doneaza o carte pentru copiii institutionalizati!
Dragii mei,
sunt un membru mai vechi al forumului DC si indraznesc,de-aceea, sa va adresez o rugaminte.
Impreuna cu colegii mei de serviciu, am initiat o campanie destinata stragerii de carti pentru copiii institutionalizati dintr-un centru de plasament din Bucuresti.
Apelez, pe aceasta cale, la marinimia voastra, a celor care luptati ca sa aveti un copil, sau a celor pe care Dumnezeu v-a binecuvantat cu un copil, sa ne ajutati in acest demers. Pentru detalii prinvind modalitatea de a dona, ma puteti contacta pe PM.
Va multumesc din suflet!
Raspunsuri
marius spune:
Pana in perioada amintita acest topic ramane in fata pentru a se bucura de un sprijin cat mai mare.
Cu aceasta ocazie lansez si eu invitatia tuturor membrilor acestui web site de a dona cate o carte copiilor care fara voia lor sunt in situatia de a trai o viata ce o merita mai buna. Sta in puterea oricaruia dintre noi de a face ceva, orice, orisicat de mic in a aduce un zambet sau un colt de poveste in inima, ochii sau sufletul unui copil orisiunde s-ar afla in aceasta lume.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
desprecopii spune:
Pentru a fi promovata, orice campanie are niste reguli pe Desprecopii.com
Cu atat mai mult o emisiune TVR.
As dori ca si TVR sa fie deschis sa promoveze cazuri umanitare de pe acest site. Evident, acest lucru nu se intampla.
Vom accepta insa acest topic, asa cum spune si Marius, pana la desfasurarea evenimentului Gaudeamus. Speram ca la o alta ocazie, actiune PR ale TVRului sa se desfasoare mai elegant.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
marius spune:
Corect, scuze.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Alexela spune:
Am raspuns si pe PM si tin sa o spun si aici. Mii de scuze pentru a nu fi cerut permisiunea de a posta anuntul, pur si simplu nu m-am gandit ca ar putea fi considerat reclama. In plus, tin sa precizez ca nu este o actiune oficiala a postului, ci una personala, a unui om implicat in campanie.
Multumesc pentru ca ati permis afisarea mesajului in continuare si, va rog, in czul in care este necesar, sa faceti toate modificarile necesare (sau sa imi comunicati mie si le voi face), pentru ca mesajul sa nu creeze probleme, pentru ca este ultimul lucru pe care il doresc.
Cu respect si inca o data imi cer sincer scuze!
Alexia27 spune:
Alexela, ce fel de carti sunt necesare? Ma gandesc la varsta copiilor...carti de povesti? de colorat? sau pot fi si romane de exemplu?
Pana cand este deschisa campania?
Alexela spune:
Alexia27,
copiii au varste intre 2-13 ani, asa ca de la carti de colorat, pana la carti de povesti, sau chiar si ceva mai serioase, nu stiu, tot ce iti prisoseste...
Campania dureaza in principal intre 19-23 noiembrie, insa cartile vor fi duse la centru de-abia de Mos Nicolae. Aici, pe site, am inteles ca anuntul va ramane postat pana duminica, 23 noiembrie.
Multumim! Imi poti trimite PM daca vrei mai multe detalii!
antonia68 spune:
ALEXELA,am incercat sa-ti raspund cu PM dar nu mi s-a permis.As dori sa stiu cum pot obtine detalii pentru a fi alaturi de cei cu suflet mare.
diuna spune:
@Alexela, eu am multe culegeri de probleme de romana si mate ptr clasele I-IV. Crezi ca le-ar fi utile lor?
Daca da, cum le trimit?
Daca nu, poate ma ajutati sa le trimit altcuiva, unei scoli din zone defavorizate, stiu eu...
LauraNicole spune:
Alexela,eu am o gramada de culegeri de mate pentru clasele 1-5.Le vrei?Unde?
.............................