PRIETENE FARA TITLU (19)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
INGRID pai nu voiam sa pomenesc dar tot acolo ajungeam,ca te intrebau fetele ce-ti veni de ai parolat dropul si tot aflau ...
ANDA nu te mai enerva si tu acum.Uite acum e randul lui Ingrid
,ca Diana ei a luat-o inaintea Dianei mele,mai anul trecut cam la mine in drop scria - zic scria, ca presupun ca e una si aceeasi bezmetica,dar pacat ca planeaza banuiala la gramada si pe restul de nevinovate.
De ce nu-i scoti de tot pampersul noaptea si sa ii pui protectie sub el doar? Eu si acum am sub cearceaf una,desi nu mai face pe ea,dar nu se stie niciodata.Diana in august inca il umplea noaptea, pana l-am scos brusc pe cand eram la mare si culmea ca n-a mai facut pe ea ,o vreme doar s-a mai trezit pe la miezul noptii sa se ceara la wc,sau dimineata devreme,dupa care s-a tinut bine mersi toata noaptea.Asa mi-a zis Daniela ca a procedat si ea la Ioana si la fel a functionat si la ea.Ea mi-a dat impulsul de am indraznit sa-i scot pampersul de noapte asa brusc.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
INGRID mi-a venit o idee de ghetzar.Sunt magazine care vand pietre,cristale si tot felul de alte cadouri.Sau gasesti ceva cristale de-alea, sau ceva ornamente din sticla care sa semene cu un ghetar
.Fata vrea ghetzar ,trebuie sa ii faci pe plac.Sau scoti o bucata de gheatza din frigider si gata.S-a topit? Pai da mami,e cald in casa, nu supravietuieste ghetzarul aici,doar la Polul Nord ![]()
Mai, eu nu prea am chef de lucru azi ... se vede,nu?
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
Ana_m spune:
Hola ,
Daca va zic pana la cat am dormit azi , pana aproape la 11 
. Asa performanta nu am mai avut , dar si cate nopti mai am de recuperat nu ma mir , ca de cand am venit in tara , dormeam vreo 4-5 ore pe noapte
. Bine , la ora 6 azi dimineata, s-a trezit mama ca ii este foame
, asa ca pana a mancat , una alta , am mai stat aproape o ora pana sa adorm .
Ingrid[/b] , planuiesc sa o duc pe Clara cateva zile la Timisoara , acum ca mama e ceva mai bine, asa ca poate pe saptaman viitoare iti tragem o vizita , daca apucam . Si daca ma rog incerc sa slabesc , dar sanse slabe , dar macar mai reduc pe ici pe colo , da ciorba de varza cu putina sunca ![]()
.
Fetelor , voi v-ati gandit ca poate cine face comentarii din astea , o face intentionat ca sa va enerveze, ca sa va agitati ?
Si imi pare rau sa o spun , dar atatia oamnei fustrati ca in tara asta nu am vazut . Eu nu pot sa inteleg de ce nu isi poate vedea fiecare de familia lui , de ale lui , trebuie neaparat sa il intereseze ce fac altii , de ce fac asa
, da cum se poate .....
, ba mai sa-i educi pe altii ca nu e bine cum faci , eu fac mai bine . Cred ca imi scapa mie ceva ....
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
LunaNoua spune:
Salutare
Scuze pentru absenta nemotivata. Nu imi mai vad capul de treburi. Revin eu cand termin. Am citit ultimele pagini, am aflat noutatile :( Ingrid, imi pare rau ca a trebuit sa patesti asa ceva :( Nu pot decat sa iti spun ca asemenea cuvinte ar trebui aruncate LA DRACU cu tot cu cea care le-a scris. Sa nu le pui la suflet. Tu stii ca ceea ce faci faci bine, si nu ai de dat socoteala decat lui Dumnezeu pentru felul cum o cresti. Lasa gurile rele sa se inece cu propriul venin, cum a zis si Anda.
Eu n-am apucat sa ma uit la film
sper ca nu l-ai sters.
Va pupicez cu drag, dar trebuie sa fug. Revin pe seara.
blog
monica70 spune:
ANA MARIA normal ca ne-am gandit si e clar ca aia vrea sa ne enerveze.La fel de clar e ca e una care ne citeste frecvent si aici cum ne citea si dincolo si in plus e la zi cu lectura,ca a actionat destul de rapid.Aaa si e sigur una d-aia care vrea sa isi impuna ideile personale .Cine-i oare,cine-i oare, ghici ciuperca (otravitoare ) cine-i?
Ma rog, ar mai fi o varianta ,sa fie cineva care sa vrea sa bage zazanie intre subiecte,ca e prea liniste de-o vreme,dar pare prea cusut cu atza alba scenariul,asa ca nu prea cred in varianta asta.
Super fain ar fi sa mergeti pe la Ingrid,se vor distra tare fain fetele precis!
Mi-e o foameee,am mancat doar un langos cu branza si marar si vreo doua bucati de fornetti azi,plus cafelele.Ma pun sa mananc si sandwich-ul acum.
marchplayer spune:
Ingrid, da niste zapada nu vrea? Poate construiesti si un ghetar din zapada asta![]()
http://www.universultau.ro/products/421
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
pisoi3 spune:
MONI, pai sa stii ca ai tu dreptate cu scosul de pampers, sa stii ca asa fac, incep maine seara, ca e week-end. Oricum are chestie de aia de protectie peste saltea, dar o sa ii pun si paturici de alea absorbante sub cearceaf. Sa vedem cum va fi. Uite ca nu ma gandisem la solutia asta, ametita ce sunt.
Ca sa nu mai zic ca daca plecam undeva cu el, se tine pana acasa. Doar daca suntem in vizita mai cere.
DEEA, sporuri la ce ai tu de facut, te asteptam sa ne pove de Daria.
ANA, sa stii ca nici eu nu inteleg mentalitatea asta de a sti tot despre celalalt, ce face, ce invarte etc. Si nici faza cu sa moara si capra vecinului. De aia imi place mie aici, nu intereseaza pe nimeni de ce face celalalt. Si tareeeee bine e. Mi-amintesc ca in Bucuresti aveam o tanti in bloc, cu un caine, care le stia pe toate, despre toti si despre toate. Ma, si punea tututor intrebari ca nesimtita, de genul: unde pleci, draga? Cat castiga barbatul/sotia? etc. Asa, pur si simplu, mi-amintesc ca i-am raspuns la intrebarea cu cat castiga sotiorul meu ca e confidential, nu se spune. Si m-a intrebat ce e aia confidential, saraca, chiar nu stia.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
marchplayer spune:
"Bomboanele sunt sanatoase ca au vitamine, ca sunt cu fructe, au zeama de fructe chiar si la mijloc, care-i cea mai sanatoasa asa ca vreau vreo 3"
marchplayer spune:
Ma duc s-o culc. M-a imbarligat de bomboane, acu sper sa vrea sa doarma.
monica70 spune:
Eu de cinci ani cand m-am mutat in blocul asta sunt mai ca in occident,nici nu imi cunosc vecinii
Dar macar stiu ca daca suna cineva la usa e sau administratorul sau d-astia cu cersitul,cititul contoarelor etc. In schimb cat am stat la casa la socru,o aveam pe vecina aia mai in varsta de alaturi, care venea dupa miros, cand imi era lumea mai draga.Nu puteam sa sa citesc sau sa imi beau cafeaua linistita,sa vad un film,sa am musafiri ca hop tzop era prezenta sa vada tot ce misca
V-am mai zis parca ce s-a suparat ca am inceput sa inchid poarta cu cheia dupa ce a murit soacra-mea,era oripilata ca cica de 20 de ani nu s-a inchis poarta la casa aia - pai da,ca fraiera de soacra-mea o suporta
Si suna , eu mergeam la poarta,ea "ce faci,inveti?" (eram la faculta pe-atunci) Eu: "da" Ea: "nu stau mult"
Si incepea sa-mi zica de telenovele,emisiuni de divertisment sau de diversi vecini ,chestii de care eu habar nu aveam si nici nu voiam sa am
A fost ok doar vreo 3-4 luni cand a fost suparata pe mine ca nu am vrut sa o las sa imi vada mocheta proaspat cumparata,era inca plin de azte,numai ce iesisera pe poarta muncitorii ce-o montasera si ea deja si aparuse
Si ii pandea pe Ghita sau pe parintii mei cand veneau in zona sa se planga de mine
iar eu eram happy ca nu mai apare,dar i-a trecut supararea si iar a inceput cu vizitele
Cand am plecat de-acolo m-am simtit ca intr-o vacanta
E groaznic sa ai asa ceva pe cap !