Grasa disperata, caut motivatie si ambitie !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna dragele mele.

Acum citind cele scrise de voi constat ca ar fi timpul sa zic stop. Am ajuns la 74kg si 1.72..deja ma simt ..stiti voi cum.... Am mai avut odata 68kg in clasa a 10-11 dupa o operatie de apendicita si mancam ca disperata, vorba lui Tzuni si atunci cand am decis ca trebuie sa fac ceva am decis sa nu mai mananc pana ma satur. Mancam orice dar trebuia sa ma opresc inainte sa ma satur. Ma fortam sa las ceva in farfurie (lucrul cel mai greu dupa cum stiti). Chiar si un singur dumicat si era ceva. Trebuia sa ma opresc din mancat si sa ma ridic de la masa inainte sa ma simt full. Si a mers. Am ajuns la 52 kg. Nu mai tin minte in cat timp dar asa nu mai mancam ca disperata. Cred ca am sa incep sa aplic aceeasi metoda..mai ales ca acum mananc si ce ramane de la copii, ca e pacat! Dar cred ca e mai pacat de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emmma03 spune:

Dragele mele....am ajuns la 83 kg, deci -5 kg intr-o luna. E bine, nu? Am inceput sa-mi fac timp si de sala, merg dimineata cand bebe doarme, si ma simt excelent. Niciodata nu am avut asa o vointa. Daca eu am putut....care am asteptat sa treaca sarbatorile sa imi incep cura....... si voi trebuie sa puteti.

MULTA BAFTA!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena123456 spune:

Si eu eram grasa si disperata...dupa nastere 23 Kile plus...eram grasa ssi frumoasa.

le-am dat jos , intr-un an...si MOTIVATIA mea sa slabesc a fost HAINELE dinainte de a fi gravida....adica sa arunc pe geam ditamai sifonierul?!! investitia mea?? no way mi-am zis....nu renut la ' copilasii mei"...asa ca m-am pus pe slabit,si am facut-o numai pentru mine.....intr-un an le dau jos pe toate, mi-am zis .Au trecut deja 9 luni si am slabit 20 kile....mai am 3,dar as vrea sa mai slabesc 5.

Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senz_benz spune:

elena,poate ne spui si noua cum ai slabit,si da-ne si noua putina vointa de la tine:p

HaPpY 4EvEr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Solutia este simpla. Cine te iubeste, te va iubi oricum cu chipsuri cu inghetata cu muuuuu sa fara. Asha incat sa fi sanatoasa! Si sa cresteti mari!
Semneaza,
un admirator anonim.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

tocmai pt ca sunt de acord cu marius nu ma ingramadesc nici eu sa ma auto-conving ca trebe sa iau masuri in ceea ce priveste silueta mea
care silueta e de multa vreme departe de ce ar presupune in mod ideal (adica cu vreo 15- 20 de kile in plus, adunate cu efort in ultimii 10 ani asa...)

dar eu ma simt in general bine in pielea mea cea grasa, nu ma oftic decat cand merg sa-mi iau o pereche de pantaloni sau vreo fusta/ bluza si nu incap in nimic, zici ca fetele carora li se adreseaza magazinele resp nu au mai mancat o friptura cu cartofi si salata in ultimii 25 de ani

asa ca iti doresc succes sa gasesti motivatia dorita, si daca totusi nu reusesti, te sfatuiesc ca si marius sa nu uiti ca esti iubita pt ceea ce ESTI si nicidecum pt felul cum arati!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

ce subiect bun exact pe gustu meu citesc tot citesc si nu ma satur
cautam defapt ce cautam ? motiv pt ce ?

Evi mami de Eric14.06.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Fain subiect si faine fetele participante, ma intreb ce or fi facut, cum mai stau cu greutatea?

Eu una nu am avut probleme mari, dar suficient cat sa nu ma simt bine in pielea mea si sa ma deprim in cabina de proba. Am 1,65 si niciodata nu am fost grasa, m-am mentinut undeva pana in 55 kg (deja mi se parea cam mult sa am 55). Ei, de vreo doi s-au adunat stres, oboseala, mancat tampenii in pauza de pranz (deseori junk-food), multe dulciuri (slabiciunea mea), paste (alta slabiciune), frappe-uri si alte cafele de la Starbucks (da, am multe slabiciuni), sportul nu-mi place. Si ma cantareste la un moment dat, prin toamna trecuta, tanti doctorita la controlul anual de la serviciu: 63 de kg. Soc si groaza pentru mine, mai ales ca vine si colega mea, mult mai inalta si cu 10 ani in plus, si-mi zice ca ea are 56 kg (tinea si regim). M-am rusinat pentru lipsa mea de vointa si pentru ca nu eram in stare sa am un regim de viata sanatos, mai ales ca in jurul meu iubitul e slab, sora mea slaba, mama si ea in forma, pentru varsta ei si mereu obsedata de greutate, prietenele slabe, colegele slabe, cele din categoria mea de varsta, adica tinerele... doar tata ce era la categoria grea, dar din motive de sanatate si el tine regim si a slabit foarte mult. Si am inceput sa ma simt nasol cand ieseam in oras, cand mergeam prin magazine, cand ma vedeam in oglinda.

