PRIETENE FARA TITLU (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Plec si eu sa o culc pe Diana,nu stiu daca ma mai intorc in seara asta p-aci,vad eu cum am chef.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Prajitura a iesit buna ,Ingrid , mama nu a mancat din ea , sper ca maine . I-a fost pofta de cremes si i-am cumparat unul de la codrina , si a mancat cam jumate din el. Si mici am mancat cu totii . Eu care ieri mi-am facut ciorba de varza , azi am bagat... de toate

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

AnaM, tu tii cura de slabire? Ca ciorba de varza...asa imi suna.
Nu-i bai ca nu a mancat, daca i-a fost pofta de altceva, asta e.
Am citit ca alearga dupa Clara bunica de 81 de ani. Vai de mine, imi si imaginez. Pai are o energie fetitza ta, fix ca Dia de Moni. Voi nu ne trageti o vizita? Cand ai timp, sa se joace fetele intre ele.
Moni, somn usor fetitzei si tie! Nu s-a reparat compul tau?
Diana a primit o geaca argintie. Prima intrebare care mi-a venit, stupida de altfel, a fost: dar cu ce s-o asortez?
Chiar asa, cu ce? Cu rosu? Pai arata ca un pom de Craciun. Dar ii sta bine la fatza...doar e blonda.
Eu mai bantui pe acilea si revin, daca mai vad miscare. Daca nu, ma duc la somnic.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ingrid-mersi-uitasem ca si pe ohotbucket am cont,acum incerc,sper sa se incarce-imi pare rau ca nu am si cu socoteli si citit, le face si ea f. bine, ii place matematica, doar ca nu prea stie sa scrie ucm trebuie numerele, dar de socotit si numarat de baza vad ca e ok,poate zilele astea mai apuc sa ii filmez.A si cu cafeaua,pai noi avem din toate fleurile, eu merue testez pe aici,cred ca si de aia m-am ingrasat,musai sapt viitoare sa intru la o cura,am de dat doar 2kg ca sa jung la 52 sa fiu ok de sarbatori
Moni-noapte buna.

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Denisa, pai a mea nu scrie numerele, doar un 3 amarat acolo, nu prea le are cu scrisul, dar nici n-am pus-o. Adica, ajunge ca citeste, sa mai si scrie?? Eu as fi fericita sa deseneze in contur ca Dia, noi mai avem pana acolo. Cu numaratul e mestera mare, numara pe degete si aduna cu 1, fara s-o invat eu, cred ca singura si-a dat seama.
Cum te-ai ingrasat? Eu am 58 de kg, vai de capul meu si nu mai ajung la 55, dar si mananc seara.
AnaM, am ras de ce ai povestit cu vecina de pat a mamei tale, numai din astea sa nu ai parte. Totul e sa le ocolesti cat poti, fitzele ma omoara si pe mine cand le vad.
Ma duc in pat, nu stiu daca mai revin, va !

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ana multumesc mult de versuri si tie Denisa pentru intentie. Moni, tu te-ai prins ca de fapt vreau cantecul, as fi vrut un mp3 sa-l am la mine in comp ca asa pe net este peste tot, vreau sa fac un CD pentru masina....
Ha, apropo de masina, m-am apucat de soferit mai dragelor, de vreo luna tot o bag in viteze pe a mea. Imi tot era frica pana am zis GATA, cum adica? Si am inceput initial s-o duc pe Ioana la gradi si apoi pe aici prin oras si apoi pana la sell care-i la pod la Agigea...la Constanta inca nu m-am bagat da usor, usor...
Si acum hopa la culcare ca-mi poca ochii in gura

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

3 filme din 6,promit sa le fac maine pe restul ca ninge si am terminat treaba si merg sa iau copiii ca tati azi nu ne poate ajuta:
http://s282.photobucket.com/albums/kk268/denyr23/

Ingrid-pe stiker scrie ce nu stie ca sa lucram cu ei acasa, iar d e ingrasat am facut-o,pt ca aici stau mult la birou si rontai ca si Moni-acasa aveam mereu treaba in miscare si rar stateam si uitam sa maninc,deci nu e bine asa..nu mai zic de cafea,ceai si cioco care is nelipsite
Daniela- bravo,asa e bine

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Buna dimineata!

Daniela, eu am SANIUTA in format mp3. Vrei sa iti trimit fisierul pe mail?

N-am apucat sa citesc pe indelete, dar promit s-o fac astazi, oricum n-am chef de treaba... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Gata, mai. Ce sa mai... Daniela, ti l-am trimis pe mail (pe YAHOO).
Numai bine!

Mergi la inceput

Ceau fetelor!
Eu am imbracat-o bine pe Diana, afara bate vantul si ei ii curge putin nasul, dar nu-i un motiv sa stea in casa. Asa ca acum e in parc cu socrella. Macar o ora sa stea afara.
Denisa, ninge la voi? Super, super! Ce dor imi e de zapada, de anul trecut tot sufar. Cica aici vom avea iar o iarna fara zapada, adica de rahat, in opinia mea.
Am vazut filmele si pe Emma cum recita poezia cu podul, tare mi-a placut de ea. Si de Alex care a picat pe jos si s-a apucat instant de bocit... Se vede pe ei ce bine se inteleg, se mai gadila, se mai imping, dar asta e...Pe ce s-a urcat Alex, e un fotoliu? Ca tare misto arata. Am vazut ca Emma stie si strada si tara in care locuieste .
Eu ziceam la misto ca te-ai ingrasat, pai tu esti inalta mai, ce vrei, la 54 de kg esti miss . De as avea eu 54 de kg, direct la concursuri m-as duce.
Daniela, am citit din urma, am uitat sa-ti zic ca si Diana inventeaza cuvinte si vorbeste o limba numai de ea stiuta...sau nici de ea. Eu cred ca incearca sa imite limba engleza, evident nu-i iese si mor de ras cand o aud. Dar sunt draguti, totusi...acum ce se mai prostesc, dupa aia, cand sunt mari, parca nu mai e farmecul ala.
Tu vroiai sa asculti melodia in masina? Credeam ca pt Ioana o vrei.
Mai, foarte bine faci cu condusul, mergi cat mai mult si singura, sa nu te bazaie nimeni la cap. Azi putin, maine mai mult, iaca dupa vreo doua luni o sa fii sigura pe tine. Eu as conduce zi-lumina, daca s-ar putea.
DanaE, ai putin de lucru? Nu-i bai, mai scrie de fetite. Mai demult se paruiau intre ele, cum e acum? Pe masura ce cresc se inteleg tot mai bine, nu-i asa? Mai tin minte poza aia in care dormeau impreuna, tare dulci erau, ca niste papusi.
Anda, Deea, unde ati disparut iar? Jani, nu mai spui nimic? N-ai mai pus poze cu Carlita...
Moni, erai sictirita aseara sau te-a biruit somnul? Eu pe la 12 am adormit, azi-dimineatza la 8,30 mi-a dat desteptarea Diana. Prevad ca iar urmeaza o zi luuunga, fara somn....
Ma duc sa ma spal pe cap, de aia am si trimis-o afara.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput