Grasa disperata, caut motivatie si ambitie !
Raspunsuri - Pagina 7
ellej spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Adela P
Ellej, tu esti sigura ca nu de al meu sot vorbeai? Eu pe al meu nu l-am auzit vreodata sa-mi zica ca nu am nevoie sa slabesc si ca-i place asa durdulie, tot timpul ma incurajeaza cu mancatul sanatos, cand ma pun pe vreo dieta e si el cot la cot cu mine doar sa nu-mi creeze tentatii, desi noi suntem Stan si Bran si el chiar nu are nevoie sa dea jos nimic. Insa motivatie si ambitie pe termen lung la mine...ioc. |
Nu cred, ar fi greu cu naveta.
Si al meu la fel, slab ca la 20 de ani si abia asteapta sa manance sanatos, eu sunt aia lacoma si dupa junkfood, paste si prajituri. Pe undeva e bine ca nu ma lasa in "durerea" mea, ca as ajunge probabil sa acopar arcul de de triumf cu fundul.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
gabriella1 spune:
slabanoage primiti?
io va zic asa tuturor care va plangeti de "grasime" ...Faaaaceti in pachet mare cu hainele care nu va mai vin si trimiteti-l incoace la tanti (atentie port 38-40 )si va zic io ca numai de ciuda slabiti.Adicatelea de ce domne asta sa ne poarte hainele noastre ..ce asta poate si noi nu?!
Da' zau ca io m-as bucura sa ramaneti grasute si io sa ma trezesc cu ditamai vagonu' de tzoale la mine la usa.Care incepe prima?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Qamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 slabanoage primiti? io va zic asa tuturor care va plangeti de "grasime" ...Faaaaceti in pachet mare cu hainele care nu va mai vin si trimiteti-l incoace la tanti (atentie port 38-40 )si va zic io ca numai de ciuda slabiti.Adicatelea de ce domne asta sa ne poarte hainele noastre ..ce asta poate si noi nu?! Da' zau ca io m-as bucura sa ramaneti grasute si io sa ma trezesc cu ditamai vagonu' de tzoale la mine la usa.Care incepe prima? Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
la mine motivatia negativa nu functioneaza
no, no, no
www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Noe
la mine motivatia negativa nu functioneaza no, no, no www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA |
adica tu nu vrei sa-mi dai tzoale,ha?!.sa stii ca io o pun de-u n hold -up la frigideru' tau. Io zic sa te mai gandesti...
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Qamar spune:
deci tocmai i-am dat un SAC lu' slabanoaga de sora-mea de 50 de kile
www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA
ocebine spune:
Grasa disperata sint si eu...dar am renuntat la diete dupa ani de zile de chin...
dat jos...pus la loc
dat jos...pus la loc
dat jos...pus la loc
dat jos...pus la loc
dat jos...pus la loc
Am inceput sa gifii la orice treapta, genunchii ma dor, basca un dulap plin de haine la care ma uit cu jind...sa nu mai spun de invariabila salutare: "Vai, draga, da' ce te-ai ingrasat!"...pe terenul de golf eram cea mai tinara si cea mai ramolita...ma intreceau babele din zbor si eu ma tiriiam obosita si lesinata.
Am mai spus povestea mea...m-am apucat de alergat...si am iesit dimineata pe la 5 cu sotul din dotare. Motivatia a fost o cursa pentru caritate de 5km.
Am renuntat total la dieta...deci daca am pofta maninc (ce-i drept nu chiar cantitati industriale) dar alerg de 4 ori pe saptamina...ori ca-i ploaie, ori ca-i zapuseala.
Nu m-am cintarit DELOC...nici nu vreau sa stiu..dar am ajuns de la marimea 12 la haine, la marimea 8 lejer. Si cam aici imi place. Nu sint slaba...pe departe... dar ma simt excelent (si tare imi place in minijupa...chiar daca am sarit de 33 de ani).
Inca "spal" farfuriile copiilor, tot trag la un thai takeout, M&M-uri am in sertar...dar alerg dimineata si se topesc...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
gabriella1 spune:
fetelor,care e reteta cu "dat jos ,pus la loc?"ca io o am numai pe aia cu "dat jos,pus nika" "dat jos, pus 1 gram".Dau io hainele numai ziceti-mi!adica mai bine facem schimb: am avut candva 72 kg... m-a operat un nebun de apendice... si-am scapat de 10 intr-o saptamana..pe la 24 ani mai aveam vreo 60 ,am intrat in licenta,am ajuns la 50 ,iar m-am ingrasat ..adica in jur de 60 si m-am "mentinut " cu 60 cat am luat anticonceptionale. Cand am renuntat la ele (erau ptr dereglare hormonala nu ptr bebe )am ajuns la 55
in concluzie am haine ptr kg in plus ... le dau contra reteta "dat jos 1 gram,pus 2 kg !"
an-k spune:
Anamaria, super, mi-ar place sa am ambitia ta.
Spune-mi te rog, daca vrei, bine'intales, ce distanta alergi si la ce ora te trezesti?
ocebine spune:
Ma scol la 5 dimineata si aler cam 3 mile si jumatate in timpul saptaminii (luni, miercuri si vineri) iar simbata incerc cam 5 mile pe treadmill (baietii au scrima 3 ore simbata si ma bag in seama acolo).
N-am ambitie...aia-i toata buba...ca daca as reusi sa ma abtin de la mincare as arata mult mai bine...dar a devenit un obicei care imi face placere...imi lipseste teribil daca sint nevoita sa sar peste...
Am inceput in februarie...asa ca drumul a fost lung...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Sabina spune:
gabriella, scuze, dsar interventiile tale sunt inoportune la acest subiect.
NU nu arde de misto.
te rog sa intelegi
anamaria,
sa stii ca dupa ce se intarca piticul visez si eu la asa ceva, mult sport....deocamdata la orele astea sunt legata
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo