FIV sau inseminare cu donatoare/donator(13)
Raspunsuri - Pagina 7
nusy spune:
Pai,Cipcirip ,nu stii povestea? Cand eram pe masa sa fac transferul de embrioni,canta exact atunci la radio Enrique Iglesias melodia "Hero" si Dracea mi-a spus: ia uite ce melodie avem....speram sa fie macar un erou si sa se prinda...si s-a prins...asa ca....am un erou!
Nusy 8+
cipcirip spune:
Nu stiam povestea, super tare . Pupici pt mamica de erou care shi ea este o eroina.
Cirip viitoare mami de Ciripel
gabri-ela spune:
Simonete drum bun la Sibiu iar aceasta a doua incercare sa fie cu noroc
DD sa va ajute si sa va implineasca visul cel mult dorit
Sa fie cu noroc si te asteptam cu vesti
Si eu voi veni de la anul cu voi dar nu stiu inca in ce luna
Dar sunt hotarata foarte tare sa merg si eu la Sibiu si binenteles sa si reusesc de data asta, pt ca am mare incredere in echipa de doctori de acolo
Pupici pt toate fetele
cipcirip spune:
Simonete drum bun shi sa va intoarcetzi cel putzin 3.
Fetelor sa va scriu "retzeta mea de succes"
-o luna inainte de inseminare am luat Vitex Fruit 4/zi , Omega 3 2/zi shi acid folic 1/zi
-din zi 1 : omega 3, acid folic , vitamina E (1/zi doar primele 7 zile)
-din zi 3 am inceput stimularea cu 2 gonal F 5 zile iar in zi 8 shi 9 am facut doar unul deaorece am raspuns bine . In zi 10 pregnyl shi in zi 11 inseminarea pe 2 foliculi de 22 shi 23 mm.
-din a5-a zi de dupa inseminare am luat cate 1/2 tableta de L-arginina (simpla) la 8 ore pana in zi 13. Cand puneam utrogestanul ( 2 la 8 ore) luam shi jum de tableta de l-arginina (simpla ). E f buna pt implantare.
-dupa inseminare am continuat cu Omega 3 pana la aflarea rezultatului dar am aflat ulterior ca e bine sa o iei mereu 1/zi.
-am stat aproape 1/2 ora pe masa de inseminare iar la intoarcere acasa am intins la maxim scaunul. Mi-am luat concediu shi am stat in pat f mult timp mai ales din zi 6 pana in zi 12 de dupa inseminare cand shtiam ca va avea loc implantarea.
Asta e retzeta mea de succes.
Edit: am ales donatorul de ac data cu grupa mea sanguina deaorece am citit pe site-ul Cryos ca tb sa existe shi compatibilitate biologica. Eu avand 01 nu pot primi sange sau organe decat de la 01 shi am zis ca de data asta sa alegem donorul cu grupa mea.
@dodo@ spune:
simonete, drum bun, iti tin pumnii stransi. Te asteptam cu vesti bune.
cipcirip, tratamentul acesta ti l-au dat de la Sibiu sau ai luat tu de la tine putere? Dar, ce mai conteaza, e important ca ai reusit, ma bucur mult pt tine si mai ales ca ne impartasesti si noua secretul tau. Te pup si sa ai o sarcina cat mai usoara. Cand te duci la Sibiu, la eco?
Eu daca am grupa sanguina B3, ce donator ar trebui sa aleg?
nusy, frumoasa povestea, sa-ti traiasca eroul mare si frumos in burtik la mami.
bytzi, pe unde umbli?
cipcirip spune:
Dodo cei de la Sibiu nu mi-au dat decat Gonalul shi Utrogestanul restul din ce am citit eu. De fapt voiau sa-mi dea Duphaston iar eu am spus ca vreau utrogestan .In toata reteta mea e imp vitexul pt refacerea ovarelor, omega 3 pt calitatea ovocitelor, vitamina E pt endometru iat L-arginina pt implantare.
Poti alege donatorul cu grupa ta.
bytzi spune:
dodosant prin priajma si alaturi de voi ,nu prea mai aveam ce scrie si de aia stateam pitita.
cipce mai faci?si eu am 10 zile de cand iau bulinutele,am sa le iau pana in ianuarie ...sper sa imi fie de folos.. iucasa vii cu vesti despre bebelusi,acum la eco e posibil sa-ti spuna ce sant?eu as vrea din tot sufletul sa fie un baietel si o fetita ,sanatosi si frumusei ca mamica ei simoneteiti tin pumnii sa vii cu bebelusi in burtik nusyce frumos si uite ca s-a potrivit. toate fetele
dma2007 spune:
moniland felicitari!!!!!!!!!!!sarcina usoara si sa fiti santosi!tare mult ma bucur
nusy eu cred ca dracea are gura aurita, si mie mi-a zis sa vedeti ca ne aduce mos nicolae un bebe si asa a fost
M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png