PRIETENE FARA TITLU (19)
Raspunsuri - Pagina 13
monica70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marchplayer "Bomboanele sunt sanatoase ca au vitamine, ca sunt cu fructe, au zeama de fructe chiar si la mijloc, care-i cea mai sanatoasa asa ca vreau vreo 3" daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007) www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete |

Super smechera Ioana,are argumente solide fata, ce vrei?MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Cateva vorbe si trec la principal, adica subiectul nostru.
In primul rand, imi deparolez dropul again and again. In al doilea rand, va sfatuiesc si pe voi sa treceti sub tacere orice comentarii rautacioase gasiti, la mine, la voi, indiferent. Pentru ca e cineva care doreste scandal si n-o sa-l aiba. In al treilea rand, ca tot veni vorba despre copilul meu, eu sar peste tabuurile astea: sa nu citeasca, sa nu scrie etc. Nu ma intereseaza alte pareri in acest domeniu, eu fac cum stiu mai bine. Mama mea a citit singura de la 5 ani si n-a murit, dimpotriva si nici n-a fost fortata de nimic, a facut-o ca asa a vrut. Diana vrea si pun punct la asta. In al patrulea rand (stiu ca sunt multe puncte
), toti copiii se nasc egali pt mine, fie ca sunt fete sau baieti. N-am vazut pana acum copil prost. Fiecare are ceva al lui, ceva unic. Ca face puzzle, ca sare, citeste sau picteaza, sunt ai nostri si trebuie iubiti. Eu imi iubesc enorm copilul si niciodata nu i-as face rau intentionat sau as chinui-o. NICIODATA. Si gata.
Mersi de idei, gasesc grozava cea cu cristalele, imi amintesc ca am vazut acum 2 luni la o expozitie de flori. E singura sansa sa para un ghetar. Ce va face cu el, nu stiu.
Sunteti toate niste dragutze, va multumesc pt sustinere, chiar nu am vrut sa fac valva.
Va
pe toate, Daniela, Denisa, Deea, Anda, Moni, Mira, AnaM. Revin pe deseara, ca merg la o pizza, daca totul e ok cu Diana si nu face scandal.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
Edit: daca cineva are ceva cu mine, il rog sa-mi scrie pe PM. Daca are curaj si coloana vertebrala. Promit sa nu-l deconspir. Doar sa avem o explicatie.
Denisam spune:
Neatza si o cafea organica si columbiana,
Acum incarc inca 2 filme la aceasi adresa.
Ingrid- imi pare rau de cele intamplate, stiu ca e greu sa nu pui la suflet, dar incearca sa IGNORI-asta e cea mai buna atitudine.
Alex se catara pe un fotoliu gonflabil in forma de iepure, l-au primit anul trecut, e haios, desi nu l-au folosit pe cat merita. Se iubesc in general, se mai si impung, si sper curand sa devina mai faian relatia si A sa vb mai bine- e greu ca nu ii pot filma, nu prea vor sa faca ce fac de obicei, pronind de la joaca pina la lectii la E, cand ma vad cu camera, o vor ei, pt ca E stie sa faca poze deja, asa ca
Eu cred ca tu esti mai inalta, eu am doar 1,69 si ma gandeam dimi ca tu parca ai peste 1,70 si plus ca nu am "inaintasi cum trebuie"-sotul mereu zice ca dc vreau sa imi fac avem bani![]()
Dana-vreau si eu te rog mp3 pe email,please.
Anam, Deea, Moni, Jani si Mira-va pup- merg sa lucru si sa caut bilete pt la vara de venit in RO,presimt ca o sa ne coste f. mult nu numai venirea ci si vacantza, dar asta este,o sa bat la cap husbandu'.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
pisoi3 spune:
INGRID, acum am vazut filmulete, super frumoase, felicitari si multi pupici de la noi.
Ai dreptate, asa facem de acum, ignoram rautatile, poate or crapa de ciuda ca vrajitoarele alea din povesti.
DENISA, ti-am vazut puisorii, sunt niste frumosi, sa nu fie de deochi, imi plac pozele cu ei amandoi obositi pe canapea, au niste fetisoare super si seamana intre ei. Multi pupici de la noi pentru asa fratiori frumosi.
MONI, sa stii ca am auzit numai lucruri bune de Rosu, cica e super cartea. Am zis ca imi fac timp sa mai imi cumpar si eu niste carti bune, ca numai lui Mark ii cumpar iar eu citesc numai carti despre educatia copilului. Mi-e dor si mie de un roman ca lumea. Am citit acum cateva zile o carte pentru sufletelul meu, super frumos, am dat-o gata in 2 seri.
Si mi s-a facut dor sa mai citesc si pentru sufletelul meu.![]()
Ca mi-am amintit, ca povesteati zilele trecute despre copilarie, ma, eu nu mai imi amintesc mare lucru, adica nu mai imi amintesc de serbari, chestii de astea. Stiu ca am fost odata furnicuta, la gradinita parca, dar pe urma nu mai stiu, de ce nu mi-oi mai aminti? Ca vad ca Moni isi aminteste bine de tot. Eu imi amintesc numai de tampenii, cand speriam copiii in tabere, alaturi de varu-miu si prietenul lui, mai mari cu 7 ani ca mine, faceam pe fantomele, cand am speriat niste amici din vecini cu un craniu, tot asa, faceam pe fantomele cu prietenele mele, chestii de astea de nebuni, dar lucrurile serioase nu le mai tin minte. 
Si mai stiu ca uram dormitul dupa-amiaza la camin, ca aveam o colega de pat (dormeau doi copii in pat) careia ii miroaseau picioarele si i-am zis mamei ei sa ii spele ciorapii, ca mama mea are grija de mine sa fiu curata, ca de ce nu are grija de copila ei, era si mama mea de fata, cica s-a inverzit mama copilei aleia cand i-am zis asa ceva. Uite ca imi mai amintesc cate ceva, nu m-am mai gandit de multa vreme la asta.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
monica70 spune:
Buna seara,in sfasit din nou de pe hardul pentru net 
DENISA am vazut in sfarsit filmuletele,tare faine dar scurte de tot
Macar am auzit-o pe Emma cantand si in franceza si in engleza! Bravo ei! Diana mea a zis ca il vrea pe Alex, sa il luam la noi
.Initial a zis ca vrea sa mearga la Emma,i-am zis ca-i prea departe dar vine ea la anul la noi.A zis sa ii dam telefon sa vina 
Fetelor am depistat ca Diana aproape stie poezia aia! Eram in pat cand a venit de la mami si nu ma dadeam sculata,iar ea se tot lingusea pe-acolo.Eu am inceput sa ii zic poezia dar m-am blocat la versul pe care il uit mereu - "de sfintele sarbatori" ![]()
si ea mi l-a adus aminte,doar ca a completat asa : "De sfintele sarbatori ... vine popa" Ups
Pe urma am rugat-o sa o zica dupa mine si a zis-o, o parte dupa mine,o parte singura, dar numai dupa ce i-am promis ca ii pun filme cu Emma si Alex! Initial o ceruse pe "Dalia" ,dar cum n-are noutati ... asteptam sa puna!
ANDA eu am o memorie foarte buna in ceea ce priveste,evenimentele,intamplarile, chiar cele de demuuult,sau ceea ce ma atrage in general,dar nu ma pune sa memorez cifre de exemplu
Imi placea istoria,dar anii de domnie nu i-am retinut niciodata
,delatfel nici nu m-am chinuit
.Cred ca am o memorie selectiva,cam invatat numai ce ma atragea sau ce mi se parea practic.In schimb mi-a placut mult sa invat la geografie,aveam vedere in spatiu.La un moment dat o stiam atat de bine pe cea a Romaniei ,ca puteam desena lejer harta ,cu fiecare munte, deal, depresiune, podis, trecatoare, campie, rau , oras etc. Asta cand invatam pentru admiterea la facultate si se cerea geografia.Deci genul asta de memorie il am.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
LunaNoua spune:
Fetelor, va pupi 
Ingrid, am vazut filmuletul. Este extraordinar. Bravo voua. Sunteti doua istete foc. Sunteri grozave !! 

blog
LunaNoua spune:
Daniela, acela era argmentul Ioanei ? Hahahaha. Ce tare ![]()
Moni, ce sa punem ? Am neglijat-o zilele astea, si nici nu a vrut sa faca nimic, asa ca am lasat-o. A stat cu Silviu mai mult, la desene. S-au bucurat amandoi de prezenta celuilalt. Silviu de Daria ca a stat dragastoasa la el in brate, si Daria ca i-a povestit tati desenele. Acum se uita la ceva nou cu niste puiuti de ren si cu Mos Craciun. 
Dana, ce m-am bucurat sa te citesc
. Printesele tale sunt o dubla comoara.

Anda, si noi suntem tot la pampers noaptea. De obicei il scot curat dimineata, dar o data pe saptamana, tot mai face cate un pic, cu toate ca ziua nu mai face in pampers de mai bine de un an de zile. Nu stiam de cearceaf de protectie. Trebuie sa caut si eu. Si eu banuiesc ca mai face din cand in cand doar de lene sa se dea jos din pat 
blog
monica70 spune:
Noi am mancat cartofi prajiti si acum incepem imediat operatiunea citit povesti,sa vedem in ce masura reusesc sa o adorm mai devreme ...
DEEA la ce lucrezi,nici macar o poza? Ne ti in suspans?
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
dana_ene spune:
Seara buna, fetelor!
Am intrat sa-mi verific contul si nu m-a rabdat inima sa nu arunc o privire aici. Ma gandeam ca va scrie Daniela de cantecele si vroiam sa stiu daca le mai vrea cineva. Am avut un feeling. Denisa, maine iti trimit toate cantecelele cu tema de iarna si de sarbatori pe care le am. Sunt cantecele pentru copii. Le-am pus si fetelor mele in seara asta si mi-au cerut mai multe BIS-URI
.
Daniela, ma bucur ca v-au placut si voua. Frunzele mele le asculta de cateva saptamani, de cand Oana a inceput sa faca repetitii pentru serbarea de Craciun.
Ingrid, am ramas perplexa sa citesc ce s-a intamplat. N-am cuvinte... Am vrut sa nu trec peste lucrurile acestea fara un mic comentariu, fiindca m-a revoltat.
Asta e principalul motiv pentru care m-am indepartat o perioada de forum.
Dar, asa cum spun si fetele, NU MERITA nimic o astfel de persoana. Probabil asteapta sa i se replice. Insa in afara de dispret cred ca nimeni nu trebuie sa-i mai acorde altceva.
Mare pacat!
Diana e un copil deosebit si ai cu ce sa te mandresti
. Eu, ca mama de 2 ori, ma incanta sa vad ce progrese fac alti copii si sa incerc sa invat de la fiecare.
Cum poti sa nu admiri cat de isteata e Diana? Nu pot sa inteleg asta nici in ruptul capului.
Promit ca maine sa va mai povestesc si eu de fetele mele.
Da, acum se inteleg bine, chiar foarte bine. Nu se mai bat, se joaca mult impreuna si pot sa spun ca respir usurata.
Acum sunt ceruta la citit povestea de NOAPTE BUNA.
Ceea ce va doresc si voua si copilasilor vostri.
LunaNoua spune:
Dana, noapte buna
Eu am bagat pui in pat cu tati, sper sa reuseasca sa o adoarma. M-am apucat de treaba. Poze ... nu stiu cum sa pun ... ca nu am decat de tava plina cu bilute si floricele. Om vedea ce o sa iasa :)
blog