FIV sau inseminare cu donatoare/donator(13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Moniland FELICITARI! SA ITI DEA D-ZEU O SARCINA CAT MAI USOARA SI EU CRED LA FEL CA SUNT 2 BEBELUSI MICI, SA CRESTETI MARI SI SANATOSI.felicitari!!!!
IUCA2 pupici pt cei mici.
va pupic pe toate si sa auzim de cat mai multe reusite la cap asta, hai ca e norocos.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

iuca,felix76, gabri-ela, bytzi, inna30, anamy, va multumesc de urari si va doresc sa ajungeti cat mai repede in starea mea.
Cipcirip, tu ce valoare ai avut la hcg? Si eu o sa-mi astept sotul sa se intoarca de la ski sa mergem impreuna la eco sa numaram puiutii.
iaura, tratamentul de FIV a fost cel clasic puregon + menopur. Nu am avut inhibarea de 2 saptamani ca am inceput in ziua 2 a a CM.
Dar ce a fost mai deosebit decat la noi a fost la ET. Mi-a facut prima data eco si a ales locul unde ii va amplasa. A facut semn pe monitor si abia apoi a adus cateterul cu puiutii si i-a lasa exact in locul insemnat. Mi-a aratat cele 2 puncte albe si apoi m-am ridicat singura de pe masa si m-a pus sa ma duc la toaleta. Am facut fete-fete ca eu nu ma duc ca-mi pierd puiutii. A insistat de vreo 3 ori ca mi s-a facut rusine si cand am iesit de acolo mi-a arata usa de la toaleta. Mi-am facut treaba dar m-am uitat daca nu mi-au cazut . Am luat liftul (laboratorul e cu un etaj mai jos) mi-am schimbat pantalonii de trening cu care eram, mi-am luat jeansii, geaca, geanta, m-am legat la siret si am plecat sa-mi caut sotul sa-i zic ca am 2 puiuti la purtator. In ziua aceea am stat in pat vreo 2-3 ore, apoi usor prin magazine si a 2-a zi 1000 km spre casa. Dimineata semnam condica la serviciu. Mi-am zis ca daca dr. m-a trimis la toaleta imediat dupa ET sigur nu se intampla nimic daca ma duc la serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Fetelor ! Am 3 foliculi mari de 14 si 13 mm fiecare , in z8. Luni plecam la Sibiu si vom sta acolo pana rezolvam , deci nu o sa mai scriu cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Moni se simte fericirea ta at cand povesteshti. Ma bucur tare mult pt tine, te simteam tare trista shi dezorientata acum cateva luni dar uite ca DD tzi-a aratat calea cea buna shi acum o sa ai 2 gemeni plus altzi 3 fratziori care ashteapta. Eu am avut BHCG in zi 14 de la spargerea folicului 89,61 iar in zi 17 era 289,20. (la 3 zile). Iuca a avut in zi 14 108 shi are gemeni, Nusy a avut 300 shi are unul tu cu 444 zic ca ai totushi shanse mari de gemeni.
Simonete felicitari pt foliculi. Deci tu vei fi urmatarea de Sibiu. Avetzi grija cum conducetzi ca e de groaza traseul pana acolo mai ales ca se strica vremea. Poate gaseshti un calculator sa ne spi shi noua ce ai mai facut.

Cirip viitoare mami de Ciripel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

simonete, drum bun si sa te intorci .
cipcirip, sa stii ca asa si eram, ca nu vedeam nicio solutie la cazul nostru. Dar DD asa le aranjeaza pe toate la randul lor...
Nusy 300 in ce zi a avut, nu stii? Am scris in Austria dar inca nu mi-au raspuns la mail. Sigur nu l-au citit ca a fost trimis ieri cand a inceput deja we. I-am intrebat daca e cazul sa repet analiza. Dar cred ca ma voi duce totusi luni cand va fi ziua 14 de la ET sa o fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

simonete,super... 3 foliculi,deci pana la urma va fi asa cum ziceai si tu,miercuri cred ca vei face IA ,drum bun si mult succes,vezi ca erau pensiuni chiar la vre-o 100m de clinica cu 120 ron pe noapte ,aveau caldura si era bine....caci noi am stat in mai multe locuri si nu dadeau peste tot caldura suficienta noaptea ....

Mergi la inceput

Moni nu mai shtiu in ce zi a facut Nusy BHCG-ul , poate itzi rasp ea cand intra. Shtiu ca a facut test de pp mai intai shi apoi a dat sange pt BHCG.
Simonete eu cred ca luni faci pregnyl shi marti inseminarea. Sa alegi papucii aia albi de plaja ca mi-e shi lui Iuca ne-au purtat noroc
Bytzic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

simonete, frumoasa productia, felicitari. Drum bun si multa bafta. Iti tin pumnii stransi cu speranta ca peste vreo 14 zile scot sampaniile de la rece sa putem sarbatori. Sper sa vii de la Sibiu, sa ne ridici moralul si noua pt ianuarie.
Pup toate fetele si va doresc un Week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Moni: in ziua 10 de la ET (cu embriotransfer la 72 ore) mi-a iesit testul de urina pozitiv. BHCG-ul l-am facut in z 12 si a iesit 316,2. Credeam ca sunt 2 la valoarea asta,insa a fost doar unul. Unul da' bun!. Mentionez ca la FIV-ul trecut mi-a iesit in z 13 BHCG 157, deci la jumate cat il aveam acum si cu o zi in plus,ca timp.De aceea credeam acum,vazand ca a iesit dublu,ca sunt 2. Insa,la tine e alta situatie,sunt blastocisti...si cred ca sunt 2! Bafta multa si sarcina usoara!

Nusy 8+

Mergi la inceput

Wau Nusy, m-ai dat gata cu titulatura ta "AM UN EROU" . Sa shtii ca ai un erou. Imi place la nebunie

Mergi la inceput