PRIETENE FARA TITLU (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Tare Frumos canta Emma in franceza, draga de ea. Si Alex mare rasfatat mai este

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Mortali cum se joaca ei impreuna. Imi place ca tati se joaca frumos cu ei. Alex ca si Rares cam impiedicat.
Si noi avem un fotoliu din ala, cu capsunica si se joaca ai mei destul de mult cu el dar tot asa nu-mi place ca nu are stabilitate si pica rares in nas cu el. Frumos cantecelul cu london bridge, il aveti si in varianta mp3??
ufff, nici acum nu s-au incarcat alea noi. S-a trezit ioana si este la mine in brate, tare curioasa eram dacva i se trezea si ei dorul de scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Fetele, multumim pentru aprecieri, mi-e un drag de el de nu mai pot cand il aud zicand asa.
INGRID, ba da, ai inteles foarte bine, deci nu ai uitat franceza, vezi?
Foarte frumos desenul Dianei, imi place mult, si culorile sunt foarte frumoase.
DANIELA, noi tot incercam sa facem bebe, mai trebuie sa si vina acum, ce sa facem, noi lucram.
Cat despre puii tai, or sa inceapa sa se joaca impreuna, numai sa mai creasca Rares putintel, sunt si de sexe diferite, asa sunt si verisorii mei, ea e mai mare cu 3 ani ca varu-miu, au inceput sa se joace cand avea varul meu vreo 2 ani jumate. Acum sunt mari si tare mult se iubesc si se ajuta intre ei. Cand eram mici ne jucam la greu toti trei cand ne intalneam.
MONI, nu stiu ce are filmul ala de e ingustat, el e normal in compul meu, ca sa zic asa, dar il incarca ingustat, nu stiu de ce. Cred ca e alt format, ca atfel nu inteleg.
DENISA, nu reusesc sa vad filmele, offff, mai incerc. E de la mine, conexiunea mea. In drop vad dar in photobucket si in webshots vad tare greu.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Ce zi urata am avut azi. Ea n-a fost chiar asa, ca la noi azi inca a fost soare si destul de cald, doar vantul batea putin dar a fost urat ca am stat in casa toata ziua, n-am scos copii deloc! Ioana a iesit putin cu mine de am intins niste rufe, in rest in casa, menaj la greu si bucatareala.
M-am chinuit de am facut supa pentru la pranz...Rares a papat dar ioana nici n-a bagat lingura in ea. Imi cerea de mancare tot aiureli, cum ar fi ciocolata sau cozonacul.
Acum le-am facut un sos yamy si le fierb niste paste, sper sa manance la cat timp am investit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA sigur ca sta Diana cu gura cascata,uite poze de data trecuta: http://www.dropshots.com/dia4#date/2008-10-24/16:47:06
Si de durut ii dor cariile.Azi a durut-o si pe Diana un pic,avea alta deja in spate jos ... Dar a stat cuminte,doar avea mutra a inceput de plans si dupa ce a bazait-o cu ala ce face galagie a zis ca nu mai vrea,era cat p-aci sa coboare din scaun,dar am convins-o si eu si dentista sa mai stea si a stat cuminte pana a mai bazait-o si pana i-a pus plombitza,chiar daca a durut-o putin si dupa aia ... La primele doua nu o duruse deloc,alea erau tot jos dar mai in fatza.
Acum trebuie sa ii cumpar masina de cursa rosie,ca aia a comandat
Mami vrea sa o ia la ei in seara asta dar Diana a zis ca nu merge,sa vedem ce facem pana la urma.Merg sa mananc ,revin mai incolo.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

S-AU INCARCAT FILMELE,MAI AM DOAR 1 CA ALTUL E MARE SI NU IL POT TRANSFORMA-PUPICI!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

