Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 2
BraveGirl spune:
Manumanu, si eu daca ies greu afara si trebuie sa ma screm
am apoi scurgeri rozalii pt ca e bebelina cu capusorul in colul meu sters. Ca sa evit asa ceva eu imi pun supozitor cu glicerina. Am fost la medic la control si mi-a zis sa evit cat pot sa ma screm.
==========
Corina
37+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Mirtha spune:
Alexutza ce povestesti tu despre moase povesteste si bunica sotului -care a fost moasa cindva. Probabil pe la Ploiesti au mai pastrat din regulile vechi.
Oricum in cazul meu moasele au avut un rol foarte important. Practic pina sa vina ginecul au fost in permanenta linga mine si au coordonat totul. Si apoi intre ele si ginec a fost o colaborare extrem de clara - adica se vedea ca nu erau acolo de decor.
Oricum de indus nasterea eu zic sa vorbesti cu un ginec daca este cazul.
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutza_26 Nature - sa va traiasca baiatul sa fie sanatos si tie recuperare cta mai rapida!!! ![]() Malina - sa va taisca Davidutu, sa fie sanatos..ca de frumossss....ce sa mai zic ..e bine ca acum e cuminte...poate n-or incepe colicii asa devreme!!!!Eu am fost sa ma interesez/sa pun la punct planul B ...si e ff draguta, mi-a explicat ce si cum, am vb cu ea de rezerva cu 2 locuri...Mi-a zis ca daca se intamplasa ma apuce contyractii/se rup membranele - ea vine si tot ea ma duce la spital- ceea ce sincer nu am mai auzit si mi-a zis ca daca nu nasc pana pe 10 dec sa o sun, si sa ma duc intr-o zi cand e ea de garda si imi face inducere!!!!Toate bune si frumoase ...mai putin durata sederii - 4 zile si externarea in ziua a-5a ![]() ...adik atatea zile sa-l la spe grasan singur doar cu tati?????Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 36+ TheodoraPRINTZUL AMR 3 SAPTAMANI ![]() Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!! |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:

Multa bafta spre saptamana 38 si la mai multe pian la 40 !
| citat din mesajul lui BraveGirl Manumanu, si eu daca ies greu afara si trebuie sa ma screm ========== Corina 37+ Arianna MariaMy baby Albumul meu |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
alexutza_26 spune:

ALEXA

Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
36+
Theodora
PRINTZUL
AMR 3 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Mirtha - daa, asta m-a frapat si pe mine, adik pana la urma moasa face aproape toata treaba dr si doar in momentul expulziei cheama un dr asa de decor!!!! Cta pirveste inducerea sper sa nu ajungem acolo, nu mi-e frica de ea, ca prima data asa l-am nascut pe grasan, dar vorba ta - m-as simti mult mai safe cu un dr alaturi!!!!!![]()
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
36+
Theodora
PRINTZUL
AMR 3 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
BraveGirl spune:
citat din mesajul lui Mirtha![]() