FIV sau inseminare cu donatoare/donator(13)
Raspunsuri - Pagina 4
bytzi spune:
off scumpele mele,va multumesc pt sfaturile voastre deja ma simt mai bine,parca mi-ati dat speranta ca voi fi si eu candva gravi....
simonetetu eco din z 8 a o faci la tine in oras?si apoi mergi la Sibiu,a vrut Ispasoiu asa?iti tin pumnii sa ai o productie ...te asteptam cu vesti...iaura te mai asteptam pe la noi....cum te mai simti?cip,inna,iuca,dodo va gabri-ela zici ca mergi si tu la anul cu noi la Sibiu?moni nu ai facut test?iti santem aproape...toate fetele anamy,montytaiana,copilutzu,felix,rodicutza...
Moniland spune:
Dragele mele, rezultatul il am dupa ora 18. Nici nu va pot spune ce emotii am. Va pup si va multumesc pentru pumnii stransi.
anamy spune:
buna dimineata fetele scumpe si dragi!!!!!!
va citesc in fiecare zi,sant alaturi de voi!!!
simonetetin pumnii sa vii cu II liniute,spune-ne cu ce faci stimulare?
@dodo@cand ai programare la sibiu?dec sau ian?
bytzisigur intr-o zi vei fi gravi intr-o zi ,totul e sa nu te lasi,sa lupti mai departe
pooop toate gravidutele noaste cipcirip,iuca,inna30
moniland tin pumnii stansi pt tine,hai cu rezultatul
iaura21pauza totala iubita,mai hai pe la noi!!!
fetelor,eu dupa ultima IA mi-a fost f f f rau a 2 a zi,iar cand mi-a venit CM ,in a 5 a zi iar mi-a fost rau ,adica sa intelegeti dureri de burtica f f f mari, totul ma durea jos,febra,frisoane,dureri de cap.astazi sant in z 9 a si l-a fel se intampla,simt cum ma i-a febra si durerile de burtica.
azi sau maine ma duc la dr sa vad ce-i cu mine si fac si un eco,poate a mai ramas ceva din stimularea de luna trecuta si poate am ceva folicul!!!
va poooop pe toate
iaura21 spune:
buna dragutelor
eu am asteptat sa treaca uratii, care nu stau oricum prea mult la mine(din fericire) doar 3 zile , dar mi-au venit la 25 zile din 30-32, mi s-a dereglat rau ciclul cu inseminarile astea , ma bucur ca fac o pauza ...dar totala doar
bytsi cateodata nici eu nu ma vad gravi dar totodata nici fara copii nu m-as vedea, asa ca nu ne ramane dacat sa speram...
cirip asteptam povestea ta de succes, multumeste-te ca deocamdata nu ai simptome care sunt mai mult neplacute decat placute...
anamy tot rau te simti? trebuie sa mergi la un medic bun
moniland eu scotpt tine , sa ne dai o veste buna
simonete sunt asa curioasa cum raspunzi la 2 gonale, sper ca intri aici pana mergi la sibiu sa ne spui ce si cum...
si pt celelalte 2 gravidute inna si iuca si pt toate fetele pe care nu le-am mentionat
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
simonete spune:
Anamy , fac 2 fiole de gonal , mie mi se par cam multe, dar Ispasoiu a zis ca din cauza varstei . Bytzi , asa mi-a spus Ispasoiu , daca am in oras un dr. bun , e pacat sa fac 600-700 km intr-o zi pt. o echo de 30 de secunde ( el a zis ca dureaza f. putin ), si-a facut griji pt. noi , sa nu obosim . Iaura , sigur ca o sa va tin la curent , nu sunteti voi colegele mele de suferinta ? Monilad , sa stii ca nu ma culc asta-seara pana nu aflu rezultatul ....iti tin pumnii . absolut pe toate si pe gravidute si pe cele ce vor fi gravidute .
Moniland spune:
Dragele mele , era o vreme cand ma gandeam la donator, unele dintre voi stiu. Dar am zis ca mai fac o incercare de FIV in Austria. 4 luni de zile sotul meu a luat multimacca si omega3 forte+acid folic+B.
Azi, ziua 10 de la ET facut cu blastocisti, am un hcg cu valoarea de 444. E unul, sunt 2, mai vedem... dar trebuie sa fie sanatos/i. In Austria ma mai asteapta 5 puiuti congelati. Acolo sunt fratiorii.
Va pup si va multumesc mult, mult de tot.
ruxandrab spune:
Moniland FELICITARI SARCINA USOARA SI BEBE/BEBEI SANATOSI SI MUMOSI !!!
http://tt.lilypie.com/7aaqp3.png
simonete spune:
Felicitari Moni , stiu ca incerci de mult , iti doresc o sarcina usoara si fara probleme . Ce bine ca a mai reusit una dintre noi
@dodo@ spune:
moniland, felicitari, sa-ti dea Dumnezeu o sarcina cat mai usoara. Meritai din plin aceasta reusita, dupa toate prin care ai trecut.
Sa inceapa petrecerea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Moniland spune:
yuhuuuu, hai ca dau de baut. Numai sampanie . E sarbatoareeeeeeeee!!!!!!!!!!
Fetelor nu renuntati. Uitati-va la mine. E a 5-a incercare.
ruxandrab, simonette dodo