Grasa disperata, caut motivatie si ambitie !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Eu alergam intr-o vreme cu barbatul si ma simteam foarte bine, dar de cand am copil sunt vesnic obosita si nu mi-as putea sub nicio forma rupe din orele de somn.

Am incercat un aerobic acum vreo jumatate de an, timp de 2-3 luni, dar fara mancat sanatos. Ma simteam bine, dar n-am dat jos un gram si in plus ma omora lipsa timpului.

La mine daca nu "lucrez" la mancare nu rezolv mare lucru. De cand m-am reapucat de Monty (o luna) am dat jos 2 kg si deja simt ca trag mai putine shunci dupa mine.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

noe, eu la 1.62 tot 12 UK port, dar overall
Anamaria, 8 american cat vine la romani?europeni, ma rog:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

cred ca 10..

www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

European 32 34 36 38 40 42 44 46 48 50
UK 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22
Japan 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23
USA 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20

Dupa o mica cautare, asta am gasit ca habar n-aveam!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna seara la toata lumea,am fost la alergat in seara asta.sa ma tina si sa ma duc si maine si tot asa.si sa stiti ca nu a fost asa greu,,,am alergat vreo 3 km cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu am incercat sa alerg, dar m-au apucat durerile de incheieturi (genunchi, glezne). Cred ca sint ramolite din alte vremuri, cind practicam sport mai serios.
In ultimul an am facut ceva miscare si rezultatul a fost ca m-am ingrasat. Dupa atita efort mi se facea foame!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

Buna!

Pt. Tzuni si celelalte iata cateva sfaturi si de la mine. Incercati sa slabiti/mentineti renuntand la regimuri anume, si mancand relativ sanatos dar cam din toate, dar in cantitati obisnuite. Daca va axati pe un regim care va impune sa nu mancati niciodata paste/paine/dulciuri/carnati, veti pofti la fructul oprit si apoi veti manca pana nu va veti mai opri, deci mai bine va permiteti sa mancati, dar bineinteles, in cantitati moderate si incercand, ca in ansamblu, sa mancati relativ sanatos de dragul sanatatii voastre, si sa faceti si putina miscare.

E drept ca sunt destul de tineria deci metabolismul meu e inca ridicat, dar menu-ul meu cuprinde lucruri de care imi e pofta fara sa exagerez cantitatea, si sunt multumita de greutatea mea. Sa va dau un exemplu - in final, chiar daca am mancat ceva dulce, numarul de calorii total este cel ce va conta:

Mic dejun: Merdenea, capucino
Gustare: Coca-cola regular (mi-era somn)
Pranz: Legume combinate si orez
Gustare: Fanta si niste nuci
Cina: O portie mare de sushi
Gustare: Baton de cascaval inainte de culcare

La sala ajung cam de 2 ori pe saptamana cate 45 de minute, in rest, am munca de birou.

Dupa cum vedeti, am mancat cam tot ce am vrut ( inclusiv alimente nesanatoase precum sucurile - si care nu fost de "diet" ), fara sa exagerez, dar fara sa poftesc si sa trebuiasca sa ma abtin de la ceva. De exemplu, maine daca imi e pofta de un ecler, imi voi cumpara ca desert la masa de pranz, dar ma voi limita la 1 ecler si voi incerca sa nu fac asta in fiecare zi.

Sper sa va fie de folos si sfatul meu, va , si mult succes! Nu va faceti probleme prea mari si mergeti incet, incercand sa va faceti poftele, cu putina atentie la cantitati si frecventa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Am tot vrut sa intreb fetele care alearga daca nu se iau cainii dupa ele, pana cand am vazut ca nci una nu e localizata in Romania.
Asa ca alergatul pentru unele dintre noi iese din discutie, pentru motivul tampit ca poti sa atragi toata haita de caini din cartier dupa tine (fie ca este dimineata, fie ca este seara).
Oricum, pentru multe dintre noi dieta fara sport nu cred ca duce la prea multe rezultate.
Mai povestea cineva candva pe forum despre o nutritionista din Bucuresti, Lygia Alexandrescu daca nu ma insel, mi-a placut cum sunau recomandarile, dar nu stiu mai multe.
Oricum, eu imi doresc tare mult sa gasesti o solutie, Tzuni, sa o aplici si sa dea rezultate. Cred ca as resimti-o ca pe un fel de victorie personala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mmmaria

Am tot vrut sa intreb fetele care alearga daca nu se iau cainii dupa ele, pana cand am vazut ca nci una nu e localizata in Romania.
Asa ca alergatul pentru unele dintre noi iese din discutie, pentru motivul tampit ca poti sa atragi toata haita de caini din cartier dupa tine (fie ca este dimineata, fie ca este seara).
Oricum, pentru multe dintre noi dieta fara sport nu cred ca duce la prea multe rezultate.
Mai povestea cineva candva pe forum despre o nutritionista din Bucuresti, Lygia Alexandrescu daca nu ma insel, mi-a placut cum sunau recomandarile, dar nu stiu mai multe.
Oricum, eu imi doresc tare mult sa gasesti o solutie, Tzuni, sa o aplici si sa dea rezultate. Cred ca as resimti-o ca pe un fel de victorie personala.

la mine in cartier (rezidential!) e sinucidere curata sa te apuci sa alergi; chiar acum am intrat in casa cu nervul cat carul, pentru ca nu ma mai pot plimba nici cu Bia cu bicicleta fara sa sara cate un caine la fiecare 2-3 m....
deci daca vrei sa alergi pe aici, trebuie sa ai o viteza foarte mare

www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mmmaria

Am fost eu acum 2 ani pe la ea. Mi-a facut un regim (avea tot felul pe laptopul ala), l-a scos la imprimanta si gata 500.000 lei vechi.
Consultatia era la genul: iti place lapticul? Buuun, atunci nu bagam laptic. Iti place brinzica? Bine, atunci bagam la micul dejun, etc...
Sint curioasa daca ziceam ca-mi plac dulciurile, imi baga?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput