Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

Mirtha - daa, asta m-a frapat si pe mine, adik pana la urma moasa face aproape toata treaba dr si doar in momentul expulziei cheama un dr asa de decor!!!! Cta pirveste inducerea sper sa nu ajungem acolo, nu mi-e frica de ea, ca prima data asa l-am nascut pe grasan, dar vorba ta - m-as simti mult mai safe cu un dr alaturi!!!!!

asa se face si aici. doctorul nu vine decat la expulzie in rest moasa face totul cu doctora in telefon in caz de complicatii. la mine a venit doctora cu 2 ore inainte de nastere cand a luat-o razna inima laurei, a invatat moasa ce sa faca si apoi a plecat pana cand am facut dilatatie 10 si am putut impinge.
moasele sunt asistente specializate pe nastere. doctora nu e numai decor ci ea ia deciziile importante, face epiziotomia, coase, etc.

ALRA 37+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alexa, curaj mami maine iti cunosti minunea din burtica. Uite ce bine s-au aranjat si lucrurile, nu mai imparti majoretele cu nimeni, ia zi nu dai petrecere, cu ce ne servesti?
Manumanu, la mine nu s-au mai repetat si cred ca fetele au avut dreptate pentru ca eram constipata. Sper sa nu mai sangerezi sau macar sa vezi de unde vine sangerarea.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 37+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Cu bucurie va anunt ca azi-dimineata la ora 9 s-a nascut Sofia, sanatoasa si voinica.
3,800kg, 52cm, 10 apgar.
Cu detalii, va reveni proaspata mamica, fericita si frumusica.
Sanatate tutror,
naturEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari Nature! Bine ai venit bebe Sofia!

Multumm taticului NaturEl pt vesti! Sa-ti traiasca fetele!

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Multumesc mult, fetelor!! Azi nu s-a mai repetat nimic, maine oricum merg la control si sper sa ma lamuresc ce a fost/este... Numai sa treaca noaptea asta cu bine!!

manu 35+ +

AMR 1-2 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Sa fiti sanatoase si sa va intoarceti repede acasa mamica Nature si bebe Sofia , mutumim de vesti taticului fericit NaturEl

Criss 38
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alexa multa bafta scumpa mea! Sa fi curajoasa, sa ai parte de o nastere cat mai usoara si de o refacere cat mai rapida!
Am sa ma gandesc la tine maine si o sa-ti tin pumnii!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alexa

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Felicitariiii,Nature
Felicitariiii Carmendu
Felicitariii Nebunica
Bine ati venit pe lume bebelusi scumpi

Go,go Alexa

suzeta...

Crinutei am incercat sa i-o dau pe la 2-3 luni...,vroiam s-o tin calma cat sa o pot imbraca dupa baie...,n-a tinut trucul asa ca am renuntat dupa cateva zile...,cand a implinit un an era deja obisnuita sa adoarma cu tz,astfel ca noptile erau albe pt se trezea din nush ce motiv si nu adormea decat cu tz...,atunci am zis sa incerc sa-i fac cunostinta cu o alta suzeta sa poata adormi cu ea in loc de tz non stop...,n-a mers...am tot schimbat culori si texturi de suzete in speranta ca poate poate,n-a mers...asa ca pana cand s-a intarcat tot tz a fost pe post de suzeta si zau daca-mi pare rau...,ba chiar ma bucur ca nu a luat-o...
la Raducu n-o sa incerc nika,ii dau tz pe post de suzeta,pe post de alint,pe post de orice vrea el...
inainte de baita ii dau sa suga dintr-un san...,il las sa scoata aerul si abia apoi ma apuc de spalat,cremuit etc...,pana termin eu abia incepe sa scanceasca de foame...la fix ca eu sant gata cu toate,scot cel de-al doilea san si alaptez copilul,asa evit si plansetele si stresul meu cu imbracatul rapid sa calmez copil etc...

infometarea dupa cezariana...

joi(30.oct) seara a fost ultima data cand am mancat...vineri(31.oct) dimineata la sase am avut primele contractii,am simtit ca va fi ceva asa ca am stat nemancata ,intre timp culmeaaaaa,am avut un scaun(imi aduc aminte cum vorbeati voi odata de cum se pregateste organismul inainte de nastere...,pana atunci nu mi s-a mai intamplat sa merg la buda fara vreun "stimulent"...,cafea,mic dejun,suc de porto etc...,atunci am iesit pe nemancate...),apoi am mers la spital,m-am operat etc...
sambata(1.nov) pe la 14,vine tanti asistenta si ma intreaba daca am avut vanturi(trecusera 13 ore de la operatie),ii zic ca nu!
ea cica "uite-te ce burta ai,tre' sa faci vanturi ca altfel ajungi la altele"...,belesc ochii si-i zic ca acolo am avut un gigant(asa scrie in foaia mea de externare) deaia am burta mare frate!
toate asistentele m-au zapacit cu vanturile...,am avut voie sa beau ceai neandulcit si apa... atat!,eram moartaaaa de foameee,imi chioraiau matele...
pe seara vine o tanti asistenta care ma invata sa-mi bag un supozitor cu glicerina si daca dupa o ora nu se intampla nika,sa mai bag unul si tot asa...,abia dupa ce dadeam primul vant aveam voie sa pap iaurt chior...
sambata am bagat 4 supozitoare si vanturi iok,in seara aia am stat treaza non stop,Raducu a supt efectiv toata noaptea,eram chiauna de somn...,pe la 2 noaptea am mancat un iaurt activia,pe la 3 al doilea...,pe la 6 al treilea...,TOATE ACTIVIA
a doua zi pe la 10 m-a luase cu transpiratii...au napadit toate vanturile posibile peste mine muica...si dai si tipa si da-i si tipa,am iesit din toaleta care era in salon si pe langa culoarea rosiatica ce-o capatasem,mi-am cerut scuze fetelor din salon care cu siguranta ma invidiau pentru ca in sfarsit supozitoarele si iaurtul isi facusera efectul...,nu cel dorit,da' mai bine stricata la stomac decat infometata
concluzia:oamenii aia nu-s normali,frate!cum puii mei sa scot vanturi cand eu nu aveam in stomac nika de nush cate zile...,ba mai mult,avusesem si scaunsi cand am iesit din spital,primul lucru pe care l-am mancat a fost o sawaorma delicioasaaaa

Scorpionasii mei stralucitori
Crinutasi Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Felicitari Nature pentru bebelina! Sa va aduca numai bucurii! Refacere rapida si muult laptic! Multumim tati 'naturEL' pentru vesti!

Hai Alexaaaaa

Olivia super happy de www.flickr.com/photos/8447773@N02/3019693069/in/set-72157604020968642/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput