PRIETENE FARA TITLU (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA le-am gasit dar vad ca pe alea de protectie mai trebuie dat inca odata pe-atat Si ajustabile ce inseamna,ca vad ca nici nu scrie marimea la alea cu Fifi .Ii vor mai fi bune macar la vara daca le comand acum? Mai ca i-as lua ,dar e aiurea ca unde o sa se dea cu ele acum iarna? Hai ca mi-ai dat tema de casa acum

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Daca ma hotarasc sa ii iau,eu pe astea le-am ochit
http://www.vanstore.ro/patine-rotile-line-baby-p-1293.html?osCsid=cb2f4920187354556276808735720cb8
Au si aparatoarele incluse pe care le poate folosi si la bicicleta,deci mai am un argument cand va incepe mami cu scandalul

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Moni, sigur vor fi bune si anul viitor. Pe talpa au un surub cu ajutorul caruia fixezi partea din fata la dimensiunea dorita. Partea din fata e mobila si culiseaza, fixandu-se cu surubul acesta.
Eu am toate aparatorile (cotiere, genunchiere, palmiere si casca) de la rolele Oanei. Ea nu le mai foloseste pentru ca deja se descuca fara probleme pe role.
Rolele pe care le-ai ales mi se par foarte faine.
Eu nu m-am aruncat asa de departe pentru ca la mine perspectivele sunt altele.
Acum i-am cumparat asa fiindca isi doreste foarte mult sa aiba si ea, vazand-o pe Oana, in plus trebuie sa-si dea drumul cu ceva in picioare. Vara viitoare avem intentia sa o dam si pe ea la grupa de patinaj si ii vor ramane actualele role ale Oanei. In primavara Oanei va trebui sa-i cumparam unele mai performante, fiindca deja la ea stacheta a urcat.

Patinatoarele mamii!

Eu pentru cadourile de Craciun am comandat deja cate un laptop educativ, din cel pe care l-au vazut ele in reclame la Tv si in revistele de la gradi.
Mai vreau sa le iau cate o papusa H2O si multe puzzleuri.
Si... cine mai stie ce...

Mergi la inceput

DANA mersi,daca se pot regla asa,atunci merita,chiar cu tot scandalul ce mi-l va face mami M-am si gandit ca putem exersa pe holul blocului,ca e lung ,mai ales daca voi fi acasa in concediu trei saptamani.Si cum zici tu,daca se invata ,de la anul o duc sa invete si sa patineze iarna.Ar trebui sa imi iau si eu role sa iesim amandoua asa la plimbare la vara Eu i-am comandat deja niste carti de povesti mai scumpe si daca ii iau si astea ... o sa ii mai iau ceva maruntisuri probabil.Tare i-as lua niste accesorii de papusa bebe, dar sunt groaznic de scumpe din ce vad pe net.Dar lasa ca tot gasesc eu ceva inlocuitori mai ieftini

Mergi la inceput

Corect, Moni.
Si rolele Oanei, de exemplu, sunt tot ajustabile, corespund la 3 marimi. Este deci o investitie pe termen mai indelungat.

Asadar, bafta la shoping.

Mergi la inceput

Eu de obicei iau in calcul daca e rentabil,adica sa fie si incantata de ele, dar sa si foloseasca jucariiile respective pe termen lung.Atunci ma indur sa dau mai mult pe ele.Dar pentru d-astea de care se plictiseste rapid,nu ma bag la asa scoruri.Ea oricum se bucura de absolut orice primeste,orice porcarioara de doi bani.Aseara a venit cu un ou kinder si m-a obligat sa ii montez figurina aia minuscula din interior,era un motociclist calare pe o motocicleta,naiba sa o ia, ca abia am montat-o Dar n-am scapat de ea ,ca vezi doamne asa i-a zis buni, ca eu o sa i-o fac
O sa ii mai masor diseara piciorul,dar presupun ca marimea 25 o sa ii comand,ca asa a masurat-o si ortopedul pentru chestiile alea din pantofi.Si dupa aia bag comanda,asta ar fi atunci cadoul cel mare de Craciun zic eu.Si de ziua ei,care vine imediat dupa, trebuie sa ma gandesc la ceva deosebit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Ieri-seara n-am mai apucat sa intru, Diana a adormit relativ repede (21), iar peste o ora s-a trezit zbierand, a avut un cosmar, tremura incontinuu din maini si din picioare de zici ca era legata la 220 V. Asa ca m-am culcat langa ea si am dormit pana dimineatza.
Am tot citit ce ati scris, dar n-am ramas cu multe idei, mi se invart in cap ba examene de admitere (Moni), ba jaluzele si papusi de carpa (Deea), ba plastilina care nu murdareste si copil stresat (Anda)...deci un amalgam serios.
O sa recuperez eu, am vazut un film cu Diana care danseaza (asa va dansa la serbare?) si mi-a placut tare..se pare ca si fetei mele cu care l-am vizionat impreuna.
DanaE, am vazut rolele, intradevar sunt practice si frumoase, dar cantaresc prea mult pt piciorul Dianei, care are 12 kg. Asta mai pe la vara, sper ca iarna asta s-o pun la cura, poate se mai ingrasa. Fetele tale sunt adevarate papusi, seamana foarte mult una cu cealalta, imi place ca le duci la patinaj, daca as gasi niste patine de piele, usoare pt Diana, mai ca i-as cumpara.
Fug sa-i dau de mancare, ca vreau s-o culc.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

INGRID alea ce le-am ochit eu cantaresc 1 kg,deci 500 g de picior presupun.Crezi ca-s prea grele pentru cele 12 kg ale ei? Oricum, nu stiu zau ce as putea gasi de care sa se bucure mai mult decat de asa ceva !!!
Cat despre dans nu stiu daca fix asa vor dansa, ca stii ca Diana e inventiva,dar probabil asa va da din maini cu chestiile alea si clar si reverenta aia la gradi a invatat-o zilele astea,ca pana acum n-a mai facut niciodata asa ceva.

Mergi la inceput

Ingrid, patinele pe care i le-am luat eu Roxanei au sina de pe talpa metalica si cantaresc 1,16 kg, dupa cum scria pe colet. Am vazut ca pe site e trecut 1,6 kg, dar coletul era mai usor, deci inclin sa-i cred pe cei de la Posta .
Sincera sa fiu nu mi se par grele, chiar daca Roxana are tot vreo 12-13 kg. Si, ca sa fiu si mai sincera, nu m-am gandit ca ar putea fi o problema. Ups!
Parca patinele ochite de Moni au sistemul acela de culisare din platic (asa mi s-a parut din poza de pe site), deci clar sunt mai usoare.

Moni, si eu am vazut dansul Dianei. Eu banuiesc ca ceva miscari de la gradi le-a invatat, chiar daca si-a pus si ea amprenta personala.
Cred ca abia astepti serbarea, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele

Hai ca am mai citit, vad ca MONI trebuie sa se duca la dentist, bafta multa. Eu cand aud de dentist:
Da, dupa cum ziceai si tu, asta mic al meu e mai sensibil, ne iubeste foarte mult, mai ales ca e tot timpul cu noi, nu bunici, nu nimicm doar cresa dar in rest e numai cu noi. Cred ca si de asta e atat de atasat de noi, tot timpul vrea sa fie cu noi, daca plecam undeva trebuie sa fim amandoi, cred ca nici nu ne concepe altfel decat impreuna. Cred ca si de asta s-a speriat atat de mult de tampeniile pe care le-a auzit. I-am spus si eu ca nu trebuie sa creada tot ce i se spune, ca nu e adevarat, dar probabil ca nemaiauzind pana acum asa ceva, s-a speriat. Sa vedem in seara asta cum reactioneaza, dar acum serios, eu ma intreb daca parintii copilului aluia chiar ii zic asa ceva, stiu ca il sperie cu vrajitoarea si cu faptul ca nu il mai vede pe al meu, asta e amenintarea aia urata. Ma cam enerveaza ca al meu sa cam agita dupa intalnirile astea, dar si astia tot trag de noi sa ne vedem ca intreaba copilul lor de Mark etc. Noroc ca ei au ramas la Luxemburg deci nu o sa ne vedem prea des, ei sunt de treaba amandoi dar ii permit cam multe copilasului lor si mi-e teama sa nu se invete si al meu la tampenii, nici nu stiu, oi fi exagerata, voi ce ziceti?
Am vazut si filmuletul cu Dia referitor la Dani, foarte frumos.
Am vazut si pozele DANEI, niste superbe de fetite
DEEA, ai rezolvat cu jaluzele alea?
INGRID, of, saracuta Diana cu cosmarurile, si pe al meu il mai apuca, bietii copilasi, se pare ca e varsta, cine stie ce or visa ei.
JANI, tu nu ne mai zici de voi? Ce faceti?
Restul fetelor?
Revin, sper cat mai curand.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput