Magda Ciumac?Femeie sau.....?

Magda Ciumac?Femeie sau.....? | Autor: maria_ene

Link direct la acest mesaj

Sunt eu tampita si o vad cea mai proasta persoana care aparut la noi la tv?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Nooo tu nu ai nimic.
Parerea mea e ca Magda in primul rand e o mama denaturata.Are un comportament murdar,de strada,e vulgara,se imbraca la fel ca si cele de pe centura iar despre comportamentu ei no comment.Eu nu stiu ce cauta asemenea persoane la tv,ce se intampla cu ziarele din ziua de azi,unde sunt stirile adevarate...de ce se mediatizeaza aceste persoane///Dar sa fim realisti...cui nu-i place barfa,cui nu-i place sa rada de altu...iar presa ne da ceea ce e in jurul nostru,realitatea.

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Pai tuturor ne place barfa si sincer,daca m-as afla fata in fata cu femeia asta cred ca m-as pune la mintea ei si as face-o si eu cu ou si cu otet.Nu este posibil sa aiba un asemenea caracter si sa fie atat de mediatizata,macar Simona Senzual e proasta dar nu se ia de oameni,Magda e o jignire la adresa oricarui telespectator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Cine mai e si asta? Cu ce se ocupa?

Mergi la inceput

Un personaj de otv!O femeie josnica,apare la tv si isi da ea cu parerea despre multe lucruri care nu au legatura cu ea,se ia de toata lumea si te mai si injura daca indraznesti sa o critici...in fine,chiar nu as putea sa-ti spun exact ce fel de om e,vezi poate gasesti vreun filmulet pe youtube si o sa intelegi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta
Cine mai e si asta? Cu ce se ocupa?
asta vroiam si eu sa intreb?dar cum la noi nu "merge" otv-ul...mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Pentru a intelege mai bine fenomentul Magda Ciumac:

- www.youtube.com/watch?v=BSAwe8PJooQ" target="_blank">Danseaza pe masa la OTV
- www.youtube.com/watch?v=5ylwnOYcnVE&feature=related" target="_blank">la "acces direct"
- www.youtube.com/watch?v=umrIFWWG--o&feature=related" target="_blank">la "inelul cu diamant"
- www.youtube.com/watch?v=JfeAKWNIcCI&feature=related" target="_blank">tot la "inelul cu diamant"

Si asta e doar o micuta parte ...

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

kover trebuie sa fii norocoasa ca nu prindeti otv

Mergi la inceput

Madame,ca bine ai ales link-urile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Mai, fete, sunt eu singura de parere ca e cam nashpa?Adica... si eu am celulita, dar mi-o scot la aer doar in particular... Pe mine ma ingrozeste gandul ca asta e persoana publica... carevasazica, "role model"... Si m-a lovit brusc un gand, daca ma voi trezi ca fiica-mea la 12 ani imi va spune "Mami, eu vreau sa fiu ca Magda Ciumac" ce o sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

N-am avut rabdare sa ma uit pana la sfarsit, dar m-am zapacit si mai tare. Autograf pe ce cd? Canta? Ce proces? Ce divort? Cine-i Tolea? si mai ales...ce treaba are Elodia?!
In orice caz, este o prezenta absolut oribila! E material de facut misto si nimic mai mult.

Mergi la inceput