Dar motivatia a venit mult mai greu, respectiv in primavara asta, cand mi-am dat demisia si am inceput sa am mai mult timp liber. M-am (re)apucat de sport (45 de min de 5 ori pe saptamana) si am inceput sa mananc mai sanatos: incerc sa am un regim alimentar cat mai sarac in calorii, dar mai scap cate-un frappe, cate-o inghetata, mai rar cate o felie de pizza, deci nu am niste restrictii absolute. Insa incerc sa mananc putin si sa compensez - adica daca beau un frappe, mananc super-light in rest. Si din aprilie si pana acum am ajuns la 56 de kg, si as vrea sa mai dau jos vreo 2-3.

Imi dau seama ca nu am slabit repede, adica avand in vedere ca mananc foarte putin, slabitul merge greu, fata de acum cativa ani (cand dupa un regim mai light si o luna de aerobic imi cadeau hainele de pe mine). De fapt la mine problema e la coapse, acolo se depune si de acolo dau jos ffff greu, si ma enerveaza, ca imi plac foarte mult hainele si vreau sa arat bine in pantaloni mulati sau scurti (acum nu port ca nu-mi place cum imi stau, deocamdata). Sora-mea are niste bete de picioare, si cand era gravida erau subtiri. Eu, fara sarcini si alte alea la activ, nu pot sa port ceva scurt. Deci acum asta e obiectivul, coapse mai subtiri si tonifiate (n-o sa le am never ca sora-mea, care nu face niciun efort, dar macar sa fie acceptabile pentru mine).

Ce e greu e ca imi place mancarea, sunt moarta dupa dulciuri, si imi place nebunie sa ies in oras la masa (zilnic, daca se poate), dar ma tin cu dintii si incerc din rasputeri sa am scapari cat mai mici si cat mai rare. Imi place foarte mult, de ex., un brownie cu inghetata de la un restaurant... si mai nou sunt precizate in meniu si caloriile, iar brownie-ul respectiv are vreo 800! M-am lecuit .

Ma rog, cam asta e romanul meu... si poate o sa spuneti ca ma alint, dar chiar nu ma simteam bine, toate hainele ma strangeau, in jurul meu toata lumea supla si obsedata de greutate (chiar si colegii de birou, care erau barbati), ma deprimam pe zi ce trece. In plus cand aveam timp liber ma uitam si pe tot felul de bloguri de moda, si fetele alea slabe m-au motivat.

Mult succes tuturor, si cele care au scris la topic acum ceva vreme sper ca au ajuns unde si-au propus!

P.S.: si pentru iubitul meu sunt frumoasa oricum... dar el altfel cum se ingrasa nitel cum se plange, mai rau ca o femeie (de fapt asa si zice, "sunt grasa si urata" ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Felicitari pentru rezultate !

Mie nu prea imi place genul de anturaj cu ochii pe cantar dar trebuie sa recunosc ca au si ei rolul lor atunci cand cauti o motivatie sa scapi de kg in plus.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Buna ,
Eu motivatie am ca am ajuns la o greutate care n-are precedent,respectiv 64,5 kg la 1.58.Ambitia imi lipseste!
De aseara m-am apucat de pilates.
magdaz_ina,n-ai dreptate! Se spune ca grupurile de lucru au efect si e stimulativ ca cei din jur sa te sustina si sa aiba aceleasi preocupari.E total neconstructiv sa spui ca ai vrea sa dai jos si toata lumea sa manince torturi in preajma si sa-ti cinte in struna ca arati OK.
Ce sa fac sa am un pic de elan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Nu m-am exprimat bine: imi plac grupurile de suport si imi sunt de mare ajutor cand am nevoie sa slabesc. Nu imi plac persoanele normoponderle spre slabe care fac maaare caz de 2-3 kg in plus, kg care se incadreaza tot la categoria normoponderal.
In cazul meu, normoponderal inseamna de la 55 kg la 74 de kg, cu un ideal de 64-66 kg. Nu imi plac persoanele care ma considera de-a dreptul "obeza" atunci cand ajung la 69 kg dar atitudinea lor critica imi este de folos atunci cand ajung la 72 kg.
Variatia de greutate in cazul meu a fost de la prea slaba (52 kg in facultate) la ceea ce a fost un semnal de alarma pentru mine datorita disconfortului creat (72 kg). 69 de kg inseamna pentru mine mai degraba un oarecare discomfort estetic, in niciun caz nu se incadreaza la obezitate.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput