Grasa disperata, caut motivatie si ambitie !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

Tzuni, tu stii ca si eu m-am facut de 80kg cand m-am mutat. Ce m-a motivat pe mine au fost pozele pe care mi le-a facut sotul, numai in chiloti (fata si verso). Cand am vazut cum se revarsa suncile si ce fund mare am, mi-a pierit pofta de mancare pe perioada indelungata.

In viata exista placeri mai mare decat a manca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Urmaresc de mult timp subiectul cu Noul stil de viata si imi placi nespus ca om.Ma intristeaza ca de ceva timp te confrunti cu problema asta, dar exista solutii!Daca nu m-ar pasiona subiectul, cred ca uneori obseda nu as fi scrisStii prea bine ca totul consta in vointa, pe care o gasesti doar in tine.Din pacate trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare, fiindca e un proces de lunga durata, cu multe suisuri si coborasuri.Cred ca toate am trait de nenumarate ori dezamagirea ca nu slabim suficient de repede, ca depunem asa usor si ce greu slabim etc
Sfatul meu inainte de toate, e sa cauti sa intelegi cauza psihologica a foamei tale.Ar trebui sa-ti dai seama defapt ce nevoi are organismul, tu nici n-astepti sa vezi de ce natura e acea nevoie, tu ii dai constant mancare, incercand sa suplinesti altceva.
Sa-ti spun ce ma motiveaza sa ma mentin in forma?Sanatatea mea in primul rand.Cred ca n-as putea sa mi-o iert niciodata ca mai tarziu am dezvoltat o boala grava sau am atras dupa sine tot felul de afectiuni datorita neglijentei mele.Ziceai ca esti sanatoasa in ciuda stilului de alimentatie din ultima vreme, draga mea in loc sa apreciezi acest lucru, tu ce faci?Chiar azi la un curs ne povestea doctorul cat de periculoasa este grasimea de pe burtica, dar nu cea de la exterior ci din interior.Daca vrei poze intr-adevar motivante iti trimit eu unele revelatoare e de ajuns sa vezi stratul acela interminabil de grasime.
Ar trebui sa golesti frigiderul de prostii, sa incepi sa reduci portiile in timp, sa-ti faci ordine in privinta alimentelor si a mancarurilor.E chestiune de timp sa te obisnuiesti cu noul stil, nu trebuie sa adopti diete, in schimb trebuie sa fi convinsa ca doar mancand sanatos vei reusi aceasta lupta.Vei fi fericita, impacata cu tine, cand vei vedea primele kg duse.Nu te lasa condusa de mancare, pentru a trai cu toti stim ca avem nevoie de portii mici.Gandeste-te la copilul tau, ca acum e in formare, asa cum il obisnuiesti asa va fi si ca adult, ce exemplu vede Maria?
Noi suntem aici sa te sustinem moralmente si vrem sa fi o invinga-toare!Nu te teme si de esec, nimeni nu-i perfect pe lumea asta!Iar slabanoagele nu-s chiar de invidiat, iti spun din proprie experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Asta cu ingrasatul 10 kg cand emigrezi...e cam adevarata...dar daca
te uiti in stanga vezi asta:
http://i6.photobucket.com/albums/y234/impulse84/WH_fat_girls.jpg
te uiti in dreapta vezi asta:
http://hotlard.files.wordpress.com/2007/12/fat-woman-outside.jpg
gasesti motivatia imediat ca sa slabesti.

Tzuni- iarta-ma ca-s fara mila, dar tu ai cerut motivatie si nu compasiune. Stiu ca poti- am vazut in pozele tale fie si din "tinerete" cum zici tu- placerea si mandria de a fi frumoasa! Nu-ti bate joc de tine.

succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Fiti fara mila, fetelor! Ca nu merge cu vorba buna, zau asa!

PS. Ce minunate sunteti!

Marius, daca ne vedem si-o sa decizi ca ma placi mai grasa, jur ca sar la prima dugheana sa-mi iau o infuriata pudrata bine! Ok asa?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Noroc ca ai scris ca pozele sunt de mult, ca te stiam supla si superba si ma pregateam sa zic "lasa, ca te alinti..."

Daca de un an mananci si mananci si nu te poti opri exista o explicatie nealimentara pe care iti sugerez sa o rezolvi. Nu sunt la curent cu celelalte topicuri in care scrii, deci nu am idee despre ce e vorba.

Acu ce trebuie sa pricepi tu si ce te ajuta in unele situatii e sa te gandesti ca "E si maine o zi!" Da-ti posibilitatea reala de a alege intre azi si maine, nu ca nu ai voie, dar ca poti astepta pana maine(mai ales cand e seara si toate prostiile par apetisante; nu stiu cum naiba nu as manca niciodata chipsuri pe stomacul gol dimineata). La tine aparent nu e o problema veche, nu ai metabolism lenes, doar cantitatea e prea mare. Daca reduci din portii si ultima masa probabil vei slabi la fel de natural cum le-ai depus. Deci nu uita, exista si ziua de maine(de cele mai multe ori).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Vai ce subiect!! M-ati lovit in moalele capului si doare al naibii de rau
Eu azi am facut o pizza buuuna rau!! Evident am mancat multa, astfel incat sa regret
Am casa plina de dulciuri (cumpara sotul meu, parol!!) si nu vrea sa se inteleag ca eu sunt mai slaba de inger si ma doboara pofta rpd. El zice ca daca nu am nevoie, nu tre sa mananc si gata
Si uite asa, am ajuns in cativa ani, sa cantaresc 96 kg ... arat ca tipa aia din drepata din poza
Acum ma consolez ca inca alaptez piticul, dar cand nu o sa il mai alaptez?!
Si eu am trecut prin toate fazele de depresie pt ca nu incapeam in nici o masura la magazin, alta depresie cand vedeam cat e mari sunt pantalonii in care trebuia sa ma imbrac. Dar pana acum nu m-a motivat nimic in mod spectaculos. Am tinut de-a lungul timpului diverse regimuri, dar toate s-au spulberat o data cu casatoria! De ce? pt ca el mananca f mutle dulciuri si am non-stop in casa ciocolate, sucuri, biscuiti, etc! Iar eu sunt extrem de pofticioasa
Stiti ce a functionat la mine intr-o perioada cand am tinut montignac. De fiecare data cand vroiam sa mananc ceva nepermis, imi imaginam cum arata suncile dupa burta mea. Ca cele de porc d-ala proaspat taiat, in care e o celula adipoasa cat o boaba de mazare. Groaznic de scarbos!
Dar in ultimul timp, de cand tot alaptez, ma amagesc ca o sa slabesc cand diversific copilul ... si uite asa, ajung sa nu mai dau jos nici un kg si sa mananc tot ce visez (si visez numai chestii calorice, grase, dulci, etc)
Uff cat am scris ... imi vine sa plang pt mine cum am ajuns. As vrea sa slabesc 40kg, credeti ca o sa reusesc? Ce perioada sa imi propun?
Editat: rectific, am 86 kg, deci tre sa dau jos 30. Parca asa suna mai bine desi sunt o gramada!

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

dar ce facem cand exista alte prioritati ?
cand nu slabitul e principala ocupatie?
eu asa grasa ca acumn n-am fost niciodata.
Nu e o scuza ca am fost insarcinata de 2 ori, pt ca la prima sarcina nu m-am ingrasat decat 13-14 kile, date jos in 6 luni.
dar pana si atunci am reusit sa tin dieta 3 saptamani...Monti.
Acum nu reusesc deloc.
Nu mananc mult, dar mananc aiurea.
Am slabit 15 kile din 25(si mai pun cate unu ocazional, hai za zicem 14)
ca sa fiu cum imi place trebuie sa slabesc 15 kg.
ca sa fiu ok 10.
Si nu pot!
Nu am cine sa stea cu copiii ca sa fac sport...daca sta sotul, sta numai pt pregatirea mea la doctorat, pe altcineva nu am.
La aerobic nu ma duc pt ca muzica aia ma innebuneste, nu o suport mai mult de 2, 3 saptamani, la fitness se aude aceeasi muzica, de nu mai pot sa compun nimica.
Ma duceam la bazin....pierd 3 ore pt o ora si-un sfert de inot! NU am aceste 3 ore....mai bine lucrez la doctorat.Unde sunt RAU in urma.

Nu resuesc nici eu deloc sa ma motivez:(
Mi se pare un efort urias sa slabesti.
:((((

si ma urasc cand ma uit in oglinda....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Eu stiu de ce am ajuns asa. Din cauza unui "el". Nu c-as da vina exclusiva pe el, dar pana sa-l cunosc aveam mai multa grija de ce si cat bag in gura. Dupa ce l-am intalnit, mancam ca nebunii in timp ce vizionam filme: pizza, aripiaore, paste, prajituri, inghetata. Daca zicaem ca nu mananc cu el (la inceput) facea bot, nu era ok... Si-mi zicea ca ma place si mai plinutza, ca n-ar vrea sa fiu slaba, ca arat mai bine asa... Chiar daca eu stiam ca nu e asa, m-am culcat pe-o ureche! De cate ori mai incercam o tentativa de slabit, venea ba cu chinezarii, ba cu o cioco...Si e greu sa te stapanesti cand tentatia e mare si e chiar langa tine. Vorba cuiva: Shimba iubitul...

Sabina ,stiu ce simti: neputinta.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Tzuni, nu stiu ce sa iti spun tie acuma...decat ca poate regimul tau de viata nu e cel mai bun, incearca sa dormi mai mult noaptea, eu sunt sigura ca nu slabesc si din cauza lipsei de somn.
noi doua ar trebui poate sa ne mobilizam mai concret, ca tot suntem vecine.
Dar ce????
artrebui sa ne intalnim serile la un ceai bun, sa se joace copiii si noi sa NU mancam:)))

Mergi la inceput

acum ma duc sa dorm, poate maine va fi o zi mai buna!

Mergi la inceput