PRIETENE FARA TITLU (19)
Raspunsuri - Pagina 8
monica70 spune:
Saluti eu sunt la a doua cafea,ca trebuie o mica pauza,dupa atata zoala ...
INGRID am vazut cele doua filmulete puse azi,unde citeste de zor Diana ta
dar nu pot pune comenturi d-aci,ca ma blocheaza.E grozava !!! Ma intreb ce moaca va face diseara Diana mea daca ii voi arata filmuletele
DENISOOO helau ,nici acum nu macelarsi filmuletele alea
?
Eu am o dilema cu masurile pantofilor acum,ca vreau sa dau comanda la rotile si m-am blocat.Piciorul Dianei masurat din varf pana in calcaie are cca 14 cm,ceea ce corespunde la Quelle la marimea 23 (dupa tabelul lor m-am orientat,ca nu stiam cum altfel) Chestia e ca pe adidasii ei scrie marimea 25,pe tenisi si sandale marimea 24 si toot asa ... si toti ii erau buni! Iar medicul ortoped a masurat-o cum va ziceam si m-a pus sa comand talonetii cu nr.25 ,taloneti care ii intra si-n adidasi si-n ghete - astea nu stiu ce marime scrie pe ele.Logic ar trebui marimea 25 ,dar nici n-as vrea sa ii balangane pe picior.Totusi decat prea mici,mai bine mai mari ... nu?
Acum ce marime sa-i comand? 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Moni, ce rapida esti tu, nici nu am apucat sa scriu de filme.
Deci, am pus 2 filme in Filme 2 si doua aici:
http://community.webshots.com/album/568777974ZPGCOM
Sunt 3 in total, dar unul e dublura, asa ca puteti sa-l sariti cu gratie. Mi-ati cerut sa va arat cum citeste, acum puteti sa o vedeti in actiune.
Revin dupa ce o culc...poate reusesc.
Sa nu uit: AnaM, la multi ani mamei tale!
Prajitura aia se numara printre preferatele mele.
Mersi DanaE pt link, l-am salvat si daca nu gasim mamutul, vom comanda de acolo.
Moni, comanda-i nr pe care il are acum, daca tot se lungeste gheata. Parerea mea.
Fug la fetitza.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
Mai usor de zis,dar in primul rand ce numar are de fapt,ca nu m-am dumirit?
In al doilea rand, rotilele comandate de Dana clar se alungesc,dar cele pe care vreau sa le comand eu nu stiu sigur daca se alungesc.Si stii de ce? La cele comandate de ea nu se pomeneste de vreo marime in link,dar la cele pe care le vreau eu, trebuie aleasa o marime,exista optiunea asta ... O sa ii comand 25 si basta si asa le va folosi mai putin acum iarna si va fi incaltata cu ghetele sau cu cizmele-s care-s mai mari in general.In cel mai rau caz, pana la vara, tot va ajunge la marimea 25 .
Azi se deschide patinoarul http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/se-deschide-patinoarul/cn/news-20081119-01542326
N-am fost niciodata,ma gadesc acum sa o trombonesc pe prietena-mea sa tragem o tura intr-o zi,am avea de ce sa ne distram ,doua habarniste ![]()
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
dana_ene spune:
Moni, am vazut dilema ta cu marimea. Mie din poza mi se pare ca si acele role au un sistem de modificare a dimensiunii rolei. Ma refer la prima poza dintre cele 2 de jos. in plus, se vede clar ca sunt 2 parti ale rolei, deci mi se pare foarte posibil ca partea din fata sa fie reglabila.
Dar, uite ce sfat iti dau eu. Suna la numarul de pe site.
Eu cand am facut comanda, am sunat ca sa ma asigur ca exista rolele in stoc, iar tipa mi-a preluat apoi comanda telefonic.
In felul asta o rogi pe ea sa-ti explice cum e treaba cu ele, daca sunt sau nu reglabile.
Intru si eu acum s-o vad pe Diana ta, Ingrid.
Va pup!
dana_ene spune:
Ingrid, m-a dat gata! E fenomenala!
Avem 2 Diane foarte, foarte istete. Dragele de ele!
Denisam spune:
Neatza si de la mine-voi uitatzi ca aici e ora 10 abia si la voi 17:)) asa ca Moni- acum am adus aparatul la job si incarc filmele, pt ca aseara dupa ce le-am prelucrat un pic, nu a mai vrut laptopul sa le incarce,nu stiu de ce,plus ca Emma a avut gymnastica si cand am venit era obosita si pina i-am splat pe maindoi,fat laptele si cuclat s-a facut 9,apoi fa pachete pt azi si m-a corupt Dr cu un film la care am adormit,eu nu stiu cum poti st atu pina la ora 12,eu la max 10.30 pic, dc nu calc sau altele dar la 6.30 cel mai tarziu sunt treaza din cauza lui Alex- care oricum se scoala 1 data pe noapte cel putin sa mai bage niste lapte sau din cauza maselelor si uite asa.
Ingrid- o sa ma uit diseara la filme, cred ca sigur e haioasa si stie, o sa o filmez is eu ope fii-mea cand o mai vrea sa scriem cuvinte, ea acuma este in dispozitie sa scrie literele individuale si vad ca la gradi ii "bat la cap" cu suntele- e f.importanta fonetica aici, si ieri de ex. a venit cu stiker pe plovar ca nu a stiut pe w si d-tare ciudat,dar e clar ca se corecteaza.
Anam-LMA pt mama ta si multa sanatate!
Revin ca treb sa termin ceva!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
marchplayer spune:
Seara buna
Dana, ce ma bucur sa te vad, chiar ma intrebam ce mai faceti voi. Frumoase foc mandrele tale si pe deasupta si patinatoare. Waw.
Ingrid, suuuper tare Diana. Bravo ei si bravo tie!
N-am facut inca ceai, mereu zic sa fac si tot ma iau cu altceva....Adevarul este ca nu mai tusesc copii
Ana, La Multi ani pentru mama ta. Delicios Dobos! Yamy
Denisa, parca vorbesti despre mine
, si eu la fel, la 23 dorm de sparg ca si pe mine ma trezeste Rare peste noapte.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Denisam spune:
HELP-deci de 4h ma chinui sa upload filmele si pe webshots,picasa nu le ia-doar poze, nu se incarca-numai eroare primesc-aici la job nu am dropshots si nici acasa-deci alta solutie avetzi?PLEASEE!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Ana_m spune:
Moni , vezi ca nr din Ro nu corespund cu cele din Spania de ex . Eu la Clara ii iau aici 25-26
, iar in Es 23-24. Sunt cu 2 nr mai mici aici decat cele din Es . Nu stiu acum de unde e catalogul ala .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
marchplayer spune:
Are careva cantecelul "SANIUTA FUGE"???
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete