PRIETENE FARA TITLU (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, am uitat-o .. cred ca din cauza ca ai mei nu prea m-au laudat pentru ea. Adica...nu imi amintesc sa se fi mandrit maica-mea cu ea, taica-meu .. nu era in domeniu...cred ca am considerat ca nu era importanta. Pana acum, cand imi dau seama cat de importanta era. Si am luat si locul I la un concurs de teatru intre palatele copiilor din judet, si ai mei nici nu au stiut ca am participat Am jucat Five o clock, de Caragiale. Acum, nu va inchipuiti ca era mare scofala. Nu era nici un eveniment de importanta majora pentru societate, dar pentru un copil, eu cred ca era...

Si daca tot scormonisi printre amintiri, asta se intampla in clasa a 7-a, nu a 8-a, caci in vacanta dinainte de a 8-a, eu mergeam oficial la teatru, dar de fapt mergeam si invatam gramatica pentru admitere, cu profesoara de teatru, care era si profesoara de romana si ma medita privat, moca, doar pentru ca ii placea de mine. Cand am intrat in a 8-a stiam deja toata gramatica la perfectie. Cu 2 saptamani inainte de admitere, m-a trimis si maman la mediatie la un profesor, care i-a luat banii de pomana, ca oricum nu mai avea ce sa ma invete.

Ar fi fain sa ii fac si Dariei o papusa. Sigur s-ar juca cu ea, dar nu stiu daca apuc

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Adormisem langa Diana dar s-a trezit brusc ca vrea sa faca pishu' ... Asa ca am venit si eu sa sting PC-ul,vai ce somn m-a luat! Si asta acum cand trebuie sa iau la miezul noptii antibioticul,tot asa patesc.
DEEA pai si ce ,daca nu te-au laudat parintii,trebuia sa te lauzi tu singura Nici pe mine nu m-au laudat ca "realizarile mele artistice" (exceptand desenele puse mereu pe panou la scoala) le avusesem in tabere.Adica odata in tabara la Ocnita,langa Ocnele mari am luat premiul de "Cea mai reusita masca" la carnaval,asta in conditiile in care nu aveam niciunul recuzita si fetele mizasera en gros pe o primadona deghizand-o in tiganca,iar baietii s-au deghizat la gramada in indieni.Erau cu pieptul gol si pictati cu pasta de dinti ... Io am stat,am cugetat adaaanc ,m-am invartit si am imprumutat trei capoate din material sintetic cum erau pe vremuri,cu un cordon la gat si cu dantele.Mi-am legat doua la mijloc si mi le-am incheiat pe cate un picior,le-am legat cu niste sireturi jos sa iasa pantaloni bufanti - sau shalvari cum li se zice,iar pe ultimul mi l-am pus invers sa fie cu dantela la gat si l-am lasat doar pana in talie.Eram cu parul scurt si cretz,mi-am mai facut un nas rosu cu ceva ruj si gata clownul.Nu mai retin daca mi-am pus ceva in cap,retin doar ce moaca surprinsa au tras colegele cand m-au vazut in final cu costumatia aia Si profesoarele mi-au dat premiul cel mare
Altadata la Navodari,pe cand aveam vreo 11 ani s-a anuntat concurs de desene pe asfalt si eu cu o amica pasionata ca si mine am zis ca vom merge si noi,dar am uitat Si ce suparare pe noi cand plimbandu-ne intr-o zi am dat peste puhoi de copii desenand cu creta colorata si noi am lipsit.Erau la final,mai aveau doar cioturi de creta unii si asa am cersit si noi niste bucatele,eu am desenat rapid o pionera cu codite,cravata,fustita,trese ... si nu mai retin ce pe langa ea,iar amica o colora ,ma rog se chinuia cu 2-3 cioturi de creta colorata pe care le apucasem de la niste copii mai binevoitori.Muream de ciuda amandoua,dar am scris si noi alaturi de desen asa aiurea, grupa din care faceam parte ... Si dupa doua zile auzim la megafon ca am castigat prima mentiune !!! Deci de fapt iesisem pe locul 4 ,din cateva zeci de copii care desenasera cateva ore si noi am mazgalit rapid in doar 10 minute pe apucate! Asta satisfactie pe noi !
Ai mei habar nu au avut de asta - dar a contat ca stiam noi,pentru noi copiii normal ca era ceva super
Apropo si mie mi-a placut mult gramatica,am fost si la ceva olimpiada. Si la geografie am fost la olimpiada. Asta in conditiile in care repet,nu m-am omorat cu invatatul absolut niciodata Imi faceam rapid temele,citeam odata lectia din caiet si odata din carte si basta,treceam la joaca,desenat si citit Asta la generala,ca la liceu nici atat Dar m-am mentinut printre primii si cand luam intamplator si rar cate un 7 ,imi tinea tati prelegeri,vai ce ma enerva.Nu ma certa doar imi zicea ca daca as fi invatat luam nota mai mare ca puteam si din astea Si atunci i se nazarea sa "ma asculte" la cate o materie,uram treaba asta,noroc ca il apuca rar chestia asta.Pana si la 8-uri comenta Asta la generala evident,ca la liceu nu declar ce note mari aveam mai ales la materii de-alea "dragalase" gen economie politica Tare nu mi-a placut la economic ca trei sferturi din colegele de clasa erau tocilare,premiantele de pe la scolile din judet care invatau lectiile cuvant cu cuvant, dar nu erau in stare sa arate o localitate pe harta,tremurau la ora matematica,erau habaraniste la limbi straine si nu aveau cultura generala cat negru sub unghie.Intrasera majoritatea cu nota mare la romana ca tocisera comentariile lectiilor cuvant cu cuvant. Hai ca mi-am zis si eu oful Si aveam tot materii d-alea tampite care se pretau la memorat d-ala mecanic : organizare,drept,merceologie,contabilitate (teoria) etc.
Sincer daca ar trebui sa aleg acum un liceu nu stiu ce as alege,ca imi plac materii si de la real si de la uman.Cred ca un liceu de arta as alege,stiu ca verisorii mei din Timisoara au facut un asa liceu si au avut materii deosebit de interesante gen istoria religiilor si altele Ba chiar facusera limba italiana,raritate pe vremea aia. La noi in Arad nu exista asa liceu.
Oare cum o mai fi invatamantul cand vor creste copiii nostri?
Mai am un sfert de ora pana la miezul noptii ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Eu ma intreb pe cine va semana Diana ca stil de invatare.Taica-su a fost si el mereu printre primii,dar el din ambitie sa nu-l intreaca altii ,nu in mod natural ca mine . Dar matematica nu-i placuse defel.Asta cu ambitia am vazut-o si cand jucam diverse jocuri,e genul care se supara cand pierdea si chiar la jocurile de noroc,se straduia din rasputeri sa castige.Eu am luat astea intotdeauna ca pe o simpla distractie,castigi bine,nu castigi iar e bine ... Din cate o vad pe Diana pana acum a cam mostenit ambitia asta de la el,ca tare se enerveaza si se supara cand nu ii iese ceva .
Gata am luat si antibioticul ala,am fugit la nani.Noapte buna la toate,ne auzim la o cafea maine dimineata,colo pe la 10,sper sa ajung la birou la ora aia ca iar am plimbari maine.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salut fetele,

Iar intru la ore tarzii, ca pana acum nu am apucat.
Chestia aia de care va vorbeam se numeste Fischer Tip: www.fischertip.com
Eu sunt suparata pentru ca ieri ne-am intalnit cu niste prieteni francezi si am fost la expo de jucarii. Baietelul lor a fost coleg cu al meu la cresa la Luxemburg. Problema este ca aseara a facut al meu circ, urla in camera lui, striga dupa noi sa venim etc. Circ de circ, niciodata nu a facut asa. Am zis ca e surexcitat (baietelul asta al francezilor e ceva mai gen Dani de la Dia de la gradi, nu atat de rau dar pe aproape. Ei, si ne-am zis ca s-au agitat impreuna si de aia face show. Cu chiu cu vai l-am adormit aseara la noi in pat, ceea ce nu prea am facut pana acum. In seara asta acelasi circ, urla si ne chema. Pana la urma ne-a spus ca ii este frica ca plecam. Noi i-am explicat ca nu plecam nicaieri fara el, unde sa plecam. El nu si nu, ca plecam. Pana la urma ne=a spus ca ii zisese ieri baietelul ca mami si tati pleaca fara el si il parasesc. Ma, o fi adevarul sau o fi inventand? Nu cred ca minte, ca nu a facut pana acum asa ceva. Dar intrebarea mea ar fi: cum sa ii zica copilul ala de trei ani asa ceva? Asa l-or speria pe el parintii lui?
Si si uite, mi s-a speriat copilul, abia l-am adormit, urla dupa noi si plangea, ii curgeau lacrimile pe fata! Nu l-am mai luat la noi in pat, am stat noi langa el si i-am tot povestit.
Ma duc la somn, sunt chiauna, citesc maine tot ce ati scris.
, pe maine

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Moni, framoase amintiri . Eu m-am mirat cat de greu am putut sa imi amintesc acele lucruri. E clar ca le dadusem deoparte in mintea mea, nu erau pe primele planuri. Probabil unde am vazut si eu ca nu a contat, le-am uitat. Eu sper sa ma ajute Dumnezeu sa o sprijin pe Daria unde are ea abilitati, nu unde ma tine pe mine ambitia.

Anda, saracul copil, ce tare s-a speriat !!! E cea mai mare teama pentru un copil sa ramana fara parinti. Dragul de el, imi inchipui ce o fi in sufletelul lui.

blog

Mergi la inceput

Anda, mie mi se pare complicat de folosit materialul acela, si ies grosolan figurinele.

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Buna, fete dragi!

O sa-mi cer scuze ca nu voi raspunde mesajelor voastre, dar recunosc ca nu am mai trecut de multa vreme pe forum, la puii mici.

Vroiam doar sa va spun si voua ca am luat pentru Roxanica de pe net o pereche de patine cu role pentru copii mici. Sunt ajustabile si, dupa parerea mea, isi merita banii. La noi se impunea sa-i cumparam si ei fiindca Oana avea. Roxana a fost foarte incantata de ele.
Am pus cateva poze in drop (http://www.dropshots.com/Danae), daca vreti sa le si vedeti (AnaM si Moni, multumesc!).

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Buna dimineata! Hop si eu pe baricade,am mancat un langos cu branza si marar ,cu chiu cu vai ,abia astept sa ajung maine la dentist.
Am fost si la gradi si m-am lamurit ce recuzita vor avea nevoie.De costumatie nu trebuie sa imi bat capul ca vor avea la fel toti de la gradinita.Pe langa coronita din beteala argintie trebuie doua maciuci d-alea tot cu beteala argintie fluturanda pe ele ,acum pune-te nene pe confectionat.
ANDA saacutzul Mark,precis copilul ala i-o fi zis asta,ca ei discuta intre ei te miri ce.Sper sa ii treaca si sa uite E tare sensibil vad.Cred ca Dianei daca i-ar zice vreun copil asa ceva s-ar contrazice intai cu el ca nu-i adevarat Eu am citit ca la varsta asta ei iau totul in serios,nu stiu de gluma si ma enerveaza ca taica-su "mereu se mananca" cu ea ,dar deja s-a cam prins si ii mai zice cate un "TU MA PLOSTESTI!"
DEEA da si eu sper asta,dar intai sa vedem ce abilitati si inclinatii are.Ca daca va fi ca mine greu va fi de ales.Mie mi-au placut si imi plac prea multe domenii si n-am aprofundat niciunul si uite-asa am ajuns sa "aprofundez" meseria asta deloc atragatoare,dar buna la casa omului ca din ea ma intretin. Si mie imi placeau meserii precum cele de arhitect (sa proiectez case ) ,arheolog ,cercetator in domenii precum biologia si medicina,explorator gen Jean Yves Costeau (bine am scris?) si altele la fel de inaccesibile mai ales in vremile trecute . Si cam tot meserii "de barbati" ... La un moment dat am zis ca dau la turism era din geografie si o limba straina,dar eram totusi realista si mi-am dat seama ca mai mult de un post de profesoara la tzara pe vremea aia nu as fi ajuns.Asta in cazul fericit cand intram,pentru ca erau 100 de locuri in toata tzara,50 la Bucuresti,25 la Iasi si 25 la Cluj parca.Acum sunt alte vremuri si o multime de profiluri interesante - de exemplu un 1988 cand am terminat eu liceul era interzisa psihologia ,ca aparusera cazurile alea cu meditatia transcedentala.Si astea gen psihologie/sociologie imi plac mult.La arhitectura era fix la fel cca 50 de locuri pe tzara ... deci fix io as fi intrat Eram eu buna la matematica si desen,dar nu cred ca in asa masura Acum daca ai bani poti avea orice diploma si multi trec precum gasca prin apa,ies cum au intrat Nu tu examen de admitere,se copiaza in draci la examene,se cumpara examenele etc. Vai si amar.Imaginati-va doar cum e daca fac asa ceva si studentii de la facultatile de medicina sau constructii!!! Ce fel de medici aveam si in ce fel de case locuim? Sper sa nu fie si la facultatile alea tot asa cum vad ca-s multi de la drept,economie si multe altele.

Mergi la inceput

DANA chiar le-am remarcat! Diana mea e inebunita dupa asa ceva de multa vreme, ca tot vedea fetele mai mari pe-afara.De unde le-ai luat si cat au costat? Cred ca m-ar papa mami cu fulgi cu tot daca i-as lua Dianei de pe-acum asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Moni, patinele le-am comandat de pe net. Am gasit doar 2 magazine virtuale care aveau produsul asta, la unul dintre ele stocul era epuizat, asa ca am apelat la al doilea: www . vanstore . ro (desigur, fara spatii). Da cautare dupa "patine" si o sa vezi ca au vreo 4 produse. Noi le-am luat pe cele mai ieftine, la 59,50 lei, fiindca erau cu Fifi . Dar fii-mea e foarte, foarte fericita si merita din plin emotiile pe care le am cand o vad cu ele in picioare. Cosmin vrea ca deseara, cand mergem la antrenament la patinoar la Oana, sa o luam si pe Roxana cu noile ei role. sa vezi show atunci!

Mergi la inceput