VOIOSI SI FRUMOSI!
LA MULTI ANI ELARA, TOT CE ITI DORESTI SA SE IMPLINEASCA SI MAI MULT DE-ATAT.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mimonix spune:
Am inteles, am inteles...gata, m-am si trezit
nu, nu..maslinele nu le dau eu, n-ai inteles bine Am facut rost de una asa cu chiu cu vai si ti-am dat azi , ca-i prima maslina, sa nu fii dezamagita si sa te razgandesti cu scrisul...
Iar de jucat , n-am rabdare...ei, totusi se pare ca am unele apucaturi conform varstei
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
La multi ani Elara
La multi ani tuturor puiutilor aniversati azi
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
clauclau spune:
Mimo, sa incercam pentru caciulite la Happy Baby! Stiu ca sunt bine aprovizionati la capitolul asta. Am cautat ieri si in Cora si nu mi-a placut nimic. Cred ca merg azi la HB si-ti spun daca gasesc ceva frumos. Oricum asta vara am gasit acolo palariute frumoase pentru Rebecca .
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
cami33 spune:
Ajutati-ma si pe mine, daca puteti! A vazut fii-mea intr-o reclama la tv o papusa careia ii cresc dintii si face febra si a pus-o in capul listei pt mos craciun dar pe la noi n-am gasit-o nicaieri. Daca auziti de ea sau o vedeti intr-un magazin dati-mi si mie de veste, va rooog.
Tot pt Craciun i-am luat lui Bubu asa ceva, numai ca e de la Disney, cu winnie the pooh
http://www.quelle.ro/ro/q4r/kinderweltspielwelt/spielsachen/frdiekleinen/allesfrkleinkinder//m-77179/index.html
Ce idei de cadouri pt pitici mai aveti?
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
luny spune:
neata!..in viteza, ca plecam la shopping la Carrefour si la Europa sa-si ia iub alta undita ptr ca cea cu care trebuia sa pescuiasca maine a disparut cA-n zona crepusculara, in porpria noastra casa!
lasam bebele la soacra-mea Doamne ajuta spert sa sa descurce 2-3 ore cu el, am emotii, dar tre sa se invete si ea cu el..e mult prea frig sa-l car dupa noi, sper sa nu-l fasesc plin de praf si cu kktul pana la gat..
LMA elara!! LMA copilasilor aniversati azi!!
sa nu terminati capitolul pana dupa masa!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
kitzy spune:
Neata!
Avem pozici noi la semnatura sa vedeti cum stam in fundic.
Ma iertati ca nu prea mai intru, da Diana imi ocupa tot timpul si n-apuc nici sa suflu, nush de unde are atata energie
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
Olgutzika spune:
Neata!
Tuchi, m-ai rupt!!!! Rad de azi-dimineata ca proasta de mumiile de la masa tacerii si de autoevaluarea ta Sa stii ca atunci cand intarc, "sarbatoresc" cu tine la un vin. Ma primesti ?
Mimo ! Un buchetzoi intreg pentru dumneavoastra, Doamna !
Mey, pe cand urmatoarea intalnire ? Ca io nu am vorbit destul cu toata lumea .
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
]Elara
Petru, Iedutz, Clarinda, Sash, Vladutz, Honey, Alexandra Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!!!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
gbutucica spune:
Salut,
La multi ani Elara !!!!!!!!!
si La multi ani bb lor nascuti azi!!
La multi ani bbeilor nascuti ieri( mufa , amira),si Antonia ( sambata)
dorm nas in nas cu puiul meu si sunt tare multumita
Am vazut ca -v-ati inatlnit si ma bucur ca v-ati distrat ,....... poate reusesc si eu sa prind o intalneala viitoare.
desi incerc nu reusesc sa intru sa scriu mai des.
pupici si aaaaa am vazut pozici
la toata lumea randuneasca.
Giani .. Mamica de ANDREI ,....