PRIETENE FARA TITLU (19)
Raspunsuri - Pagina 9
monica70 spune:
Buna seara eu sunt bine cu un premolar in minus
si tot fara PC.Acum sunt la frate-meu cu Diana dupa mine.Scoate pe haine ramase mici dintr-o sacosa si o imbraca pe bebe Lisa.Mai bine zis tot ma convoaca pe mine sa o ajut ... incontinuu striga MAMAAA,UITE MAMA ...! Deci ce sa mai cumpar eu accesorii de papusi bebe? Avem berechet ![]()
Mersi fetele de sugestii cu rolele ,dar m-am enervat si am bagat de la birou comanda cu nr. 25 cum am zis,cum or fi or fi ... dar clar se va bucura tare mult de ele! DANA inca odata mersi de idee si de informatii 
M-am uitat si la pantofiorii ei,la aia are nr.24 ,la ghete la fel,la papuci la fel,numai la adidasi are 25.Nu stiu la cizme dar parca tot 25 erau.Harababura completa cu numerele astea
Ale voastre ce nr. poarta ? Parca Diana de Ingrid 23,iar de Clara m-am lamurit acum ![]()
DENISA fa si tu altele mai scurte.Multe si scurte,ce sa mai zic? Mie deja mi-a cam intrat in reflex,cam in jur de 2 minute opresc filmarea
si eventual incep alta.
DANA mersi de complimente,toti sunt isteti! La varsta asta absorb informatiile precum un burete,totul e sa le dai idei ce sa absoarba si sa te ocupi de ei.Si normal fiecare are alte preocupari,talente etc.
Eu am gasit-o pe Diana jucadu-se cu cuburile de lemn.De la usa am remarcat ce oras frumos a facut
- o sa pun eu poze zilele urmatoare.Printre multele cladiri rasfirate erau si masinutele ,dar imbunatatise peisajul urban cu scoici,conuri de brad si bucati de puzzle
Pe bune ca tare m-am bucurat de realizarea asta mai mult decat de orice altceva
Am aflat ca a fost tare cuminte azi,s-a jucat mult singurica.
Si de cum am venit eu,mi-a zis ca am promis ca azi ii dau fardurile ei de jucarie sa pictam papusa
Promisiunea e promisiune asa ca a trecut la machiat,azi i-a placut tare mult sa o demachieze cum am invatat-o eu.Asa de preocupata a fost de chestiune,ca atunci cand a venit mami cu intentia sa o scoata afara,n-a vrut sa mearga! I-a cerut gris cu lapte si dupa ce i l-a facut a venit cu ea aci la frate-meu de s-a mai jcuat.
Eu abia scriu de ea,ca tot trebuie sa-i echipez papusa ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Ana_m spune:
Daniela , uite din ce imi mai amintesc eu :
Saniuta fuge
Nimeni n-o ajunge
Are dor de duca
Parca e naluca
Toata ziua prin zapada
Vine lumea sa o vada
Saniuta e usoar a
Fuge parca zboara
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
DANIELA daca faci rost de ea sa mi-o dai si mie,ca pe asta nu o am,dar nu azi ca nu am intrat si pe mess.Ei a inceput iar Ioana gradi? Cum e? Ei fac serbare?
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
ANAMARIA cum a fost,s-a bucurat mama ta de prajitura? Transmite-i si din partea noastre toate cele bune
Cam asa-s versurile, dar eu o vreau musai cantata,ca la vocea meaaa 
monica70 spune:
Apropo de incaltari,m-am uitat acum,la cizmulitele de anul trecut avea doar numarul 19 ! Si pe papucii de plaja cu care e in picioare acum,scrie nr. 29
Sunt complet nebuni!!!
Denisam spune:
Moni-filmele au sub 2 min, maxim 1min si 20 de secumde, le-am vizionat aiic ,ca am crezut ca au ceva si nu merg- cred ca webshots are ceva
La incaltzari a mea are 8.5-asta inseamna vreo 26-27 cred, cert e ca are ghete si cizme nr 27 si sunt f. putin mari,adica cat sa inttre si un ciorap gros.
AnaM- si eu tot asa il stiu,chiar vroiam sa il scriu din memorie pt Daniela.
Mai incerc cu filmele si revin,d ar tocmai ce am primit un document de verificat
VA
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Ana_m spune:
Multumesc fetele de urari pt mama
.
