PRIETENE FARA TITLU (19)
Raspunsuri - Pagina 15
LunaNoua spune:
Miraaaa.. la multi ani pentru frumoasa printesa. Sa creasca mare, sanatoasa, ca frumoasa si desteapta e deja 
Ce tort frumos i-ai facuuuut. Mmmmm....
Ingrid... eii .... vezi ca incet incet se obisnuieste Dienuca si fara tine. Ma bucur ca ai petrecut la o pizza. Ti-a trecut somnul ?
Multumesc pentru aprecieri. Acu stau in fata cu o tura de chestii preparate ieri. Azi trebuie sa le insir.
M-am bucurat ca tati a luat-o pe Daria sa o adoarma la 10. Ghiciti cine a adormit ?? 
blog
LunaNoua spune:
Anda, vaaaaaaiii.. cred ca te topesti toata cand il auzi spunand asa. Ingerasul mic 

blog
pisoi3 spune:
MIRA, la multi ani pentru DARIA, sa iti traiasca si sa fie sanatoasa! Sa te bucuri de ea si de minunatii ei fratiori! Multi pupici de la noi.
Intru maine sa vad pozele ca acum vad ca nu imi incarca, iar ploua si merge netul prost.
MONI, asa e, si noi disecam broaste, acum nu as mai fi in stare, as muri de plans langa ele, asa imi e mila. Nu stiu cum puteam atunci. Eu nici o insecta nu omor, daca intra vreun fluture sau vreo ganganie in casa ma chinui sa o scot afara de teama sa nu o manance matzele.
Gata, am fugit si eu la nani, noapte buna, pe maine.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
Ingrid S spune:
Mira, pai are Daria vreo 4 ture de sarbatoreala...vai, cred si eu ca se bucura
. O sa ma uit maine la poze.
Mai, daca la noi vine zapada cum a spus Moni, eu ma imbat. Serios. De bucurie. ![]()
Moni, am vazut blocurile. Cu parcari si spatii verzi. Bravo Dianei, are multa imaginatie. 
Da, in liceu am facut latina si istoria religiilor. Chiar acum citeam cartea lui Thor Heyerdahl, Ra, o carte superba, plina de istorie antica. Presarata cu geografie, dar e scrisa tare frumos.
Denisa, mi-am amintit ce vroiam sa-ti scriu, am 1.70 inaltime. La 52 de kg as trece prin canaturile usii. Pe bune. Eu zic ca esti super acum, nu mai slabi. Totusi...poti sa mai pui odata linkul?
te roog...
Anda, daca asa frumos ii roaga Mark pe ingerasi, credinta mea e ca va fi auzit. Si voi la fel. Sa va dea Dumnezeu cat mai iute un copilas. 
Mie nu mi-a placut decat algebra si geometria. Eu la Politehnica nu treceam nici de primul semestru, darmite de primul an. ![]()
Fug la culcare, degeaba m-am demachiat, tot somn imi e.
Va
pe toate!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
LunaNoua spune:
Denisa, mi-ai facut pofta cu cafeaua 
Ingrid, eu cand zic ca o neglijez inseamna ca se joaca singura
Azi doar i-am dat de mancare si am dragalit-o un pic. In rest, s-a jucat singura. Nu e bine
, stiu, dar m-am chinuit la jaluzelele vietii. Nimic din ce incerc nu imi iese cum as vrea. M-am enervat rau azi pe ele. Pentru maine mai incerc o varianta.. si daca nu iau credit si imi pun perdele cumparate, si cu asta basta ![]()
blog
LunaNoua spune:
Ce tot vorbiti de materii ?
Mie geometria imi placea la nebunie
Mi-amintesc ca si la primele mele intalniri cu un baiat (in cl a 7-a sau a 8-a) faceam geometrie cu el, afara. Hahaha. Cu creta, pe asfalt, discutam probleme care nu imi ieseau mie. El era 12-a
, si se presupunea ca stie
.
Hahahaha. Hai ca asta e buna. Uite ce mi-am amintit. Cred ca am intrat in zodia amintirilor
Erau la bloc la noi mai multi baieti mai mari ca mine cu vre-o 3, 4 ani. Erau si fete de varsta mea, dar eu mai mult cu baietii umblam. Eu eram a 7-a, a8-a .. ei in clasele terminale la liceu. Noi aveam frecvent campionate de trombon in 2
Trombonul va amintiti cum se joaca, nu ? Eh .. in 2 este un joc total psihologic, pentru ca stii ce carti are adversarul in mana, totul tine de cum esti in stare sa il citesti, si sa il manipulezi. Devenisem eu regina trombonului prin fata blocului pe la noi, in momentul in care am reusit sa bat pe regele nedetronat pana atunci, care era pe la facultate. 

Tot in aceasi perioada, veneau baietii cu tot felul de jocuri de logica, ne placea sa ne intrecem. Imi amintesc acum cum am stiut rezolvarea la o problema cu cerc, si cu o secanta, o problema pe care un prieten de-al baietilor, de la un liceu renumit, nu a stiut sa o faca. M-am intalnit cu acest baiat peste 15 ani, si nu am stiut de unde sa il iau. M-am intalnit in camera de urgente de la maternitate, era doctorul de garda care m-a consultat, si m-a si recunoscut 

. Dupa consultatie, ma asez la birou pentru a da datele, eram mai mult moarta, eram dupa o luna de zile de nemancat, nebaut si vomat numai zeama verde. Abia ma puteam tine pe picioare. As fi vrut sa nu ma recunoasca.
Cand sa zic adresa... "Tot acolo in Steagu ? " 
eu .. muta...el..."Noi ne cunoastem. Eu sunt prietenul lui ..."

Noh ... ca acum mi-am amintit si eu ce facem cu nenea doctor. Mi-am amintit pe loc cine e, dar nu reuseam sa imi amintesc cum anume ma cunostea el. M-am impiedicat de el si la nastere. Se juca langa sala de nastere Solitaire. Offf.. nu puteam sa tzap si eu un pic, de rusine ca ma aude 

blog
LunaNoua spune:
Inca un interviu
. Unul la comun de data aceasta. Articolul a fost despre creativitate. Am raspuns si eu la cateva intrebari, ziarista a ales ce i s-a potrivit in articol. Vad ca i se pare tare interesant cum de am facut informatica, si acu bijuterii. Ce e asa mare scofala ? Nu e o calitate, e un defect. Nu am stiut ce vreau. Aveau dreptate profesorii: "voi nu va cunoasteti interesul"(Chimie). Spusesem niste lucruri frumoase despre creativitate, ca hrana a sufletului...dar cred ca am fost prea profunda
, nu mai citea nimeni ziarul daca scria tot ce am filozofat eu despre creativitate
http://transilvaniaexpres.ro/index.php?mod=articol&id_articol=103319 Dar, cine stie, maine poate dau un interviu la "aberatii creative"
Las ca pentru asta mi-am facut blog. Sa scriu acolo aberatiile ![]()
blog
monica70 spune:
Buna dimineata!
Mi-am baut si eu cafeaua vizionand pozele Mirei si citind articolul despre DEEA.Asa sa tot bei cafea!
ANDA vai ce dulce e Mark ,sper sa i se indeplineasca dorinta repede!
DEEA felicitari si pentru articolul asta,spor la jaluzele si mai baga amintiri,vezi ca ai memorie?
Ce-mi place cand povestiti de timpurile cand erati mici
Si mie mi-au placut foarte mult algebra si geometria . Matematicile superioare mi-au placut ceva mai putin, ca era prea multa teorie de invatat,dar totusi erau cat de cat dragute si integralele sau matricile
Trigonometria m-a cam enervat ca numai formule peste formule.Totusi la faculta m-au terminat psihic materiile ce se bazau pe matematica, pentru ca era combinata cu economia,cu statistica,deci formule si teorie pana-n panzele albe 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
DANA mersi mult pentru cantecele,acum le-am gasit in mail 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
dana_ene spune:
Buna dimineata!
Moni si Denisa, am inceput sa va trimit cantecelele.
Anda, ti-am trimis si un PM. Nu am adresa ta de mail, o astept si apoi ti le trimit si tie cu multa placere.
Denisa, adresa de mail pe care o am este de pe rogers. Sper sa fie cea buna. daca nu le primesti, anunta-ma.
Anda, ce dragut e Mark. Nu poti sa rezisti la asemenea rugaminti.
E greu, dar e tare frumos cu doi copilasi.
Mira, LA MULTI ANI pentru Daria. Sa fie sanatoasa, norocoasa si fericita!
La fel si fratiorii ei, si voi, bineinteles.
O sa ma uit si eu la poze astazi.