DANA sa vezi ce fericita danseaza si canta Diana pe muzica de iarna de la tine!!!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Daniela, noi am facut Prevenarul in locul celui de 2 ani jumatate, care nu se mai face. Cand am auzit ca e si pt otite, l-am cumparat, pt ca noi avem destule otite la activ ca sa-mi permit sa mai risc. Pana acum a facut vreo 2 viroze si amigdalita. Si nici n-a inceput iarna...asa serios. Cu toate ca frigul omoara microbii.
Da-i fetei ce vrea sa manance, bine, nu cioco toata ziua .
Denisa, am vazut filmul cu Emma citind. Bravo, bravo! Desteapta fetitza ai! Celelalte doua sunt la fel de scurte, pai nici 20 de sec nu au. De ce n-ai filmat mai mult? Am apucat s-o vad ca spune 2 (corect la cele 2 figuri) si gata filmul.
Moni, ma mir ca ii dor cariile, uite asa cum spune Daniela am vecinul meu, nu mai are dinti in fatza bietul de el, papa cu maselele. Rosi pana aproape de gingie. Dar na, se poate. O cred pe Diana ca n-a mai vrut pe scaun...e obositor si nu le place, oricate jucarii i-ai promite.
Fug, ca darama ceva prin camera.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Buna seara, fetelor.

Am reusit sa ma uit doar la pozele si filmuletele Denisei. Ce mare s-a facut si Alex. Ce trece timpul, zau asa...
Dragut foc Alex cum repeta dupa mami... cand vrea. Emma e scumpa. Imi place glasutul ei. Roxana a ascultat-o cu gura cascata.

Anda, ti-am trimis cantecelele. Fii serioasa, nu trebuie sa te scuzi ca n-am avut mailul tau.
Vreau neaparat sa ma uit la filmuletele tale.
Ha-haaa, abia astept sa ne anunti ca va veni un bebe. Ce fericit va fi Mark, daca el isi si doreste.

Moni, ma bucur ca-i plac Dianei cantecelele. V-am spus ca si la noi au "prins". Adevarul e ca si mie-mi place sa le ascult.

Daniela, deci stii cum sta treaba cu sirenele. Ce sa spun, ale mele si-au ales si personajele preferate si atunci cand se joaca isi spun pe numele acela. Deci, Oana e Emma, iar Roxana e Riki.
Acum am vazut eu la un magazinas niste papusi H2O si tare mult as vrea sa le cumpar pe cele doua. Verisoara lor e Cleo, si cand se intalnesc sa vedeti ce joaca e pe ele.
Intr-o zi au pus-o pe mama sa le faca niste cozi de sirena, si-au pus si sutiene si erau in delir.

Acum se joaca de-a bucataria. Au venit cu farfuriute si lingurite si ma hranesc chiar aici, la calculator. Sa nu cumva sa mor de foame ! Sigur ca farfuriile sunt goale, tot sa mamanci mancarea asta imaginata: ciorba cu sos, cartofi cu zahar, rosii cu sare si de-astea...
Ah, lui Cosmin tocmai i-au dus niste "apa de motor". Yammy...

Ingrid, invatatoare pentru Roxanica inca nu cautam, desi cred ca daca ajung sa vorbesc cu cineva sunt in stare sa intreb si de generatia aceea.
Deocamdata doar pentru Oana cautam. Parinti stresati, ce sa zic. De fapt, mai stresati sunt bunicii, dar pana la urma nu-i rea cautarea asta. Langa noi sunt 2 scoli, chiar pe aceeasi strada si va trebui sa decidem la una dintre ele.

Pup!

Mergi la inceput

Na ca s-a hotarat Diana sa plece la mami pana la urma,acum a coborat taica-su cu ea si i-a predat-o lui mami.Eu am pus o tura la spalat si cred ca ma pun sa citesc azi
Si noi ne-am mai uitat odata la Mark si apoi la filmele cu Emma,super citeste !!! Bravo ei!
DANA e adevarat ca nu ii primesc la scoala daca nu au impliniti 7 ani si ca o sa repete grupa pregatitoare Diana mea daca va avea doar 6 ani si 9 luni??? Ca asa a scris una pe forum si nu-mi vine sa cred,mi se pare o mare tampenie!!!

Mergi la inceput