Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Oooo...ce de activitate pe forum la ora asta...felicitari si multi pupici si numai urari de bine proaspetelor mamici si la bebelusi! Mult curaj Alexa...e timpul sa opresti si tu in gara unde iti iei portia de fericire declarata! Sa nasti usor si repede, sa te refaci rapid si bebele sa iti fie sanatos si mancacios!

Eu raportez ca am beneficiat de "mica menstruatie" adica o sangerare asemanatoare menstrei numai ca dureaza mai putin si ca timp si cantitativ (o sa radeti, dar a venit tot pe 13...noiembrie, si s-a terminat pe 15). Din cate am citit pe net, nu au multe femei chestia asta si nici nu are caracter de obligativitate, noroc cu Dandusa ca m-a scos la liman cu lamuririle si explicatiile. Lohiile la mine au durat cam 3 saptamani si un pic, apoi pe pansament am inceput sa gasesc faramite din ata resorbabila, si la urma m-am trezit cu sangerarea de am crezut ca nu vad bine...de am ajuns cu oglinda pe la dansa sa ma holbez si sa ma asigur ca nu-s pe moarte, ca ma indoiam sa imi vina ciclul dupa o luna.
In continuare am lapte din belsug, si slava cerului sper sa am pentru copilul meu cat mai mult timp, mulg si bag la frigider pentru ca productia e mai mare decat mananca Damian. Al meu copil e cumintel, doarme intre mese mangaiat in cap de mine si trezit de tac-su pe care il apuca pupatu taman cand adoarme. Oricum...e topit dupa el, ca doar ii seamana si e balanta santajista ca el. Am pus poze la semnatura si pe contul comun de webshot.
Pe mine ma cam doare capul, pentru ca vreo doua zile nu m-am odihnit noaptea, iar azi am profitat ca e soata acasa si am rupt patul cu somnul si eu si fi-miu (unul langa altul...sa nu ne pierdem nici prin lumea viselor), iar cand dorm prea mult ... paradoxal ma doare capul. Noi colici nu avem, am facut vreo doua zile si de atunci nimic...mare noroc avem...cand vad ce scrieti voi mamicile greu incercate.

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo?start=60

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Daca iese fi-miu acum...e vina pozelor cu bebelina....

Ati apucat careva sa va jucati pe http://makemebabies.com/upload-your-picture.php?o=skip ............????e fffffffff tare.....bagi poza ta si a sotului si-ti arata cum va fi bebe......fara sa va faceti cont.....al meu bebe a iesit extrem de urat...saracul...

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 39+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

diamisha, bine zice dandusa, e minunata, desavarsita Sonia voastra scumpa, sa va traiasca!

nature, felicitari si toate cele bune!

...in sfarsit, azi am avut si noi prima baita fara urlete. cum asa? pai... bb era odihnit, mancat, kkt... si bine-dispus..... de fapt, a inceput sa tipe cand l-am scos din apa. asa da, mai zic si eu!
am scapat de bubite, nu ma intrebati cum, nu stiu. pt igiena si ingrijirea corpului folosim doar apa+ gel de baie nivea. se pare ca-i suficient.
COLICILE ne dau mari batai de cap.
stiu ca or sa treaca... am rabdare... da' sufaaaar si eu raaaaau de tot odata cu bb......

ce mai stiti despre Eli? inca n-au venit acasa?

Alexa, fii barbataaaaa, draga! te astept cu vesti super bune!

gata, fug la nani, ca acus se trezeste fomistu'........

Mami fericita de Sebi si Antonio

Mergi la inceput

Mav sunt cea mai barbata...imi tot balangan cele "3 coitze"( ca sunt mai barbat ca barbatii ) barbatoase prin casa, mi le frec de canapea....

Leelo.....saruma'na

...Vine unla mami...

LAURA 39+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alexa, la ce ora te duci la spital?

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Alexa... bata-te norocul, sa te bata, ca mereu ma faci sa rad!
...Apoi... de ce esti mama draga asa speriata?! Ca doar o sa ai anestezie la nastere si o sa-ti tii comoara in brate maine pe vremea asta!
Hai ca abia astept poze cu bebita al tau!
Aoleeeeeoooooo, fug ca urlaaaaaaaa fomistu' meu............

Mergi la inceput

Bravegirl la 7 ma duc acolo....pana face internarea, pana-mi da rezerva....pe la 8 cred ca sunt cangur in devenire .......a si indicatii: maine 2-3 guri cafea sa "ies" ...."toaleta facuta", fara oja la unghii ( si abia mi le inrosisem ), fara bijuterii in jurul gatului sau exagerate pe mine....Nu iti fac ei clisma, decat daca vrei TU......"toaleta"am ceruit-o joia trecuta trecuta sper ca inca mai e "buna"...daca nu..aia e...ca nu mi-o vad, abia o pipai...hmmm....daramite s-o caut cu lama sa o mai duc si in X X X cu plasturi maine si amarata toata......

La Bagaj Euroclinic pe care l-am facut: Analizele, buletinul ( nu stiu dar am luat si certif de casatorie si de nastere ), periuta dinti+pasta ..ATAT ZIC EI...eu am + tampoane sani, tampoane mothercare lauze, Garmastan 1 tub sa fie, servetele umede, servetele uscate ( daca ), un capot gros si pufos, chiloti si sutiene de alaptat ...si OBLIGATORII: anticearcan, rimel, oja, fond de ten,perie...si cam ATAT

Am lasat pregatite acasa portbebe si hainutzele de iesire...

MAV.....am 10000 de ganduri....de la cele la cele spooky, horror, interzis 18.......prea mult timp si libertate de gandire.....

...Vine unla mami...

LAURA 39+ Deniel Alexi

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Am schimbat semnatura

...Vine unla mami...

LAURA 39+ Deniel Alexi

AMR cateva ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Eu n-am mai intrat de vreo 2 zile pe forum si abia asteptam sa vad ce mai faceti!

Am intrat special pentru Alexa la ora asta.

ALEXA

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Mami de minune Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Alexa iti doresc sa ai parte de o operatie si recuperare usoara si un bebe sanatos si frumos! Hai ca totul va fi bine! Stiu ce este in sufletul tau, crede-ma! La sfarsit, totul ti se va parea indepartat ca un vis! Cu BB in brate vei fi cea mai fericita mamica!

Uitati-va la pozele de la semnatura ce i-am cumparat lui Remus astazi! Bine, mai ales peste vreo 2 luni se va bucura de el cu adevarat, acum este prea mic. Paturica aceea are in ea introduse baterii care actionate fac in functie de animalutul desenat (catel, faina, pisica). Are si jucarii agatate... Ta-su a vrut cu tot din-adinsul sa i-o cumpere.

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Mami de minune Remus

Mergi la inceput