FIV sau inseminare cu donatoare/donator(13)
Raspunsuri - Pagina 5
iuca spune:
Moniland FELICITARI ma bucur mult de tot ptr reusita ta, iti doresc si eu o sarcina usoara, la termen si un bebe (sau doi) sanatosi si mancaciosi.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
17+
felix76 spune:
Moniland, felicitari pentru bebici! Sa cresteti mari si sanatosi!
A inceput sezonul de Uraaaa!
Pooop,
Felix
cipcirip spune:
Wau!!! Felicitari Moni , sunt 2 la valoarea asta, eu asha zic. Super tare, acum ai grija de tine, sa iei utrogestan shi sa nu te oboseshti prea mult. Sotzul tau e in al 9-lea cer cred. Felicitari inca odata !!
Cirip viitoare mami de Ciripel
iuca spune:
cip cand mergi la eco?
Les Brown
17+
cipcirip spune:
Iuca mi-e sotzul plecat shi o sa ma duc cand se intoarce asta insemnand la sf sapt viitoare (sambata schimb sapt shi deci o sa fiu la sf sapt a 6-a at). Deocamdata mi-e bine, nu mai am pitici deloc shi dc tot fac atata drum pana la Sibiu sa vad shi o inimioara, nu?
Cirip viitoare mami de Ciripel
gabri-ela spune:
Moniland felicitari iubita pt reusita ta
Sa-ti dea DD o sarcina usoara si la termen....aveti grija de voi!
Pupici multi!!!!!
Bravo!!!!!!
iuca spune:
cip sigur vei vedea o inimioara . Ma bucur ca te-ai mai linistit.
Si eu tot la sfarsitul sapt viitoare merg la eco si sper sa ne arate si bebeii daca sunt fetite sau baietei.
Ieri am simtit pt prima data ca un falfait de aripi in partea stanga. Pana acum numai impunsaturi si intepaturi am simtit.
pt toate fetele
Les Brown
17+
bytzi spune:
monifelicitari ,sa ai o sarcina usoara si fara probleme.....uau cum a 5a incercare,eu aveam impresia ca e al 3 lea FIV si imi aduc aminte ca te gandeai la donator dar DD nu v-a last la greu...
cip,iucace frumos vorbiti voi de simtome ,impunsaturi...vreau si eusimonete ,e bine ca a vrut asa ,deci tu te vei duce doar pt IA sau vei mai face o eco inainte cand iti va da si pregnylul....stai linistita ca nu e mult 2 gonale ,fara inhibare nu ajung mai multi de 2 maxim 3 la maturitate,depinde de organism...
iaura21 spune:
moni felicitari
la valoarea asta poate sunt 2 ,nu degeaba am scos majoretele
fetelor deci se poate cand te satepti mai putin , trebuie doar sa luptam in continuare,ma bucur cand cineva ne da cateo veste asa buna
moni sa ne spui cand o sa ai mai mult timp si o sa te dezmeticesti ,cum a decurs trat. si alte lucruri care ne-ar putea ajuta candva si pe noi
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
anamy spune:
moniland FELICITARI IUBITA!!!!sa fiti sanatosi tu si bebeii!!!
iaura21poop iubita,te-am sunat ieri dar erai la serv!!
fetelor eu am fost la eco,azi z 10 ,la un CM de 30-31 zile,luna aceasta fara stimulare cam asa arata,aspect de ovare micropolichistice,un ovar mai marit(din cauza stimularii de luna trecuta presupun)un folicul de 8mm,endometru de 5.nu stiu daca voi avea ovulatie luna asta,sper totusi ca cel de 8 sa mai creasca.
pooop toate fetele