PRIETENE FARA TITLU (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA iti dai seama ca abia o astept,fiind prima serbare.Sunt tare curioasa mai ales cum va zice poezia si sper mai ales sa nu fie o moafla timida cum eram eu
ANDA nu esti exagerata deloc,dar eu cred ca Mark e prea cumintel din fire ca sa il poata schimba in rau vreun copil! Eventual sa il mai sperie cum facu asta acum

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Salutare

Nema jaluzele. M-am jucat cu Daria. Acu ma strica sa mergem afara, "ca se face noapte", cica .. "comoooooon!!!".

Anda, este normal sa fie asa Mark. Esti la fel de exagerata ca si mine, deci .. din punctul meu de vedere, esti numai bine

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Tot eu.

Anda, acum am citit mesajul tau. Din punctul meu de vedere nu esti exagerata. Din cate stiu si eu, una dintre marile traume psihice ale copiilor la aceasta varsta este sa fie parasiti de parinti, de mama in special.
Eu m-am obisnuit ca de fiecare data cand plec din camera unde sunt fetele sa le spun unde ma duc. Oana si acum vine si verifica daca este asa cum le-am zis.
Si sa ii spui de cate ori ai ocazia ca mami nu il va parasi niciodata, ca il iubesti.
Eu am avut aceste probleme cu Oana.
Roxanei cred ca ii este mai usor si pentru ca are o alta personalitate, dar si pentru ca o are pe Oana.

Fetele mele sunt bine, slava domnului.
Oana merge la gradi, in continuare. Pana acum nu am avut deloc probleme cu sanatatea si sunt tare fericita. se cunoaste ca s-a marit.
E incantata de tot ce face acolo si ma bucura enorm.
In plus, 3 zile pe saptamana are antrenamente la patinaj.
Acum deja s-a deschis patinoarul si intra pe gheata.Pana acum au facut antrenamente pe role.

Roxanica e si ea bine, enorm de atasata de Oana. Si, trebuie sa recunosc ca m-am linistit din punctul acesta de vedere si pot sa spun cu siguranta ca si Oana o iubeste mult pe sora-sa cea mica.
Roxanica e super, super vorbareata. Nu-i atce gurita, efectiv . Asta e varsta.
A inceput sa-l rosteasca si pe R, nu de fiecare data, dar e bine, zic eu.
Stie si ea sa numere pana la 10, dar uneori il uita pe 7 sau pe 8. Ei, asta sa fie paguba.
A mai invatat cantecele si poezioare de genul "Podul de piatra", "Saniuta fuge", de-astea, dar si melodia din "Mica Sirena". Si, cantata de ea in engleza (asa cum a inteles ea cuvintele), va imaginati ca-i o super dsitractie.
Deci, se inscrie pe linia medie a celor de varsta ei.
Dar eu sunt fericita asa cum e, sunt fericita ca sunt sanatoase si ca se iubesc.

Stiu ca ma intelegeti perfect.

Gata, azi am cam tras chiulul la birou, s-a cunoscut (am stat destul de mult pe forum ).

Va pup si va doresc o seara super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si de la mine si o cafea colombian dau
Dana-ma bucur de vesti si ce bine ca le place la fete sa patineze- si eu vreau sa o dau pe emma din ianuarie, chiar treb sa ma uit sa ii cumpar patine.
Moni-am facut aseara vreo 4 filme si am lasat laptopul peste noate sa le incarce, dar au fost mari si nu le-a luat webshots-asa ca diseara o sa le sparg sau prelucrez sa le poti vedea maine.Sorry!
Deea-bafta cu jaluzelele!
Anda- te inteleg perfect,asa sunt si eu
Revin ca au aparut nsite cadouri de sarbatori care treb prelucrate pt clienti-va pup!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

DANA ma bucur ca sunt bine fetele!
DENISA rupe-le cum vrei,in doua in trei numai pune-le odata
DEEA common?? E mortala Daria!

Eu raman imediat fara PC pana maine seara (in sfarsit vine tipul sa se ocupe de hardul de net),dar poate merg mai diseara la fratelo sa mai bag in ochi.Diana e la mami,zice ca a facut scadal la gradi la plecare,s-a trezit cu fundul in sus Nu voia sa se imbrace,pe urma nu voia sa se incalte si in final n-a vrut sa se ridice de pe banca din hol ca sa plece Si cum a luat-o mami pe sus,da-i si zbiara de s-a mirat toata gradinita pe ea !!! Acum cand imi povestea mami la telefon,ea radea foarte amuzata de ce-a facut

ANA nu mai zici nimic? Azi am carat cu mine si telefonul de RDS sa te sun si iar nu am apucat Si sa stii ca asta e un mare efort sa car 4 telefoane dupa mine

Fug in pat acum

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ei , m-ai dibuit ca sunt in zona , ce sa spun buna seara dragelor !

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

ANA-suntetzi bine, da-ne vesti-pupici!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Da , oarecum , suntem bine . Clara e la bunici , dar e bine , desi mie imi e dor de ea . Ma duc o zii pe saptamana la ea , asta e situatia de moment .
Caut o reteta de praji ca maine e onomastica mamei si as vrae sa-i fac ceva , macar asa simbolic....

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salut fetele,

Saru mana mult pentru raspunsuri, hai ca m-am linistit, ca am crezut ca am innebunit de tot.
DANA, am inteles, de acum ii spun si lui Mark tot timpul ca nu il parasesc, i-am explicat noi aseara ca il iubim mult, in fiecare seara ii spunem ca il iubim, acum sper sa fi inteles. Sa vedem ce e in seara asta, ca inca nu doarme.
DEEA, deci si tu ca si mine, DENISA la fel, e bine asa.
MONI, 4 telefoane? Eu cu unul si nici de ala nu stiu unde il pun, am zis ca o sa imi iau o caramida sa il simt si sa il vad cand il caut
ANA, bine ai revenit, cum e mama ta?

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Hello AnaMaria,eu sa nu te dibui? Ai gasit reteta?
ANDA ce sa fac mai cu telefoanele nici mie nu-mi plac deloc Eu doar unul il folosesc ala al meu de Orange pe care vorbesc mult cu ai mei,dar mi-au mai dat astia inca doua de la firma un Orange si un Vodafone si trebuie sa le car dupa mine ca numai te miri cine suna.Dincolo aveam unul dar il lasam la birou,aici mi-a zis tipul care era inaintea mea ca a facut el odata asa si s-a ofuscat patronul ca n-a raspuns la telefon cand il sunase ... Deci le car dupa mine,desi m-a sunat pana acum doar odata cand eram la birou si atunci din greseala Ala mobil de RDS il las de obicei acasa si la fel am facut si cu cel de Orange de la firma veche - e inca la mine ca pana la sfarsitul anului mai avem abonament.Pacat de minutele ramase nefolosite ca nu am timp sau chiar chef de sunat Parca m-am salbaticit nu alta.Dar de obicei cand imi amintesc de dat telefoane e trecut de ora 22,30 -23 ... na,pe cine sa mai sun la ora aia?
Eu sunt la frate-meu acum,am venit dupa ce i-am citit Dianei vreo 4 povesti si tot n-avea chef de somn ci de ras in hohote.Si a zis ca vrea in camera de zi,asa ca am parcat-o la TV langa taica-su si am tulit-o.Maine are zi libera deci poate sa doarma dimineata.Eu iar cu plimbari,toata saptamana asa o tin ...
In seara asta ne-am jucat cu cuburile de lemn si masinutele alea mici.Am construit amandoua si in final eu am evadat la lecturat ,iar ea deja prinsese gustul ,tot construia de una singura la garaje,ba chiar si vapoare cica

Mergi la inceput