Aici varianata muzicala a cantecului , si il aveti in intregime
cantata de un copil
http://www.youtube.com/watch?v=1pBJtM6-wQ0
sau varianta "profii "
http://www.youtube.com/watch?v=W5EeHWKYb3I&feature=related
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Denisam spune:
Moni-filmele au sub 2 min, maxim 1min si 20 de secumde, le-am vizionat aiic ,ca am crezut ca au ceva si nu merg- cred ca webshots are ceva
La incaltzari a mea are 8.5-asta inseamna vreo 26-27 cred, cert e ca are ghete si cizme nr 27 si sunt f. putin mari,adica cat sa inttre si un ciorap gros.
AnaM- si eu tot asa il stiu,chiar vroiam sa il scriu din memorie pt Daniela.
Mai incerc cu filmele si revin,d ar tocmai ce am primit un document de verificat
VA
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
monica70 spune:
I-am aratat Dianei mele filmele cu Diana citind si a inceput direct cu SI IO VEAU! SI IO VEAU!
... Noroc ca s-a intors la hainutze ,vai ce-i p-aci.Vreo 7-8 sacose cu haine s-au adunat iar,trebuie sa le caram iar la socru-meu ,mai un pic si se umplu si-acolo dulapurile!
ANDA ,mi-am amintit ce m-ai intrebat,am inceput sa citesc ma numesc Rosu de Orhan Pamuk parca asa ii zice,n-am mai citit nimic de el pana acum.
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am ajuns si noi pe acasa, am stat afara dupa-amiaza, ca nu a vrut sa doarma si a alergat prin parc, ne-am jucat de-a Scufitza Rosie (eu eram si lupul si povestitorul, doar vanator n-am fost), ma rog, am petrecut fain. Acum seara iar am trecut printro tura de povesti cu ea si a adormit intrun final.
Moni, cred ca e frumos orasul, mai ales decorat!
Sa pui poze, sa-i arat Dianei, ca ea doar castele face. Deh, traieste printre povesti...
Ai comandat pana la urma.. Diana tot 23 are la pantof, insa la cizme, daca sunt imblanite o sa-i cumpar 24. Ca sa fie lejer. De fapt, vad eu. Azi am fost la prietena mea, mi-a dat niste cizme rosii, nr 23 pt ea, sa le tina pana cand o sa-i fie bune finutzei mele, dar am indoieli ca-i sunt bune. Asa ca zilele astea o sa-i cumpar, mereu se ivesc alte prioritati, bietul copil. Cert e ca azi eu am inghetat, dar ea era tot calda la picioare cu ghetele alea neimblanite. Ma mir.
AnaM, cum a fost cu prajitura? Sper ca i-a placut mamei tale. Tu scrie aici cum simti, nu te ascunde de noi. Bine ca e acasa, ca la ce conditii sunt in spitale...brrr. Ai dreptate cu nr de pantofi, difera, chiar si cele din Germania, de unde Diana a primit vreo 3 perechi vara asta.
Daniela, daca nu mai tusesc copiii, n-are rost sa-l faci, ca doar nu e bibelou sa te uiti la el.
Ma bucur ca sunt ok amandoi. Si pe mine ma ia somnul, mai ales daca nu dorm dupa-masa cu ea. Si cum azi a sarit peste somn, sunt cu ochii mici, de chinez. ![]()
Deea, ti-am vazut fetitza frumoasa cu opera de arta in mana.
Ea a facut-o? E minunata. Si florile alea decupate...mai spune de unde ai luat capsatorul. Cum a ramas cu jaluzelele?
DanaE, mersi de aprecieri, m-au rugat fetele sa le arat cum citeste Diana si na, am facut-o. Dar nu poate decat 3 si 4 litere, la 5 uita de unde a plecat.
Mah, eu zic ca e bine si asa. De doua-trei ori pe saptamana, cate 15 min, ma mir ca a retinut.
Azi mergeam cu ea pe strada si citea tablitele de la masini. Si daca vreau, nu pot s-o opresc. Ce sa-i fac, are creierul cat o nuca, mic-mic-mic...
Denisa, eu stiu ca la tine e dimineatza, cand la noi e dupa-masa, dar tot ma amuza si pe mine sa citesc cum ne chemi la o cafea. Foarte bine faci, ca eu imi beau a doua cafeluta pe la ora 17. Daca ar fi si braziliana...
Zici ca la gradi la Emma se pune accentul pe pronuntie? Bine, ei invatand mai multe limbi, e necesar sa stie. Si de ce te atentioneaza pe tine cu stikerul ala? Trebuie sa lucrezi cu ea acasa?
Astept filmele, ca tare greu le mai pui. Incearca pe photobucket, vezi daca merge.
Anda, la voi sunt mai multe jucarii din astea, la care are pretentii Diana, dar ghetar...n-ai niste idei? Meduza...iaca o inlocuiesc cu o caracatitza si gata, dar ghetar chiar ca nu stiu.
Fac o baie si ma intorc.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2