Grasa disperata, caut motivatie si ambitie !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

mai, fetelor, vad ca vorbiti de partenerii de trai
nici al meu nu comenteaza la sunculitzele mele ...insa....la 38 de ani a reusit sa slabeasca in cateva luni 14 kg A ajuns la greutatea de la 20 de ani si se mentine. Pai mai pot eu sa traiesc pe langa un asemenea specimen? Imi zicea sa mai astept 3-4 ani pana la criza de la 30 de ani ai mei si sa fac ca el, dar n-am rabdare si eu nu prea cred in crize.

El e vegetarian de 4 ani dar in ultimele luni a devenit raw-vegan, adica mananca numai si numai legume, fructe si seminte- toate crude, negatite...Eu nu pot asa, fac cu nervul si dau in depresii mai mari ca astea de acum

Asa ca...va urmaresc cu atentie!

www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

cand am deschis acest topic, voiam sa verific ceva. cu coada ochiului vad acest subiect. zic "ti s-a parut" mai dau eu o rasfoiala pe DC si parca totusi nu mi s-a parut. ca alt site cu forum nu am deschis, deci am vazut bine. intru....citesc....in acest timp imi serveam dejunul: 2 sandwish-uri la sandwishmaker...tot o porcarie.
si citesc si citesc...si termin de mancat. bun...hai sa scriu acum.
o sa va spun eu razbelu meu cu kg... de felul meu am fost mai plinuta asa...ca din 2 parinti cu greutate, doar nu avea sa iasa un pui de matz, vai de capu lui, slabanog si subnutrit. tot ce a fost mai bun...bagam la ghiozdanel.
trece scoala generala, trece liceu....vina facultatea. departe de ai mei...zic life pe mine de acum...din cauza vietii de noapte am observat ca slabisem chiar bine. fumam cam si 2 pachete pe zi, cafea cat cuprinde...ibricu de 1,5l era mereu pe resou sa faca o noua cafea. de cola sau pepsi sa nu mai vorbim. erau prietenii mei cei mai buni. manca cam dezorganizat...dar cu toate astea slabeam...mergeam mult pe jos...de ce sa dau bani pe bilet la tramvai, cand pot sa-mi iau tigari? si uite asa...
prin anu 3 ma mut la gazda... viata mea de noapte apusese...nu mai puteam pleca eu de nebuna...unde voiam si cum voiam. si incet incet...mai 2+ kg...si inca 3+ ca doar nu le lua mama...pana cand dupa o eram si singura acasa, ma duc sa ma admir in oglinda din hol... da cine e obeza din oglinda???? sa te fereasca Sfantu da cata te-ai facut fata!!
zic gata...trebuie sa fac ceva...si dai si cauta si documenteaza-te...dintre toate dietele aleg disociatul. mi se parea usor, nu era mare bataie de cap cu combinarea mancarurilor...eu sunt si cam lenesa asa de felul meu...asa ca dupa 4 luni de disociat... tineti-va bine...-16kg...
de acum incepusem sa ma indragostesc de mine....toti care ma stiau...Doamne esti bolnava? da ce ai? ti-a rau? ai cancer? ce e cu tine? eu "dragilor am tinut dieta"...ajunsesem la 70kg...ce minune...deci se poate.
si incep mentinerea...super bine...eu singura la iasi...mancam cum voiam eu...combinam cum imi venea mie chefu.
ei, se termina si facultatea si vin acasa....mama, ca doar nu am sa fac mancare de 2 feluri...dar imi fac eu...tata, se uita cash la mine...ei mancau priptura prajita in ulei, in tigaie...eu fiarta, fara pielita. ei cartori prajiti...eu fierti..mai gafam si asa...dar ma mentineam...pana cand...baga-te in blide, de nu mi se mai vedea nici nasu. si uite asa..incet incet...85 de kg. vai de capu meu...munca mea? efortu meu? ce am facut cu ele? cunosc sotu...el ma place asa...zic ok? facem nunta...super ok...am mai tinut un pic de regim...macar sa dau o parte din burta jos...si dupa nunta...ce-mai. is maritata...is luata...cine se mai uita la mine? nu ma intereseaza nimic...mancam tot ce era mai bun.
in octombrie anul asta...ma duc la un magazin sa probez niste fuste...si dau iar cu ochii de oglinda. fereasca-te Sfantu. ce-i tu tine femeie? halal de femeie esti tu? daca te lasa barbatu? mai ales ca la noi pe scara sunt niste bunaciuni care saliveaza dupa el...nu se poate asa...
acum...am inceput super dieta dar dupa o saptamana mergeam tinandu-ma de pereti si ma vede una bucata sotu`s....si zice halt. nu mai tii dieta daca mergi si te tii de pereti. eu te iubesc asa cum esti...
ce fericita eram eu...dar totusi...nu ma simt bine in pielea mea. sa nu va povestesc ca am facut deceptie ca nu imi gaseam haine pt o nunta...ajunsesem pe marginea prapastiei si eram gata sa cad in hau...asa rau am ajuns...dar odata gasita si costumatia a trecut si depresia, ca a stiut sotu`s sa ma incurajeze.
acum vreau sa tin din nou disociatu...dar parca nu ma trage nimic...dar...mereu ma gandesc ca obezitatea mea e un factor ce ma impedica sa raman si mereu...si vreau sa am puterea sa ma tin...sa ma abtin sa gust de ici si colo din interzise.
trebuie sa fac asta...trebuie sa am ambitie...pt ca vreau un copil.
gata....nu mai vreau sa mananc interzise...ma apuc de disociat...pana diseara prestez mere...si gata!
uite ca m-am ambitionat scriindu-va...si trebuie sa imi fac program si pt putina gimnastica...mai ales ca sunt in concediu...trebuie sa-mi fac un program si mi-l voi face.
si va multumesc ca existati...

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

O CLIPA PE LIMBA, O VIATA PE FUND Ador zicala asta!
Ce zici? Ar fi buna de afis pe usa frigiderului?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

E super tare zicala asta mai Tzunii si daca tot suntem doua MUU nu vrei sa luam imperuna " Taurul de coarne" ? Nici eu n-am motivatie si chiar cred ca singurul lucru care m-ar salva e daca cineva m-ar inchide intr-o clinica privata cu toate conditiile, gym, sauna, piscina si cu-n lacat mare pe frigiser/ bucatarie. Sa mi se dea mancare cu portia...dar cum asta nu se poate.... ramane sa ne punem noi singure lacat la gura.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ma primesti si pe mine in club?
Numa' mancare vizez... as manca incontinuu... orice... inclusiv mancarea copiilor... noroc ca fii'mea e la gradi si mananca acolo... iar baietii halesc tot... numai ramane nimic si pt mine...
Si nu pot sa adorm pana nu mananc...
M-am ingrasat incet si sigur putin cate putin... kg. n-ar fi foarte multe... daaaaar de cand n-am mai putut sa merg nici la sala s-a accentuat si celulita... carnea atarna pe mine

Iar soata care ar trebui sa-mi spuna ca's grasa si urata, sa fac ceva sa ma dreg... o tine pe a lui ca nu's grasa, ca's frumoasa... si lui ii place despre mine
Pai cum naiba sa mai slabesc??? Oricat m-as chinui si oricat nu mi-ar placea cand ma vad in oglinda... cand mi-e foame ma gandesc la ce zice soata... si dai si baga...

La inceputu lunii nu mai incapeam in blugi si in neste tzoale cu care trebuia sa merg la un botez... Hai ca blugi mai trebuie sa-mi iau... da' tzoale de "gala" am suficiente... asa ca am avut un motiv in plus sa fac foamea fo 10 zile (nu ca Nicoleta Luciu ). Am reusit sa intru in haine... si ce am facut dupa, chiar de la botez? Am mancat cat s-a putut... ca sa amortizez investitia

Mai grav e ca am una bucata soacra... care gateste fara numar... non-stop... si in plus face mancarea fooooarte buna Cum sa te abti cand in toata casa miroase a sarmale, ciorba cu bors etc.
Daca ar batea vantu prin frigider, la cat de mult imi place sa gatesc, zau daca as face mancare si pentru mine... as prefera mere si salate... Dar asa, cand este mancare in frigider, mereu, pe alese... si buuuuuuna

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Mai fetelor ,

Ia ascultati voi ce mi-a bagat sotul intr-o zi in cap,cand a vazut ca nu mai sunt in forma;

" Peste vreo 30 de ani, ne vor trebui 3 planete ca sa putem hrani toata populatia globului.Daca toti locuitorii planetei terra ar manca doar pentru asi potoli foamea si nu frustrarile,probabil ca in fiecare zi ar muri mai putini copii de malnutritzie".

Pe mine m-a zguduit puternic acest fapt,in consecinta ,mananc doar necesarul de calorii.

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Imi place sa maninc, imi plac cartofii prajiti, prajiturile cremoase, trufele belgiene, friptanele la gratar, inghetata... si tot asa. Am incercat citeva diete in viata, au fost un cosmar!
Asa ca m-am decis sa nu renunt la placerile culinare. Da' nici sa ma ingras nu prea imi convine, am mai trecut prin asta prin adolescenta.
Asa ca iti ofer solutia mea, neplacuta de altfel, ca toate piedicile in calea ingrasatului:
M-am apucat de alergat. Ma enerveaza la culmea sa alerg, dar o fac. Prin cartier, pe strazi, alerg la doua zile. Intre timp m-am mai obisnuit, dar tot nu ma duc cu drag, ma duc ca trebuie. Am crescut de la 1 km la 5, citeodata in weekend fac 10. Adevarul e ca ma simt bine dupa alergatul asta, acum nu stiu exact motivele, ca am scapat de alergat pe ziua respectiva ori din motive de produs endorfine. Pe de alta parte ma bucur tare cind ploua si nu pot iesi la alergat.
Acum ma gindesc sa ma antrenez pentru maraton si odata in viata sa alerg si eu maratonul..... dar ma enerveaza sa alerg :-) . Si imi place si tonusul, am fost in concediu asta vara la Paris, am batut sute de kilometri la picior, n-am avut nici o treaba, pe cind partenerul gifiia si se plingea intr-una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Of,of,aici e de mine;anul trecut aveam 61 kg si ma simteam asa de bine!Acum am 64 si toate kg sint pe burta!Nu stiu sa imi mai gasesc motivatie,alta data daca ziceam ca ma apuc de o dieta apoi asa era,acum exista mereu un miine.
Giani,si eu m-am gindit ca daca as face sport as impaca si capra si varza dar nu-mi place sa ma misc.Totusi de cind m-am lasat de pilates am inceput sa pun pe mine asa ca n-am incotro si ma apuc de sport!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Si ma mai mobilizeaza un gand: daca intr-o zi ma intalnesc intamplator cu Marius si se sperie de mine? El, admiratorul care crede ca-s intr-un anumit fel si ma descopera la dublu?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Ai pus-o! Si daca se intampla contrariul? Daca o sa-mi placi si mai mult? Huh?

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Ma primiti si pe mine? Ca nici eu nu mai reusesc sa-mi strunesc poftele si am lenea cat casa pe mine. Visez sa mai am kg dinainte de sarcina, ma uit luuuuuuuuuung la hainutzele mele vechi, ma uit la fel de lung pe pozele in care aveam 50-52kg si... INFULEC de zor! Dar visez!
Pana la urma, cum (re)gasim motivatia? Nu dieta minune, ci motivatia, un stil de viata sanatos, cu rezultate pe termen lung, nu cu frustrari, infometari si "recuperari" dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

se stie ca atunci cand emigrezi pui 10 kg jurat. Eu am zis ca mie nu o sa mi se intample: ha!
am incercat orice, dar nu se poate: nu poti tine diete, sunt cumplit de pofticioasa, mintea mea nu gandeste decat la ce altceva bun as putea sa mananc, si optiuni sunt slava Domnului!
Mai pune in top si un office unde toata lumea cauta prilej de a aduce mancare, de a "da de pomana" mancare (zic eu in gand romaneste blestemand clipa in care am intins mana spre platoul cu bunatati nemai mancate pana atunci)

Ei, si am slabit in vara asta: nu mult, dar am slabit, si am de gand sa mai slabesc:
1. m-am operat de fiere (deci nu am mai putu manca atat de mult)
2. am inceput sa joc tenis de camp (nevoita, am avut musafira pe vara care respira tenis)
3. casa are scara interioara, deci sus in dormitor, jos in basement, de cateva zeci de ori, mai ales in perioada mutatului si a aranjatului
4. mers la cumparaturi cu superslabanoagele mele de prietene: ele dispera cand trebuie sa isi cauta marimea2, eu ma multumesc cu 8 daca imi vine, yuhuuuu

nu stiu daca te ajuta cu ceva!
a, si alta chestie, seara mai lejer cu mancarea, ca parca dorm mai bine, si ma bag in niste struguri, sau kiwi, sau ce fructa e prin sertar

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput