PRIETENE FARA TITLU (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetele,acum am apucat si eu sa bag nasul,ca iar am venit tarziu la birou (iar am fost la banca ...) ,dar azi nu am mai dus-o eu pe Diana.Evident ca abia s-a trezit,dupa ce abia a adormit aseara Trebuie sa fac cumva sa ii schimb programul ca nu se mai poate asa! Ghita ma acuza ca io-s de vina, ca ii citesc povesti seara Si ea nu se mai satura ,mai vrea una si inca una ... Aseara mi-a cerut-o pe aia cu broscoiul si pe cea cu Jack si vrejul de fasole dar tot mai voia si altele ,am facut un compromis si doar ne-am mai uitat rapid pe fotografiile din carte.Si s-a mai si trezit noaptea de vreo doua ori ca vrea la wc
DENISA eu de obicei ma culc la 12 noaptea dar cam dorm tun pana pe la 7,30 , Diana destul de rar se trezeste noaptea,nu stiu ce-aavut zilele astea ca tot voia la wc
DANAfain ca ai cantecul ala pe mp3 ,daca i l-ai trimis Danielei mi-l poate trimite si mie dupa aia
Eu i-am pus aseara ala pus de Ana Maria ,cel de pe yotube Dianei si a intrebat ca cine canta,s-a uitat la fetita aia si a zis ca nu-i place de ea .
INGRID aseara vazusi ce-am facut,pe la 23,30 inca negociam cu Diana sa se culce Si eu tare mult astept zapada ...
DANIELA super fain ca te-ai apucat de condus si eu vreau,desi la noi e nasol pentru incepatori, la ce circulatie e in oras
DENISA ma termini cand te aud cu cura de slabire,ce-ai fataaaa??? Eu tot 52 kg am si vreau minim 55,dar nu reusesc sa ating performanta asta nicicum.Nu pot zice ca mananc foarte mult,dar nici putin nu mananc,asta e clar.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

DENISA am vazut ca ai pus filme,acum sa vad daca apuc sa le vad la birou,probabil mai incolo cand se mai opreste circulatia in zona si telefoanele - care tot suna de-azi dimineata.

Oricum azi imi aduce inapoi PC-ul si ma delectez cu Diana diseara.I-am aratat-o la momeala si pe Roxana in echipamenul cu role si imediat a sarit ca vrea si ea.I-am zis ca numai cand va creste mare va primi asa ceva,asta ca sa ii fie si mai mare surpriza
Daca o intreb ce vrea de la Mos Craciun imi zice de fiecare data altceva,aseara mi-a zis ca vrea ... pistol. Oare voia sa o impuste pe aia care a scris ieri in dropul Dianei de Ingrid ca are fatza de copil trist si chinuit? Si ca mama ei e nebuna? Ingrid da, eram oarecum sictirita ca sa zic asa dupa ce am citit asa ceva ,dar si fericita ca am scapat de compania unor astfel de oameni,de ce nu m-oi fi luminat mai devreme oare ? Uite a trecut aproape un an de cand pot scrie si eu cu placere, intr-o companie super placuta N-au decat sa isi verse rautatea si invidia in dropuri si in rest sa pozeze in MAMA TEMBO BINEFACATOAREA Nu merita sa iti parolezi dropul pentru atat,stergi ce-au scris si gata.

In alta ordine de idei,ce ma fac eu cu matza mea ca nu are chef sa invete pseudo-poezia aia pentru serbare?

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni, nu din cauza povestilor nu adoarme Diana ta. Ca a mea adoarme daca ii e somn, chiar si in timp ce-i citesc. Ideea e sa nu o lasi sa se agite inainte de culcare: sarit, alergat etc. Sa-i creezi conditiile pt somn, s-o pui in pat la ora 21,30 sau 22, sa zicem si sa-i vb in soapta, sa-i citesti cu voce inceata, din astea. Doar o vezioza aprinsa...hai ca ti-am dat indicatii, o suta .
Eu azi mai incerc s-o culc dupa-masa, precum vezi, tot insist...desi sunt slabe sperante.
Ma duc sa ma joc cu ea, a si venit, nici n-am apucat sa ma usuc pe par...stau cu prosopul in cap.
M-a strigat sa vin sa vad cum tine ea creionul in mana (corect) si cum scrie...culmea e ca in mana dreapta!!
Si doar am lasat-o la cuburi, nu la creioane. Maine-poimaine ma striga sa vad cum isi scrie numele...

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni, Moni...nu trebuia sa scrii asta. Eu am vrut sa trec sub tacere ce s-a intamplat, presimteam ca o sa apara comentarii din astea. Ma deranjeaza, pt ca voi m-ati rugat sa pun cum citeste, nu eu. Ma rog...La adresa mea pot scrie ce vrea, dar la Diana...mai stiu cand a scris cineva de dincolo ca Diana e trista din cauza mea. Foarte trista...dar cand lipsesc de acasa.
Si ca sa fiu mai dulce, ii zic lui aia care a scris ca o bag in...si in...si ca e o lasa, daca avea ceva de spus, putea sa-mi zica in fatza, nu se sa ascunda in spatele unui nume la fel de stupid ca persoana insasi.
Idei cu poezia? Inventeaza un dans...noi aveam dansul bucuriei, atunci cand Diana face un castel frumos sau un puzzle sau pur si simplu vrem sa ne jucam...il numesti cum vrei si canti in timpul asta poezia. O s-o invete garantat.
Fug, ma striga.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

INGRID da ai dreptate,asa tot imi propun sa fac,dar nu prea imi iese,asta cu pusul in pat la 21,30 Aseara chiar nu s-a agitat,adica n-a sarit,doar a scos din sacose si inventariat hainutele ramase mici,am avut ce pune la loc Cu ocazia asta am mai gasit pe-acolo intr-un dulap,o jacheta de iarna bleumarin numai buna e mai ales la joaca .

Mergi la inceput

INGRID buna ideea,dar ma si vad dansand prin casa,cu niste pompoane d-alea
CAND VINE VREMEA REA
CU PRIMII FULGI DE NEA
SE SCUTURA DIN NORI
DE SFINTELE SARBATORI
POVESTI CU INGERASI
PENTRU COPILASI

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic,aseara am primit un telefon,era o tipa de la o firma de recrutare incerca sa ma convinga sa vin la un interviu pentru un post e director economic.Ar fi un salariu de peste 1000 de euro Si nu-i firma super mare,cca 200 salariati,doar ca as avea mai multe subalterne,nu numai una ca aici.Dar mi-e prea bine aici deocamdata,nu ma mai urnesc, desi nu mi-ar strica cateva sute de euro in plus pe luna ... Daca ma suna in iunie, altfel era ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Morning
Pacat! Pacat! Nu-i frumos! Nu cred ca este pe aici cineva in masura sa analizeze starea psihologica a vreunui copil. Vedeti-va de treaba! Nu v-a bagat nimeni in seama, cu atat mai putin sa se ia de voi sau doamne fereste de copilasii vostrii. Nu ne cunoasteti! Nu o cunoasteti pe Ingrid! Nu-i cunoasteti copilul!
Pe mine m-ar fi durut foarte tare, pana la lacrimi de frustrare, sa se scrie asa ceva la mine in drop, mai ales atunci cand stiu ca ma dau peste cap sa le fie bine si sa fie fericiti.
Rares al meu a tras un pui de somn si acum nu vrea sa se mai scoale, eu il astept. In curand plec dupa Ioana la gradinita. Bine am facut ca am dus-o acolo din nou, acasa pana la ora asta nu facea cu mine mare lucru ca eu mai cu un aspirator, mai cu o cratita.. asa acolo mai lipeste ceva, mai coloreaza, mai repeta o poezie, un cantecel sau se mai joaca pur si simplu cu copii.
Cam bate vantul pe la noi, dar tot o sa-i mai las putin afara pana la masa de pranz, le mai ingheata putin nasul
Dana, multumesc mult de cantecele, acum le trag in calc. Mi-ai trimis o gramada, completez colectia serios.
Moni, daca vrei ceva iti dau diseara pe mess. Mai, nici Ioana nu vrea sa invete poezii la comanda. Le invat eu si cand si cand le mai recit in fata ei, chiar si cu intonatie ca sa para mai haioasa. Nu o pun sa repete dupa mine, cand este pregatita o face singurica sau o aud pur si simplu prin casa murmurand versurile. Adevarul este ca cel mai mult ii plac ei cantecelele. Pe astea le invata cat ai zice peste.
Ingrid, nu ascult eu in masina "Saniuta fuge"!!! Tot pentru copii fac un CD, sa le pun lor sa stea cuminti, Rares mai urla cand este agatat in scaunel si poate asa cu cantecele se mai calmeaza.
Eu am cautat azi un scaun de masina pt Ioana, am gasit ceva de la Graco, pana la 36 kg este bun, adica la un moment dat il poti folosi ca inaltator. Imi trebuie neaaparat ca nu o pot lasa dezlegata pe Ioana prin masina cand plec cu amandoi, ca face numai minuni, numai pe sub scaune sta.
Eu o adorm relativ usor pe Ioana dar trebuie musai sa stau langa ea, imi ia cam intre 30-45 minute dar eu ii spun povesti, nu-i citesc. Cu cartea vrea sa aprindem lumina, vrea sa o tina ea, se uita la poze asa ca am renuntat la carte seara la culcare si zic povesti din memorie.
Plec la gradi, rares nu da semne sa vrea sa se trezeasca. Obosit omu mic. O chem pe mamaie sa stea cu el.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,

INGRID, ma uit de ghetar aici si iti spun, chiar voiam sa iti propun sa ma uit eu aici. Nu am vazut pana acum, sa stii, si noi ne tot uitam la jucarii, mai putin cele de fetite. E posibil sa gasesc acolo. Ma uit zilele astea si iti spun.
Iar cu dropul, pai tu ai pus parola cand voiam si io sa vad filmele cu Diana citind? Vreau si eu parola pe PM, daca poti.
Iar aleia care a scris comentarii urate, uite ce ii fac: , adica bila neagra daca nu intelege simbolul, dupa care ii zic sa se duca aici, ca sa scape lumea de asa fiinta (adica la cosul de gunoi), si pe urma incerc sa imi revin si sa imi treaca nervii. Eu am o vorba: cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Si io asa fiinte complexate nu am vazut de cand sunt eu pe lumea asta.
Pai, hai sa recapitulam, daca as fi proasta ca aia care scrie comentarii de astea ar trebui sa ma oftic si io, da, ca al meu nu face aproape nimic din ce fac printesele voastre si tot asa. Pai de ce sa ma oftic? Ca fiecare copil e cu evolutia lui, plus ca baieteii evolueaza mai tarziu, deci care e problema? Pai na, ca nu stiu daca v-am zis, noi inca suntem cu pampers noaptea, e drept ca nu prea il mai umple ci face dimineata o gramada de pipi dar tot pampers are noaptea. Si tot asa. Deci, ma persoana abjecta care ai scris tampenii despre Diana de mamicuta Ingrid, te roade rau invidia, da? Esti complexata rau, da? Foarte bine, oftica-te in continuare! Poate o sa te ineci in veninul ala al tau intr-o zi!
Maaaaaaa, ma opresc ca sunt nervoasa rau de tot. Ma duc sa ma calmez afara la o cafea!

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

DANIELA tot asa le invata si Diana mea mai din zbor si la fel si ea prefera versurile de la melodii,chiar daca nu le canta.Dar acum asta trebuie invatata si desi o mai repet eu de una singura,pe-asta nu se inghesuie deloc sa o zica si ea. Cu povestitul cu lumina stinsa mi-e mai greu,imi solicita prea mult neuronii si ma ia si somnul ... Si oricum nu mai vrea ea asa,se urca cu mine in pat,isi aduce cartile din care vrea sa ii citesc etc. Atmosfera facem,ca e aprinsa doar o aplice cat sa vad ce citesc.
Ramane pe diseara sa imi trimiti cantecelul ala ca si mie imi place mult.
Eu m-am gandit ca numai intr-un fel o pot convinge sa invete poezia aia,sa ii zic ca altfel nu ii da mosul de la gradinita cadouri.Adevarul e ca eu credeam ca ii vor invata educatoarele poeziile pentru serbare,mi se parea mai logic asa si cel putin Diana de ele asculta mai bine decat de noi!!!

Mergi la inceput