Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Andy ....e, m-am razgandit .....apropo...nu am avut voie sa pap de la ora 18.....so....asta nu e o optiune de "calmare"...NEXT???

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 39+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Dandusa multumesc mult de raspuns , e bine de stiut cam la ce sa te astepti in cazul unei cezariene ...inca nu stiu sigur cum voi naste dar e f. posibil prin cezariana

Simona bine ai revenit te asteptam cand ai timp cu poze si detalii

Criss 38
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Au si ei net......il iau preventiv....categoria "neprevazute"

...Vine unla mami...

LAURA 39+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Alexa: Numara pana la 5 si rasufla adanc! Acum nu mai vrei, ha? Fa si tu un maraton de filme (comedii romanesti daca se poate, dar din alea facute inainte de revolutie), vorbeste la telefon (desi e cam tarziu la voi)...intra in dezbatei politice pe forum la discutzii generale. Hai, ca mai un pic si dupa aia nu o sa mai ai timp de nimic (vezi proaspetele mamici care isi fac aparitzia mult mi rar pe forum..)

Andy 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna seara, ladies!

Intru putin sa mai felicit noile mamici, Carmendu, nebunica-zapacica, nature, Simona, sa va traiasca beblushii si sa va refaceti rapid!

Alexa, draga mea, iti tin pumnii pentru maine, dar si pentru poimaine, mai ales pentru momentul cand te vei da jos din pat prima data dupa operatie!!! Sa nu refuzi niciun calmant, char daca doare cand ti-l face...roaga-i sa-ti puna sonda urinara dupa ce se instaleaza anestezia...incearca sa nu misti capul daca ai si rahianestezie, poate eviti durerea de cap de dupa...daca ti-ai luat chiloti de unica folosinta, baga-i neaparat in bagaj, sunt de mare folos...ia-ti 6 camasi de noapte cu tine...eu am schimbat 2 pe zi din cauza transpiratiei foarte abundente...ai multe motive ca sa transpiri: durerea, temperatura din camera unde sunt tinuti bebelushii, daca nu e cu tine in camera, incercarile nenumarate de a-i da sa suga, durerile de la sanii raniti dupa al doilea alaptat, etc....nu-ti lua pijama cu pantaloni, doar camasi care se deschid in fata...ti se face toaleta local si nu vrei sa iti dai pantalonii jos atunci cand esti proaspat operata...nu prea te poti apleca usor...ia cu tine Garmastan si un biberon mic, pentru ce-i vor da baietzelului tau sa manance in spital...asta daca nu ai o problema sa-l hraneasca cu biberoanele lor...laptele vine mai tarziu la cezariene...cam atat imi vine acum in cap...multa, multa bafta!

O sa va spun doua vorbe despre Sonia mea: i-a cazut buricul in ziua a 8-a, nu reusesc sa o alaptez exclusiv la san (dupa a doua incursiune la spital din week-end-ul trecut, am pierdut cam jumatate din debitul de lapte; o pun mereu la san, iau tot ce trebuie, sper sa mentin macar ce a mai ramas pentru o perioada cat mai lunga; ii dau in completare lapte de la Topfer - Lactana - pe care mi l-a recomandat sefa sectiei de pediatrie din Filantropia), e sanatoasa tun conform celor doi medici pediatri care au vazut-o, e cuminte, mananca si doarme in cea mai mare parte a timpului, se trezeste o singura data pe noapte...ii dau Infacol inainte de mese si pare sa functioneze la ea...din pacate, formula o constipa si se chinuie putin de 2 ori pe zi ca sa aiba scaun, de altfel sunt singurele momente cand e maraita...daca vreti sa o vedeti, intrati pe site-ul de mai jos, unde a incarcat Claudiu mai multe poze; sper sa pun in curand cateva si in albumul comun...
http://www.soniamisa.blogspot.com/

Pe de alta parte, eu ma mai lupt putin cu depresia de dupa, care a fost serios alimentata si de intoarcerea mea la spital, asa ca n-as spune ca ma da fericirea afara din casa zilele-astea...as spune mai degraba ca incep sa simt, inainte de toate, responsabilitatea de a avea un copil, indoiala care-mi insoteste deciziile in ceea ce o priveste, ma intreb mereu daca am ales cel mai bine pentru ea, daca nu cumva fac ceva gresit, etc...sunt si momente de tandrete maxima, cand o iau in brate si se uita la mine si zambeste, care imi taie picioarele...si mai plang putin ...

Dandusa...

BraveGirl, te inteleg foarte bine, asa simteam si eu inainte sa nasc cu vreo 2 saptamani, simteam ca mor de tot felul de dureri...si la fel ca si tine, abia asteptam sa nasc...si este, intr-adevar, minunat sa vezi cum dispar durerile imediat dupa nastere...ma rog, te-alegi cu altele, dar trec in cateva zile toate...inca putina rabdare, daca tot ai rezistat pana acum...

Aaaaa, foarte important pentru fetele care nasc la Filantropia: nu uitati sa puneti in bagaj hartie igienica!!!!!! Nu exista nici in cea mai buna rezerva, pe care am ocupat-o eu acolo....

O seara frumoasa va doresc si o noapte usoara pentru mamici!

Diana, mami de Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Andy am cam luat sau primit lucrusoare pt. bebe dar mai trebuiesc sigur , de la farmacie , ceva hainute , cel mai bine stam la port-bebe avem...4 (1 cumparat -3 primite) .E faina chestia cautata de tine pe net ca o invelitoare si pt. carucior si masina

Criss 38
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Multumesc Diamisha....

...Vine unla mami...

LAURA 39+ Deniel Alexi

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Diamisha,
vaaaaai cat este de scumpaaaaaa Soniaaaaadesavarsitaaaaasi voi doi santeti atat draguti...cum o spalati voi impreunasi apoi tati cum se filmeaza cu ea,se vede ca-i topit
imi pare rau ca nu ai o stare f buna...,este de inteles la cate s-au intamplat dupa...of, sper din suflet sa treaca repede,tin pumnii stransiiiii sa sa ai laptic muuult

Scorpionasii mei stralucitori
Crinutasi Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Diamisha esti o dulceata Sonia!! M-au topit pozele cu ea! Are niste trasaturi foarte frumoase si bine conturate, efectiv arata ca o domnisoara! Ma inscriu pe lista pretendentilor cu Luca...asta daca mai ai loc, bine-nteles!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Vai Diamisha, ce mi-ai facut? Am plans cu lacrimi de crocodil...vreau si eu asa printesa. M-am indragostit iremediabil.

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput