Grasa disperata, caut motivatie si ambitie !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

gabriella, scuze, dsar interventiile tale sunt inoportune la acest subiect.
NU nu arde de misto.
te rog sa intelegi

anamaria,
sa stii ca dupa ce se intarca piticul visez si eu la asa ceva, mult sport....deocamdata la orele astea sunt legata

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina,chiar nu faceam misto! Pe cat sunteti voi de "disperate" ca nu slabiti pe atat sunt si eu ca nu ma ingras ! Si, crede-ma ,ca mananc parca-s apucata.Rup tot ce prind si ma umflu ca un carabus si daca m-am inervat e ca si cum n-as fi mancat de o saptamana!
Printre altele incercam sa fac haz de necaz ..voi cu kg in plus eu cu alea in minus...
Imi cer scuze,dar n-am vrut sa ofensez pe nimeni !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Si eu as alerga. M-as trezi tot la 5 sa fac asta, dar mi-e frica de una singura....

Poate doar sa merg pe scarile blocului in sus si-n jos. Stau la etajul noua si blocul are 11 etaje, asa ca ar fi ceva.... Oare are acelasi efect ca alergatul pe strada?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Si eu as alerga. M-as trezi tot la 5 sa fac asta, dar mi-e frica de una singura....

Poate doar sa merg pe scarile blocului in sus si-n jos. Stau la etajul noua si blocul are 11 etaje, asa ca ar fi ceva.... Oare are acelasi efect ca alergatul pe strada?

Voua nu vi se intampla dupa ce alergati,mai ales dimineata cand aerul e mai rarefiat sa vi se faca foame?!
Am alergat si eu o perioada,si dupa ce ajungeam acasa imi venea sa mananc si pietre.
Ati incercat cu ceai de crusin?!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Mersul pe scari face minuni...mai ales la dorsala Io zic ca se pune!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Fetelor si eu am vreo 12 kg in plus. Alerg de placere -acum- in fiecare dimineata, cam 5 km.Cand am starea necesara mai fac 5km si seara. Nu am o alimentatie corecta. Nu mananc mult, dar mai scap prin dulciuri, nu am ore fixe de masa, mananc prea multe fructe si astea prost alese. Nu sunt nici eu motivata, desi daca imi arunc ochii pe fereastra si vad uscaturile de aici...

Gabrilla, pielea rea pe tine de nu se pune grasimea... noi- fete bune . Ce-ai cautat pe la subiectul asta, nu-ti ajungeam eu si rusii mei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tzuni, ar trebui sa alergam impreuna!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

zicea cineva mai pe la inceput de fetele de 60- 60 si-un pic
eu am acum 63-64 la 170 cm DAR sunt puse total aiurea: am mainile subtiri si picioarele, de la un punct in jos (adica de sub fund:)) ) tot subtiri
asa ca kilele alea in plus sunt pe burta, solduri si fund; in plus, eu la numarul asta de kg nu ma simt deloc like myself- deci cred ca pana la urma conteaza si felul in care esti construit, locurile unde stau kilele in plus (verisoara mea are tot putin peste 60 la inaltimea mea insa nu arata chubby deloc- mi se pare ca e mult mai...armonioasa decat mine, de ex...) si greutatea la care te-ai simtit cel mai bine..

eu acum ma lupt din greu cu "memoria greutatii"---citisem pe la Mihaela Bilic parca despre greutatea care ti se imprima cumva in subconstient si pana nu incepi sa gandesti si sa te comporti ca o persoana mai slaba decat esti, corpul tau va asculta neuronul si se va mentine tot la greutatea mare pe care o ai tu in cap--- cam incoerent, dar daca vreti, pot cauta exact in carte...

www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sabina, te trezesti la 5 dimi? Si sa alergam pe Iancului, ca pana ajungem, in parc se face ora 8!

Ocebine, ma intereseaza si...dorsala Asa ca, o sa am in vedere urcatul scarilor. Nu folosesc liftul decat cand sunt cu copilul dupa mine. Port mereu pedometru la mine. Si azi am facut 10 mii de pasi. Recunosc, sportul ma face sa am simt mai bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Sabinel, si eu tot din lipsa de timp m-am apucat de alergat...pur si simplu nu as mai petrece timp cu trupele daca as merge la gym. Pina plec, pina gasesc parcare, pina execut ceva, pina vin acasa...tine 3 ore+ afacerea...Asa la 5 dimineata copiii dorm (si mama)...cind s-au trezit sint deja acasa si cu mic dejun pe masa

La mine kg sint exclusiv pe fund si pulpele superioare...conformatie greceasca (nu puteam sa iau genele tatalui...slab si fara pofte, a trebuit sa ma arunc in neamul mamei). Asta-i alta belea...cind cumpar taioare imi trebuie 2 marimi diferite (4 la jacheta si 8 la fusta/pantalon). Rochiile sint cu cintec rau...probate si rasprobate pina imi vine ceva ca lumea. In plus sint si pitica (1.58)

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Asta-i alta belea...cind cumpar taioare imi trebuie 2 marimi diferite (4 la jacheta si 8 la fusta/pantalon). Rochiile sint cu cintec rau...probate si rasprobate pina imi vine ceva ca lumea. In plus sint si pitica (1.58)

Anamaria

si la mine e la fel
bluze, tricouri=10 (UK)
pantaloni=12 (tot marimi de UK)

www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA

Mergi la inceput