PRIETENE FARA TITLU (19)
Raspunsuri - Pagina 17
pisoi3 spune:
Buna fetele
,
Merci mult pentru urarile cu bebe2, sa dea Dzeu sa vina cat mai repede si sa isi faca branca aia efectul, ca la cata luam cred ca trebuia sa avem tripleti pe putin pana acum.
DEEA, da, ma topesc toata cand il aud zicand asa, e tare scump, hai ca o sa pun un filmulet, sa il auziti si voi. Mai pune si tu poze si filmulete cu Dariuta ca nu am mai vazut-o de ceva vreme
.
DANA, ti-am trimis PM, scuze, sunt ametita si am uitat sa iti dau adresa, evident, de unde sa o ai? Ce-o fi in capul meu?
Scumpe tare printesele tale, imi imaginez faza cu musuroaiele, si scumpa rau Oana la faza cu peretii, uite ce ii ia ei apararea surioarei ei, imi imaginez ce legatura puternica au si cata bucurie va aduc voua in suflet. 
Fug putin ca am ceva urgent, revin
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
pisoi3 spune:
Gata, am pus filmulet http://www.dropshots.com/Andreead#date/2008-11-21/12:17:38
E fonfait ca e racit, sta acasa si zace. La fel si mami a lui, la cum ne pupam toata ziua nici nu ma mir ca luam unul de la altul. La intrebarile mele daca vrea baietel sau fetita, a ajuns la concluzia ca vrea intai baietel, dupa care vrea si baietel si fetita.
Daca nu intelegeti ce spune in filmulet, va traduc.
DANIELA, sanatate multa Ioanei, of, lasa ca se imunizeaza ea, sper sa nu ii dea si lui Rares.
MONI, i-am aratat lui Mark oraselul construit de Dia, vrea si el, cica moi aussi. ![]()
INGRID, hai ca Diana ta da bun exemplu, ca vad ca al meu a ascultat cu atentie si are niste tentative de numarat in romana
.
Pupici, fug sa ii dau nurofen.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Imi tot fac resetari la comp si update-uri si nu pot vedea niciun film pana nu se termina. Am vrut sa vad pozele Mirei si am stat 5 min si nu se incarca.
Anda, nu trebuie sa-mi traduci, chiar vreau sa vaz ce memorie am in ce priveste franceza. Ca tare mi-a placut la scoala. Imi pare rau ca sunteti bolnavi, eu acum cateva zile am fost racita si Diana inca nu da semne ca ar fi luat. Doamne ajuta sa nici nu ia! Sanatate multa va doresc la amandoi!
Daniela, cateva zile ai dus-o si iar s-a imbolnavit Ioana. Ce ghinion! Tu nu i-ai facut Prevenarul? Ca ala e si pt otite, eu cand am auzit, instant l-am cumparat. Mi-era frica sa nu faca iar, uite ca am scapat. Nu ai ce sa faci, daca o duci stii ca pana se imunizeaza o sa tragi cu micutza.
si ei, sanatate si sa nu ia Rares!
DanaE, foarte frumos ai povestit cum se joaca fetitzele. Cu musuroaie, de-a spioanele...super! Pai tu nu ai treaba, ca ele stau si se distreaza impreuna. Cu adunatul jucariilor...ei, noi avem concurs, cine aduna mai iute, jur ca si cu picioarele ar aduna de haloasa ce e sa castige...
, norocul meu.
Tu chiar ii cauti invatatoare Roxanei? Ce fain...daca stai sa te gandesti, chiar nu mai e mult.
Denisa, am apucat de dimineatza sa vad filmele alea doua, cu Emma recitand in franceza
si cu Alex spunand apa. N-a vrut sa zica tata...haha, incapatanat micutul, a vrut sa-ti faca in ciuda.
Ups, imi cere sa-l restartez, revin imediat dupa.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
Eu am mai si lucrat cate ceva azi
La noi a inceput sa ploua,ploaie urata, mocaneasca ... asa era si prognoza dealtfel.Urmeaza de maine lapovita,apoi ninsoare ,dar precis n-o sa tina ...
M-as duce zilele astea,ca s-a deschis ieri Real-ul si la noi si am auzit ca au jucarii faine pe-acolo.Vai, ca mai un pic si incep sarbatorile,nu-mi vine sa cred,mi se pare ca a trecut tare repede anul asta!
ANDA tot asa ingust e filmul
dar imi place franceza lui Mark
si mai ales ce accent fain ai tu
Ma mai uit diseara cu Diana evident,chiar m-a intrebat zilele astea de el!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Ingrid S spune:
I'm back!
Deea, am citit articolul, mi se pare frumos si bine scris. Cat despre subiect, se poate dezbate la nesfarsit. Creativitate...eu recunosc ca stau prost la capitolul asta. Cel putin in unele domenii, ca poezii si scurte povestiri am scris cand eram in scoala. N-am continuat si nu-mi pare rau. Imi amintesc unele dintre ele, erau palide comparativ cu ce citesc eu. Si cum sunt un critic foarte dur, prima victima am fost eu...asa ca am lasat-o cu scrisul.
Iti doresc cat mai multe articole, stiu ca meriti sa-ti fie recunoscuta munca, mai ales cand stiu foarte bine cum o faci. Nopti lungi, aplecata de spate...mult efort, dar ce lucruri frumoase ies...sunt mandra de tine! 
Ca un scurt intermezzo, sa te distrezi, o imagine pictata de Diana. Evident ca i-a iesit din intamplare...
http://www.dropshots.com/Ingrid28photo#date/2008-11-07/10:03:34
Mira, am vazut cele 8 poze (zgarcito
) cu Daria cea frumoasa si buclata. Ce par lung are!
Tortul e bestial, iar imaginea cu ei trei este minunata. Felicitari, sa-ti traiasca puiutii!
Anda, iaca am reusit sa vad filmuletul, m-am topit toata cand l-am auzit
. Dragul de el, intai un fratior, apoi o surioara, mai bine fratior, iar apoi amandoi, numai sa fie
. Ca daca ar fi, el o lasa pe mami sa se ocupe de el, ba si pe tati. Si ii da multi pupici (am inteles bine?). Ce copil frumos ai...
Moni, de ce iar la dentist cu ea? Nu i-a terminat cariile? Of, pai merge ea mai des ca mine. Sper sa nu o doara
.
Eu azi am dormit pana la 8. Ca un belfer. Deseara iar trag matza de coada cu ea, ca adoarme greu. Dar ii fac baita si o fentez eu cumva.
Mersi de comentarii, pai asa mi-a spus ea atunci ca e o ruina. Ca ala din Jungle book unde stateau maimutele. Lasa ca fac odata poza si la un castel, sa vezi diferenta.
Am pofta de un ou cu zahar...imi fac mintenas.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
INGRID pai nu,ca la copii asa mici lucreaza altfel,i-a curatzat doar cu acul si i-a pus un fel de "plomba de calciu" si mai trebuie sa-i curete si sa puna alta,asa presupun.Sper sa stea ok si de data asta, chiar daca iar ma costa vreun cadou ![]()
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Denisam spune:
Neatza,
Pe fuga ca zi toti trag de mine:
linkul cu filme si acum incarc inca vreo 5 cum scrie,socoteste si face literele:
http://s282.photobucket.com/albums/kk268/denyr23/
Mira-LMA pt Daria!
DanaE-saru'min apt cantecele,primit!
Pe restul va pup dulce si sper sa revin.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
marchplayer spune:
Ingrid, ce vaccin este ala?? Ioana nu l-a facut nici pe cel de 2,6 ani. Azi le-am facut sirop de ceapa. Le-am dat la pranz. Ioanei vreo 15 ml si la Rares doar 10 ml. Diseara repetam si asa si maine dimineata din acelasi sirop. Maine prepar altul. Mi-a iesit cam o ceasca in care am pus doua lingurite de miere.
Fain desenul ala. Si ruina
imi place.
Ai luat oua de prepelita?
Deea, felicitari inca odata, maine poimaine te vad si intr-o galerie de arta.
Moni, sta Diana cu gura cascata la dentist? Oare ii doar cariile la varsta asta? Eu nu prea cred. Avem aici un vecin mai mare cu un an decat Ioana care aproape nu mai are dintii din fata, nu-l dor dar sa mor daca stiu cum mananca bietul copil.
Noi din fericire nu avem carii.
Ma, cica n-ar fi otita, durerea de ureche mai apare si de la nas infundat. Mi-a spus lucrul asta doi doctori in aceeasi zi. Ca eu ca nebunul nu ma incred numai in unul, bag cel putin doi sa fiu sigura. Si amandoi au dat aceelasi diagnostic si acelasi tratament. Zici ca s-au vorbit.
Anda, pupici francezului. tare dulce este cum vorbeste el. Acum este musai sa-i faceti un fratior sau o surioara ca altfel il dezamagiti rau de tot. Si eu sper sa nu ia Rares, dealtfel cu rares trageam pe ultima suta cu cea veche daca-l mai ocneste una noua le innodam deja si este prea mult!!! Vreau o zi fara muci si fara tuse!
Dana imi pare bine ca se inteleg bine fetele tale. Tin minte ca aveai tot felul de temeri inca de cand erai gravida cu Roxana. Ai mei s-or intelege oare? Acum este si deosebirea dintre sexe si probabil preocupari diferite, vom vedea. Deocamdata pare ca se accepta unul pe altul in limita dependentei fiecaruia de mine si isi cauta unul altuia compania. Ca se mai iau la harta..asta este. Si Ioana este fun H2O. ma innebuneste cu faptul ca vrea sa se faca Sirena. la un moment dat vroia cipsuri ca aveau nu stiu ce surprize cu fetele din film in pungi. In toamna s-a ales si cu o parodie de papusa luata din piata cu Cleo(asta-i una din sirene).
Acum cred ca se scoala si pruncii mei.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
marchplayer spune:
Denisa, ce-s cu filmuletele alea asa scurte?? sau acum abia se incarca?? Cand sa va apucati sa-l faceti pe 2 puf, nada!
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Denisam spune:
Daniela- da acuam se incarca-sanatate puilor!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani