Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Felicitari NATURE! Sa-ti traiasca Sofia si sa va bucurati de ea! Refacere rapida mamico, mult laptic si bebelina sa nu aiba colicei!

Citat:
citat din mesajul lui nature

Cu bucurie va anunt ca azi-dimineata la ora 9 s-a nascut Sofia, sanatoasa si voinica.
3,800kg, 52cm, 10 apgar.
Cu detalii, va reveni proaspata mamica, fericita si frumusica.
Sanatate tutror,
naturEL

Patrice si Ilinca ( 16.10.2004)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alexa esti o scumpa! Gata bagajelul, l-ai pus la usa? Nu esti singura..uite mai bantui si eu putin pe aici, intre niste colici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

ce ma bucur ca nu sunt singuraaaaaa...Amalia...L-am dat si pe sot afara ca era prea zambitor, mamos si binevoitor l-am trimis la aer ca era suspect ........

Bagaj...a da...bagaj..Laptop, net, periutza de dinti......si actele + kitul de celule stem...cam asta e......

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 39+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nature, felicitari si refacere usoara! Sa fie bblina sanatoasa si necolicoasa!
Alexa, mai poti? Hai mergi la nani sa fii maide odihnita si frumoasa la maxim in poze. Curaj mami!
Criss, cred ca la rahi nu ai voie sa misti capul. La anestezie generala eu am miscat capul iar de dureri de cap nu am avut parte.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 37+
Pozele noastre

Mergi la inceput

auzi nani....de unde bre???....ca sunt turbo....nu e pe stoc...las sa ma cearcane....ca da bine cu celulita .....sa par asa muncita,chinuita, fugarita....

...Vine unla mami...

LAURA 39+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Dandusa si fetele care ati facut cezariana e adevarat ca dupa operatie tre sa ti capul nemiscat? si cat timp? ati avut montata si sonda pt. pipi ? nu v-a deranjat ?...of eu ii fac galerie la Alexa si ma ia pe mine cu frica

eu am facut rahianestezie,care n-a prea prins dar asta-i alta poveste...nu a trebuit sa stau cu capul nemiscat si nici n-am avut dureri de cap...colegele mele de salon in schimb...,au avut dureri de cap la cca 2 zile de la operatie cu aceiasi anestezie...deci nu stiu ce sa zic...
sonda au montat-o dupa ce mi-au facut anestezie,imi amintesc ca mi-am vazut picioarele zburand putin pana au ajuns in pozitia flexat si apoi mi-a bagat sonda...,clar ca nu am simtit nika...
cand au scos-o m-a usturat un pic da' suportabil...,apoi vreo saptamana si un pic am avut o jena de cate ori faceam pipi...ma durea acolo...
sonda am tinut-o 12 ore ,cat am stat la postoperator...,dupa te duce in salon tre' sa te descurci singurica,sfatul meu este sa faci pipi din picioare si kk la fel...,ajuta muuult...bine...in spital este de inteles...dar si acasa...la fel am facut...
in spital sa nu eziti sa ceri calmante...si a doua zi in salon sa incerci sa te dai jos din pat...,misca-te cat poti de mult,grabesti vindecarea si-ti va fi f bine...
eu l-am avut pe bb in salon imediat ce m-au adus si a trebuit sa ma descurs singura,a fost greu in prima zi,dar nu imposibil,mi-a prins bine crede-ma
dupa ce-ti scoate sonda,bea multe lichide,ceai neandulcit si apa,ca sa faci pipi singura,altfel iti baga sonda(asta spuneau asistentele...)
dupa ce-ti scoate plasturele de la operatie si ajungi acasa...,nu fa prostia sa te speli cu sapun in zona cu pricina...,asta am facut eu si-am suferit de am zis ca morrrr de usturimi in zona aia...,plangeam cu lacrimi de crocodil,m-am dat cu spray pt arsuri,cu galbenele cu toate cremele care le aveam in casa...,nu m-a ajutat nimic...,efectiv urlam de usturime...singurul lucru care m-a ajutat a fost comprese cu apa rece...
inainte sa taie burta ,au dezinfectat cu iod(cred) apoi au cusut si fara sa spele au pus plasturele,apoi au dezlipit plasturele,eu m-am spalat cu sapun si m-am aranjat...vorbesc de zona unde a fost plasturele,nu de operatie!ca aia nu m-a deranjat in nici un fel,slava domnului...
gata,fuggggggg
tin pumnii sa fie bine si toate fetele care vor face cezariana sa se refaca la fel de repede,sant alaturi de voi

Scorpionasii mei stralucitori
Crinutasi Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Alexa,
incearca sa te linistesti cumva,sincer...,uite-te la un film,citeste ceva,mananca...,nu stiu...maine iti vei tine minunea in brate si-o vei tzoncani pentru prima data ,imagineaza-ti acest moment...tre' sa fii odihnita sau macar relaxata...
santem alaturi de tine,tinem pumnii

Scorpionasii mei stralucitori
Crinutasi Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Intru si eu sa felicit proaspetele mamici:

FURNICUSA, CARMENDU, NEBUNICA-ZAPACICA, SIMONA73, NATURE, sa va traiasca puiutzii, sa creasca frumos si sa va aduca multe bucurii!!!

si sa-i fac galerie Alexei:

Hai, fata, hai, ca nasti si tu in sfarsit, ca atata iti doresti!

Anca, Criss, voi ati pregatit tot ce trebuie pt. bebe?

Bravegirl: Am visat azi noapte ca ai nascut, drept pt. care cand m-am trezit am intrat repede sa vad pe ce listuta esti: a gravidelor sau a mamicilor.

Eu am umblat azi dupa asa ceva:
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=3262845&kw=baby cuddles&origkw=baby cuddles&parentPage=search&f=Taxonomy/TRUSCA/2567270

Care se pune pe scaunul de masina asa:

http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=3152908&kw=baby%20cuddles&origkw=baby%20cuddles&parentPage=search&f=Taxonomy/TRUSCA/2567270

Inca n-am luat, ma mai uit.

Andy 35+

Mergi la inceput

Multumim Dandusa.....

...Vine unla mami...

LAURA 39+ Deniel Alexi

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alexa, pai ei nu au net? De ce platesc o caruta de bani? Vreau net, nu sa ma car eu cu el de acasa.

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput