Magda Ciumac?Femeie sau.....?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Problema e ca pentru oamenii simpli fata asta e un model.A fost casatorita cu un mare luptator Tolea(Anatolie) Ciumac si a divortat sau inca e in divort.Si legatura ei cu Elodia e:a aparut la OTV si si-a acuzat sotul ca a omorat-o sau ca l-ar fi ajutat pe Cioaca,sotul Elodiei sa o omoare.Se spune ca ar fi scos un cd cu Nicolae Guta dar eu stiu ca vocea care apare pe cd nu este a ei,nu am auzit-o dar stiu din surse sigure!
Si ceea ce ai vazut e o mica parte,sa o auzi cum vorbeste cu telespectatorii care suna cand e in direct la OTV!Ea nu accepta parerile negative si i se pare ca toata lumea e nebuna si ca are ceva cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

M-am uitat pe un link si m-am lecuit!

Ma tot strofoc sa-mi amintesc cum se numeste organismul ala de-si mai arunca din cind in cind un ochi prin programul televiziunilor si uite ca nu reusesc!Deci acest organ nu mai exista?(stitzi voi a care ma refer)

Aceasta insulta adusa ochilor si urechilor tuturor ,numita in primul rind OTV si apoi tot ceea ce promoveaza aceasta televiziune,cred ca ar trebui putzin "controlata"si "cenzurata"(am pus in ghilimele ca sa fim intzelesi)).Parca mai fusese odata scoasa de pe piatza cum de transmite iar?

Dana

editez sa spun ca mi-am amintit ca CNA se cheama organul ala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_ene

kover trebuie sa fii norocoasa ca nu prindeti otv

Crezi ca la noi te pune cineva sa-ti memorezi programul ala ... eu recunosc ca-l am memorat mai la dos si cateodata ma uit(doar 5-10 min.rezist)ca sa ma minunez de prostia unora ...

Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Adevaru-i ca e un canal bun sa te miri de cati prosti exista pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Eu am pretentia ca daca voi avea o fetita o sa fie suficient de inteligenta incat sa nu si-o ia drept model tocmai pe tanti asta! Ori asta, ori se evapora pana o sa am eu copii . Nici eu nu am urmarit subiectul "ciumac", dar din cate am vazut in linkurile pe care le-am postat si aici, asta e genul ala de pitzipoanca total nereusita, dar cu aere de star mai ceva ca Andreea Marin pe care sincer as ciufuli-o daca as prinde-o pe undeva !

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

.......eu cred ca e Elodia reincarnata!!!!!!!!
oricum e jenant ce se intampla la televiziunile noastre. la Antena ii zicea unu intr-o zi "Diva de la OTV"

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Magda? Cine, care, unde , cum cat????????

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

mare-i gradina ta,Doamne si magda (intentionat i-am scris numele cu litere mici )e prima la capitolul prostie !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ba nu! Primii prosti sunt aia care se uita la ea cu gurile cascate!

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Magda este produsul unei anumite clase sociale. Uitati-va pe strada si o sa vedeti o gramada de magdeciumac.

Mergi la inceput