FIV sau inseminare cu donatoare/donator(13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

off scumpele mele,va multumesc pt sfaturile voastre deja ma simt mai bine,parca mi-ati dat speranta ca voi fi si eu candva gravi....

simonetetu eco din z 8 a o faci la tine in oras?si apoi mergi la Sibiu,a vrut Ispasoiu asa?iti tin pumnii sa ai o productie ...te asteptam cu vesti...
iaura te mai asteptam pe la noi....cum te mai simti?
cip,inna,iuca,dodo va
gabri-ela zici ca mergi si tu la anul cu noi la Sibiu?
moni nu ai facut test?iti santem aproape...toate fetele anamy,montytaiana,copilutzu,felix,rodicutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dragele mele, rezultatul il am dupa ora 18. Nici nu va pot spune ce emotii am. Va pup si va multumesc pentru pumnii stransi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna dimineata fetele scumpe si dragi!!!!!!
va citesc in fiecare zi,sant alaturi de voi!!!
simonetetin pumnii sa vii cu II liniute,spune-ne cu ce faci stimulare?
@dodo@cand ai programare la sibiu?dec sau ian?
bytzisigur intr-o zi vei fi gravi intr-o zi ,totul e sa nu te lasi,sa lupti mai departe
pooop toate gravidutele noaste cipcirip,iuca,inna30
moniland tin pumnii stansi pt tine,hai cu rezultatul
iaura21pauza totala iubita,mai hai pe la noi!!!

fetelor,eu dupa ultima IA mi-a fost f f f rau a 2 a zi,iar cand mi-a venit CM ,in a 5 a zi iar mi-a fost rau ,adica sa intelegeti dureri de burtica f f f mari, totul ma durea jos,febra,frisoane,dureri de cap.astazi sant in z 9 a si l-a fel se intampla,simt cum ma i-a febra si durerile de burtica.
azi sau maine ma duc la dr sa vad ce-i cu mine si fac si un eco,poate a mai ramas ceva din stimularea de luna trecuta si poate am ceva folicul!!!
va poooop pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna dragutelor
eu am asteptat sa treaca uratii, care nu stau oricum prea mult la mine(din fericire) doar 3 zile , dar mi-au venit la 25 zile din 30-32, mi s-a dereglat rau ciclul cu inseminarile astea , ma bucur ca fac o pauza ...dar totala doar
bytsi cateodata nici eu nu ma vad gravi dar totodata nici fara copii nu m-as vedea, asa ca nu ne ramane dacat sa speram...
cirip asteptam povestea ta de succes, multumeste-te ca deocamdata nu ai simptome care sunt mai mult neplacute decat placute...
anamy tot rau te simti? trebuie sa mergi la un medic bun
moniland eu scotpt tine , sa ne dai o veste buna
simonete sunt asa curioasa cum raspunzi la 2 gonale, sper ca intri aici pana mergi la sibiu sa ne spui ce si cum...
si pt celelalte 2 gravidute inna si iuca si pt toate fetele pe care nu le-am mentionat

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Anamy , fac 2 fiole de gonal , mie mi se par cam multe, dar Ispasoiu a zis ca din cauza varstei . Bytzi , asa mi-a spus Ispasoiu , daca am in oras un dr. bun , e pacat sa fac 600-700 km intr-o zi pt. o echo de 30 de secunde ( el a zis ca dureaza f. putin ), si-a facut griji pt. noi , sa nu obosim . Iaura , sigur ca o sa va tin la curent , nu sunteti voi colegele mele de suferinta ? Monilad , sa stii ca nu ma culc asta-seara pana nu aflu rezultatul ....iti tin pumnii . absolut pe toate si pe gravidute si pe cele ce vor fi gravidute .

Mergi la inceput

Dragele mele , era o vreme cand ma gandeam la donator, unele dintre voi stiu. Dar am zis ca mai fac o incercare de FIV in Austria. 4 luni de zile sotul meu a luat multimacca si omega3 forte+acid folic+B.
Azi, ziua 10 de la ET facut cu blastocisti, am un hcg cu valoarea de 444. E unul, sunt 2, mai vedem... dar trebuie sa fie sanatos/i. In Austria ma mai asteapta 5 puiuti congelati. Acolo sunt fratiorii.
Va pup si va multumesc mult, mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Moniland FELICITARI SARCINA USOARA SI BEBE/BEBEI SANATOSI SI MUMOSI !!!

http://tt.lilypie.com/7aaqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Felicitari Moni , stiu ca incerci de mult , iti doresc o sarcina usoara si fara probleme . Ce bine ca a mai reusit una dintre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

moniland, felicitari, sa-ti dea Dumnezeu o sarcina cat mai usoara. Meritai din plin aceasta reusita, dupa toate prin care ai trecut.
Sa inceapa petrecerea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Mergi la inceput

yuhuuuu, hai ca dau de baut. Numai sampanie . E sarbatoareeeeeeeee!!!!!!!!!!

Fetelor nu renuntati. Uitati-va la mine. E a 5-a incercare.

ruxandrab, simonette dodo

Mergi la inceput