PRIETENE FARA TITLU (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA si eu vreau cantecele alea cand ai timp,iti trimit adresa de mail pe pm.Abia astept sa ne mai povestesti de fete,mai ales cum se joaca si ce comentarii haioase mai fac,ca precis fac Apropo,nu mai retin,pe Roxana n-ai dus-o inca la gradinita? Daca nu,cu cine o lasi acasa?

Diana a adormit relativ rapid,dupa doua povesti cam aiurite - i le-am citit in premiera azi: Printesa si bobul de mazare si Barba albastra. Adica zic ca-s aiurite ca mi se par pentru copii ceva mai mari,dar ea a zis ca i-au placut ... Pe urma am stins lumina si am stat langa ea, de m-a prins somnul.Dar la ora 00 am de luat antibioticul,asta acum cand as dormi ... Oh pe maine s-a anuntat ploaie vad,e clar de ce mi-e atat de somn! Si in WE si la inceputul saptamanii viitoare ninsoare deja!!!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Na, ca m-am intors de la pizza, am mancat, am baut un suc si am stat de vorba. Cand m-am intors, Diana era la tata-su in brate si el ii citea. M-a pupat de n'spe ori si mi-a spus ca a fost tare cuminte. O cred. Eu speram sa doarma...abia la 23 a adormit.
Denisa, ma pun sa caut iar linkul, ca nu il am salvat. Sa vad ce filme ai mai pus. Fotoliul ala l-am ochit din prima, mi-a placut, eu am vazut pe aici fotolii pt copii, sunt tare nostime. Poate ii fac cadou Dianei unul.
Moni, sunt multe povesti ce n-ar trebui spuse, dar eu i le citesc. O perioada avea fixul cu "Fetitza cu chibriturile", eu plangeam ca bleaga de fiecare data, ea retinea faptul ca taticul ei o bate...ofof. Ma bucur ca stie poezia, ti-am spus ca o va retine. Dar e un mic capricorn incapatanat...numai cum vrea ea face.
Apropo de materii, nu-mi placea geografia, neam. Dar istoria, da. Si n-aveam probleme cu anii. Iar latina si istoria religiilor...le devoram.
Trimit mesajul si revin.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

INGRID eu am facut latina doar in clasa a opta si nu pot zice ca m-am omorat dupa ea,dar am retinut-o cat de cat.In schimb n-am facut istoria religiilor,desi mi-ar fi placut.Doar ce-am mai citit si eu in domeniu ... Tu presupun ca la liceu ai facut-o ,nu?

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Anda, curiozitatea a mancat pisica, stii proverbul. Exact asa sunt si aici, curiosi si barfitori pana peste poate.
Iar cu Mark, pai sa ma ierte Dumnezeu, dar eu mi-as fi dorit asa un baietel dulce ca al tau. Inteligent si sociabil. Nici sa vrei, n-ai putea fi invidioasa pe noi.
Daniela, misto frazele scoase de Ioana. Cum dracu stiu ei sa improvizeze pt a cere ce vor? Sunt de-a dreptul nostimi.
Am vazut zapada artificiala. E super. Dar ea vrea ghetar. Am intrebat-o si azi ce doreste, mi-a spus punct cu punct ce am scris in scrisoare. Nicio sansa sa uite.
DanaE, eram sigura ca se vor impaca fetitele tale. Erau doar nervi de moment. Cred ca ti se umple sufletul de bucurie sa vezi doua papusi "gemene" dormind seara. Cand ma uit la cele care aveti doi copii, mereu regret ca am luat decizia sa nu mai fac. S-ar fi jucat impreuna, ar fi format o alianta impotriva altora...Sa ne spui ce mai fac.
Deea, s-au jucat si ai mei impreuna seara asta. Din ce in ce mai des sta cu el. Doar de adormit mai greu. Ma bucur ca a mea a depasit faza cu sosul lui afara, il usuia la greu si ma striga pe mine. Lasa ca si la noi trec zilele si numai alergam prin casa, ne jucam de-a v-ati ascunselea...eu doar dupa ea ma iau. D-apoi nu e scoala la mine acasa....
Am vazut cateva din noile piese lucrate de tine, sunt foarte frumoase. Minunat!
Ma duc sa ma demachiez, jur ca nu stiam de ce mi-e somn. Ca-mi atarna kg de rimel pe gene, de aia.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Eu ma cam duc la culcare acum,dar inainte am pus in drop poza cu oraselul construit de Diana,a facut fata cartier de blocuri si acum ma gandesc ca puzzle alea or fi niscaiva spatii verzi
http://www.dropshots.com/DIA4#date/2008-11-19/17:16:13
Noapte buna!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DARIA DE MAMI MIRA!! SA FII IUBITA, SCUMPETE!!

Am aflat azi de ziua ei..of, ca nu ma uit pe lista. Mira, banuiesc ca ai avut o zi plina. inca o data frumoasei Daria!

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Mie imi placeau romana, franceza si engleza, adica la romana gramatica. Si anatomia, am fost si la olimpiada. Si la fizica la fel. Mi-aduc aminte cand am dat admiterea la liceu ca tata voia sa dau la real si eu voiam la limbi straine, mama ma sustinea, abia aparuse sectia in '90. Si am intrat la limbi straine, normal, spre disperarea tatei ca nu am dat la real si ca nu am facut politehnica. Cred ca repetenta eram daca faceam poli, nu treceam de anul 1, asta daca luam.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Halooo dragelor.
eu fara timp ca deobicei.....

.. nu am reusit de mult sa mai scriu doua vorbe. Nici azi nu am fost acasa. Am avut un curs. Aseara tarziu am facut tortul , iar acum numai ce terminai prajiturele pentru maine la gradi. Azi a ramas Heinz cu copii, la pranz a venit la masa nasul Daria si s-au sarbatorit...prima tura, iar tura a doua ne-am mai sarbatorit cu totii pe seara. Mai urmeaza tura de la gradi, tura de sambata si ce-a de duminica la bunici
Daria a fost tareeee fericita si.......importanta, toata seara a dansat, facut piruiete si a ras.
http://picasaweb.google.com/miraklucker/DariaLa4Ani# cateva poze de si...de acum exact 4 ani

vine zapadaaaa, la noi s-au anuntat nameti mari in weekend. noi ne-am rezervat pentru duminica partia de ski

v-am pupat............v-as mai povesti dar e tarziu. si maine iar am program fulll.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

MIRA la multi ani Dariei si din partea mea!!!
ANDA imi amintesc de la biologie cand disecam broaste Si ceva melci de studiat parca aveam la o ora ... Si de cand am invatat oasele scheletului - alea le-am invatat brici, aveam un schelet simpatic foc in clasa
Am fugit si eu la culcare,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

INGRID, multumim
Si tu ai o fetita minunata, sa nu fie de deochi. Toti copiii nostri sunt minunati, minuni de la Dzeu.
Iar cu bebe 2, nu se stie, poate te razgandesti?
Si mie imi sunt atat de dragi puii Denisei, ai Danei, ai lui Bee, ai Danielei, toti copilasii fratiori si nefratiori. Nici eu nu as mai fi vrut unul, dupa cezariana ma juram ca eu nu mai fac, dar m-a convins sotiorul si parca si eu mi-as mai dori o minune mica cu care sa se joace al meu, mai ales ca ne innebuneste in fiecare zi, aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu v-am zis, da, in fiecare zi zice: On va dire aux petits anges et à Dieu d'apporter un bébé à la maison. (Adica 'Le vom spune ingerasilor si lui Dzeu sa ne aduca un bebe acasa') Asa i-am explicat noi pentru ca ne innebunise ca vrea bebe acasa, si tot voia si tot voia si noi de, incercam dar inca nimic, si nu aveam cum sa ii explicam, atunci i-am bagat chestia asta cu ingerasii, ei, si in fiecare zi asa zice. Numai de dragul lui as mai face un bebe ca tare mult isi doreste, plus ca pe strada e cu ochii dupa toti bebeii si comenteaza ca sunt micuti si frumosi. Acum sa il vedem cum o reactiona cand s-o trezi cu unul acasa, numai sa se trezeasca odata, ca noi il asteptam.
DANA, saru mana, vreau si io cantecelele, daca nu iti e greu, mai bine trimiti la toate odata sa nu stai sa scrii mailuri multe. Merci mult.
MONI, foarte frumos oraselul. Maine ii arat si lui Mark ca acum doarme.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput