PRIETENE FARA TITLU (19)
Raspunsuri - Pagina 7
monica70 spune:
Noapte buna fetelor,ne intalnim iar la cafea maine pe la 10 - daca nu pica iar netul ![]()
Merg sa vad daca n-o fi adormit mandra odata.Si se pare ca sotul a adus nu stiu ce DVD sa il vedem impreuna,eu incepusem o carte interesanta ,dar ... mi-e si tare somn .Acum sa vedem ce aleg din cele trei variante ... Mai,nu stiu la voi,dar mie nu-mi ajung deloc cele 24 de ore ale zilei pentru cate as vrea sa fac 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Eu am dus-o pe nepoata-mea la apartamentul mamei mele, va sta singura acolo, sper sa se descurce, iar Diana si-a recapatat camera. Chiar s-a culcat in patul ei si a adormit, era tare bucuroasa.
Asa ca am avut de schimbat asternuturi, de mutat patul ei...treaba in casa.
Anda, o chestie vreau sa-ti zic. Pe cand avea Diana 1 an si jumatate, am prins-o pe scaunul de la bucatarie cocotzata la fereastra. Jos e panta de ciment de la garaj, cam 7 m pana acolo. Daca reusea, eu nu mai aveam despre cine vorbi acum. Am luat-o in brate si i-am spus ca, daca se mai urca acolo cand geamul e deschis, moare si n-o mai vede pe mama niciodata. A functionat perfect, nici nu s-a mai apropiat de geam.
Psiholoaga, cand i-am povestit a facut ca trenul, vaaai, cum am putut sa-i zic asa ceva. In opinia ei, daca o prindeam la geam, trebuia sa-i dau o mama de bataie
dar zdravana, ca sa o invat minte. Eu sa-mi bat copilul pt vina de a nu-l fi supravegheat? Niciodata. Asta e singura data cand i-am spus ca nu ma mai vede.
In rest, mi se pare absurd sa terorizezi un copil cu lipsa mamei, imi pare rau de baiatul ala. O sa uite Mark, intrun final, ai sa vezi. Trebuie sa-l asiguri mereu ca vei fi langa el.
AnaM, imi pare bine ca ai intrat. Ceva vesti despre mama ta nu ne dai?
si sa-ti iasa un tort frumos.
Denisa, ce filme pui? Cu gimnastica? Hai ca sunt curioasa, comprima-le si baga-le in drop.
Moni, deja repeta Diana poezia? Pai e foarte bine. Spune, hartiile alea din film inlocuiau pompoanele sau ce? Ca tare nostim invartea la ele...
Poate a avut fiica-ta o zi mai proasta, se intampla oricui. Si a mea se mai trezeste cu fundul in sus si o apuca zbieretele. Astept sa se calmeze, ca altceva nu pot sa fac. Mi-am amintit ca ale ei cuburi zac ascunse. Trebuie sa le scot, ea construieste castele, cat mai inalte...tot mai inalte..Si ascunde la jucarii, parca e o veveritza ce-si face provizii pt iarna. E culmea, ii deschid sertarele cu haine sa ii caut cu ce s-o imbrac si dau de: papusi, trenulete, masini, carti...daca indraznesc sa le scot face scandal.
Daniela, tu ce mai zici? Ai facut ceai de ceapa? Eu am dat comanda la oua de prepelita, maine cred ca avem prima tura. In miere, sa nu simta. Nu ii dai si tu Ioanei? Pt imunitate.
Azi am fost cu ea in parc, s-a intalnit cu Luca, vecinul nostru cu 3 saptamani mai mic, ala s-a pus pe leagan si Diana il legana. Dialog:
Luca: La ce te gandesti?
Diana: Nu ma gandesc la nimic, doar te legan.
Si apoi si-au spus fiecare ce asteapta de la Mos Craciun, noi avem scrisoarea facuta. Ea vrea: ghetar, mamut, (productie Ice Age) meduza
, papusa si puzzle. De unde scot astea, sa mor daca stiu. Si nu uita...mereu zice ce i-a scris Mosului. Doamnee, sa gasesc macar mamutul...
Ma duc la culcare, e tarziu si sunt obosita.
Va
pe toate!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
pisoi3 spune:
Noapte buna, MONI. Ce citesti?
Gata, copilul meu a adormit, ura, nu a mai facut scandal, sper sa il tina, cred ca a inteles ce a vrut sa ii spunem. Acum doarme cu Oscar in pat, ca striga dupa el sa vina la el in pat, cred ca se simte protejat si de motan. ![]()
Fug si eu la nani, noapte buna, pe maine. 
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
pisoi3 spune:
Acum am citit ce a scris INGRID. Mai ce chestie cu Diana, uite cum a inteles ea mititica sa nu se mai urce acolo. Si era si micuta. Iar psiholoaga aia are ea nevoie de psiholog
. Cum sa bati copila? Pai, vorba ta, ce vina avea ea ca nu ai supravegheat-o tu? Foarte bine ca i-ai vorbit asa, uite ca a inteles foarte bine. 
Da, baietelul prietenilor nostri e super agitat si incearca sa atraga tot timpul atentia, adica face numai tampenii, urla, se tranteste pe jos, mie mi-e drag de el, ca il stiu de cand era bebe, nu e vina lui ci a parintilor. Citeam in cartea aia cu autoritatea pe care am citit-o acum ceva vreme ca noi suntem vinovati, parintii, daca nu ne impunem autoritatea asupra copiilor - nu vorbesc aici de snopit in bataie - ei vor creste fara repere si vor avea senzatia ca parintilor nu le pasa de ei, prin urmare vor incerca sa faca orice, inclusiv tampenii la greu, ca sa atraga atentia parintilor. Si ca toata lipsa asta le afecteaza dezvoltarea ulterioara. Super cartea, mi-a placut, dadeau si cazuri concrete.
INGRID, ca ziceai de mamut, vezi ca se gaseste mamut de plus, eu mi-amintesc ca i-am luat lui Mark in Romania anul trecut cand am fost in septembrie, am luat dintr-un magazin Primii Pasi, nu mai imi amintesc producatorul, daca vrei caut mamutul si iti spun. Ghetar si meduza nu stiu de unde, dar mamut se gaseste sau se gasea in Romania. Vezi pe site-urile alea de jucarii online.
Noapte buna
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
dana_ene spune:
Buna dimineata!
Ingrid, interesante dorinte are printesa ta
.
Are dreptate Anda, exista jucarie mamut. Uite aici, de exemplu: http://www.shopmania.ro/magazin~online-jucarii~produs-pui-de-mamut-lanos-1-20~p-3776212.html
E osibil sa mai existe si prin alte locuri. Dar de ghetar, hmmm, greu de indeplinit dorinta fetei. Oricum, merita sa incerci cautari pe tema asta.
Bafta!
AnaM, La multi ani mamei tale
.
Important ca e Clarita bine. In rest, te inteleg
.
Moni, si eu umblu cu 2 telefoane dupa mine si tare neplacut este. de multe ori le uit prin birou cand plec si, parca/i un facut, atunci suna.
monica70 spune:
Buna dimineata! Numai ce-am ajuns la birou,am bagat rapid niste forneti si acum sunt la cafea.Bine ca am rezolvat ce era mai important
Acum trebuie sa m-apuc p-aci de alte urgente,ca ieri am cam tras matza de coada.Si azi si plec mai devreme ca merg la dentista.
INGRID ce mai lista de dorinte la Diana ta
Apropo de meduza ,aseara a zis ca vrea si ea una din aia acasa ca ii place - le vazuse desenate in cartea Mica sirena.Degeaba i-am zis ca pisca ... cat despre poezie,i-am mai zis-o doar de vreo doua ori aseara ,dar nici vorba sa o repete si ea!!! E capoasa rau ,nu vrea si gata
Si daca ii zic alte poezii, imediat le repeta! Sper sa vrea sa o invete pana la serbare ...
Apropo de discutia cu plecatul,eu ii mai zic ca plec la Cristi in apartament,ca nu suport zbieretele,asta cand face crize si atunci promite ca e cuminte si tace numai sa nu plec. Aseara cand m-am intors era in patul ei deja,dar nu dormea inca,m-a auzit si m-a intrebat ca ce-am facut la Cristi.Mi-a mai zis o chestie ,ca ea sta singura cand coboara tati sa duca gunoiul.La chestia asta nu ma pot intelege nicicum cu el
,eu una n-as lasa-o singura.Eu cel mult un minut o las,daca fug de la un apartament la altul - aflate la acelasi etaj - sa iau ceva ... iar mami nici atat n-o lasa.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
Ana_m spune:
Buna dimineata ,
Am gasit Moni, idea de praji care sa i/o fac aseara , si azi dimineata m-am trezit cu alta
, asa ca acum ii fac un dobos . Am copt tot , acum ma duc sa finisez crema si sa il umplu .
Multumesc Dana , de urari 
Ingrid, spun , dar nah , nu voiam sa scriu lucruri triste aici, nu isi au locul . Saptamana trecuta cand am dus-o acasa era foarte f rau , a dormmit cateva zile aproape non stop, nu a mancat mai nimic . Acum de 2 zile e ceva mai bine , azi chiar mai bine, i-am bagat Peritol pe ascuns si a inceput si sa mance cate ceva . Am plecat saptaman trecuta din spital , ca simteam ca daca mai stau o zi ajung in depresie totala , atata m-a deprimat spitalul ala , de nu am cuvinte ..... Si in plus cu o zii inainte sa plecam s-a internat o individa in salon , eu.... am stat si m-am uitat la ea ca la un extraterestru ..... mai daca prostia ar durea .... asa ceva ...... pe cuvant.... parca as fii cunoscut o vedeta de la capitala plina de fitze , inmultiti asta de 10 ori si vedeti ce iasa .. Auzi si era mama ..... dar fica ei statea la parintii ei , vine la ea cate odata ... 2-3 ore , si asta ca ea sa isi poata face de cap cu diversi indivizi(divortatat de 2 ori parca)carora mi/a aratat pozele si afaceri cu masini, si cu meseria de politzista ..... Vai de capul ei o compatimesc pe biata copila .
Anda , ma bucur ca ea trecut spaima lui Mark
Gata plec la bucatareala . Pupici
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
ANA MARIA bine ai facut ca ati venit acasa! Macar sa nu stea in atmosfera aia groaznica din spital,altfel e acasa.Nu mai zic de tine,iti mai lipsea fix sa-ti faci si asa "cunostinte" pe-acolo 
Multi
si sa iti iasa bune prajiturile,sper sa guste din ea mama ta si sa ii placa . Clara sta iar cu socrii la Vinga ,nu cu bunica ta,nu?
Ana_m spune:
Da Moni , la socrii , iti dai seama ca bunica-mea la 81 de ani sa fuga dupa titireza asta
.
Mai nou are o apucatura . Merge pe la bunica-mea odata , de 2 ori pe saptamana , si pe la o vecina . Ei cum ajunge in casa la ele cere papa 
. Indiferent daca a mancat sau nu inainte . I-am si zis la soacra-mea cand nu manca sa o duca in vecini 
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
ANA MARIA mai, dar n-arata nici pe departe de 81 de ani bunica-ta,arata foarte bine!!! Faina faza cu Clara si mancarea in deplasare
.Asa eram si eu cand eram mica,oriunde mergeam in vizita, cum intram pe usa, cum strigam "MAMIII MI-E FOAME!" Nu conta ca tocmai mancasem ... E mai buna mancarea de la altul,nu stii?