Magda Ciumac?Femeie sau.....?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

asta e o rushine pentru specia umana, mai ales pentru clasa femeilor!!! O cazatura expirata, vai de mama ei!!!Si da, e adevarat, am vazut multe din astea pe strada, dar repet, pe strada! Asta de ce se incapataneaza sa ajunga la tv???

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Am inteles ca are ( sau va avea) o emisiune la un post TV. Oare este posibil?! Chiar exista oameni care plac o astfel de persoana?!
Butonand telecomanda am vazut ca este invitata pe la tot felul de emisiuni TV nu doar ale postului care au facut-o celebra. De ce oare?!

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiaalb spune:

Deci m-ati facut de m-am uitat la clipurile de pe youtube

Cine e, Dumnezeule mare, Lazarus asta????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Un alt "razboinic al luminii" lansat de Otv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Si eu care credeam ca o cheama Magda "Ciumec":))). Ce emisiune e asta "inelul de diamant"? Parca e o emisiune in care se scot vitele la vinzare...pfuuu. Traiasca OTV unde prostia e in floare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliana

Si eu care credeam ca o cheama Magda "Ciumec":))). Ce emisiune e asta "inelul de diamant"? Parca e o emisiune in care se scot vitele la vinzare...pfuuu. Traiasca OTV unde prostia e in floare!!!

"Magda Ciumec " mi-ai facut ziua minunata !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali
Chiar exista oameni care plac o astfel de persoana?!

De ce oare?!

din pacate exista! si dovada vie este ca televiziunile o "promoveaza", dar nu pe ea, ci prostia, incultura, prostul gust... si cica emisiune de divertisment
si ne mai intrebam de ce in Ro, nu se schimba nimik? de ce poarta roamnii "lantul de gat"?

televiziunile au un impact foarte mare aspura oamenilor, au ridicat prostia si incultura la rang de "diva", "vedeta"
multe magda_ciumac au ajuns dive, vedete....si ele saracele abia stiu pe ce lume traiesc!
trist, cumplit de trist, dar asta intoxica romanii in fiecare zi!

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Asta e, sexul si scandalul prind cel mai bine la romani. Cu cat se uita mai multi, cu atat au ratingul mai mare => mai mlta publicitate => mai multi bani. Si orice firma isi doreste profit, nu? E de ajuns sa apara cate o magda ciumac, cate un tolea sau vreo sexy braileanca si toate tabloidele nu mai contenesc cu articolele, dezvaluirile incendiare si fotografiile papparazzi! Ce poti sa iti doresti mai mult?
Eu ma gandesc la copilul Magdei... cum sa o vezi pe mama tarandu-se semidezbracata pe jos in platoul unei emisiuni ca sa te ia un milionar de nevasta?? as ruga sa fiu infiata!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetelor,am o dimineata de kko si ca sa-mi inseninez ziua am intrat aici.
aia mint,sau sunt timpiti?Cum naiba poti sa zici ca e nemaipomenita si ca "ce s-a intimplat acolo a fost ceva..."vorba aia "asaaa cevaaaa".
Aia se misca ca o buturuga!Habar n-are sa mearga in 4 labe,de unde atita dans??Cica danseaza magda pe masa!!!Care dans frate?
si cum era imbracata ,cu "shtrampi zabrelitzi " si cu ciorapi in pantof cui!
Doamne dumnezeule,incotro se indreapta media romaneasca?
Ce cauta asta la tv?????????Daca ar fi fost macar sexy,treceam cu vedere prostia ,dar nici macar sexy nu e .

Exagerez eu ?sunt rea?
eu zic ca sunt doar socata de lipsa oricaror valori,standarde(pt. frumos,eleganta,stil,prezenta,cultura)

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Fetelor,am o dimineata de kko si ca sa-mi inseninez ziua am intrat aici.
aia mint,sau sunt timpiti?Cum naiba poti sa zici ca e nemaipomenita si ca "ce s-a intimplat acolo a fost ceva..."vorba aia "asaaa cevaaaa".
Aia se misca ca o buturuga!Habar n-are sa mearga in 4 labe,de unde atita dans??Cica danseaza magda pe masa!!!Care dans frate?
si cum era imbracata ,cu "shtrampi zabrelitzi " si cu ciorapi in pantof cui!
Doamne dumnezeule,incotro se indreapta media romaneasca?
Ce cauta asta la tv?????????Daca ar fi fost macar sexy,treceam cu vedere prostia ,dar nici macar sexy nu e .

Exagerez eu ?sunt rea?
eu zic ca sunt doar socata de lipsa oricaror valori,standarde(pt. frumos,eleganta,stil,prezenta,cultura)

io zic sa iesi din sok, ca ce ai vazut tu e putin...pur si simplu e intoxicatie de "dive", "vedete"...pe la toate posturile tv.

cel mai grav este pentru copii, ei vad, li se pare cool si copiaza in nestiinta lor asemenea "modele"...

cumplita lipsa asta de valori adevarate!

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Mergi la inceput