Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 4
Alexa.1983 spune:
Va multumesc de
ma simt cool....
De cand asteptam si eu sa fiu asa"bagata in seama"
......
Daaau si de baut
si o barfa mik
....

si de 

...ca in rest ma simt 

Haideti la treaba: Otilia, Alexa, Madutz, Bravegirl, Amalia, Manumanu,Criss73, Alra,Dandusa, Olivia.....ANiDAAAAZ
ce surprizaaaaaaa placutaaaaaaaaaaaa....incredibil ce emotieeee
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
39+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 1 zi

simona_1402 spune:

Am intrat doua sec sa va anuntam ca am ajuns acasa si suntem bineee
Felicitari noilor mamici si tinem pumnii pentru saptamana asta!!
Inca nu am avut timp sa citim din urma mesajele, nici macar sa descarcam pozele, sper ca in zilele urmatoare sa ne facem timp
Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de
Mihai (8 nov 2008) si
Radu (3 dec 1997)
BraveGirl spune:
Alexa, maine pe la 16 daca iti e tulburata odihna dupa operatie de tipetele disperate ale unei femei, sa stii ca sunt eu care urlu ca nebuna sa scoata cineva copchilu' ca eu nu mai poci
Imi cer anticipat scuze pt deranj
...si am de gand sa si omor pe cine nu ma ajuta. Asa ca vezi, poate vine si televizunea sa ma dea astia la stirile de la ora17. Tu sa-mi iei apararea si sa spui ce chinuita eram, saracuta de mine ![]()
==========
Corina
37+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Alexa.1983 spune:
Eu te vand repede.....si doar ptr ca ai povestit aici pe forum se considera "premeditare"...
La cata factura o sa am...te dau la cancan....mai acopar "paguba"
....
...Vine un
la mami...
LAURA
39+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 1 zi

Alexa.1983 spune:
Simona BINE AI VENIT......abia astept sa ne dai detalii....
pup fata
...Vine un
la mami...
LAURA
39+ Deniel Alexi

AMR 1 zi

criss703 spune:
Curaaaaaj Alexa 

incearca sa te odihnesti in noaptea asta ca de maine o fi mai greu ![]()
Dandusa si fetele care ati facut cezariana e adevarat ca dupa operatie tre sa ti capul nemiscat? si cat timp? ati avut montata si sonda pt. pipi ? nu v-a deranjat ?...of eu ii fac galerie la Alexa si ma ia pe mine cu frica 
Criss
38
http://community.webshots.com/user/criss703
BraveGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alexa.1983 ...Vine un la mami......Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() LAURA 39+ Deniel Alexi ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() AMR 1 zi![]() ![]() ![]() |
Aha, deci de asta imi esti. Ma vinzi pt cativa banuti. Ok, te inteleg ca na, se mareste familia, cheltuielile se inmultesc, e criza economica.
==========
Corina
37+
Arianna MariaMy baby
Albumul meu
Alexa.1983 spune:
Tu tipi...eu incasez..."lucrul in echipa"
...stii vb aia" ce-si face omul cu mana lui....se numeste lucru manual"
Sonda,aaaaaaa?.....sper sa o puna cum am auzit dupa anestezie...ca la varianta fara sonda....o merge???....sa fac si eu urlete???
Cap nemiscat?.....si asa sunt stupid...la ce sa-l mai misc...![]()
...Vine un
la mami...
LAURA
39+ Deniel Alexi

AMR 1 zi

Alexa.1983 spune:
BEY va vad ca cititi si va uitati la mine....DE CE NU SCRIETI????....ahaaaa....vreti sa vedeti cam cat ma mai tine pana cedez nervoooos????....
5.....4......3......2......
...Vine un
la mami...
LAURA
39+ Deniel Alexi

AMR 1 zi

Alexa.1983 spune:
Hai ca eu ma distrez p'aci....copilu' strazii io
:

...Vine un
la mami...
LAURA
39+ Deniel Alexi

AMR 1 zi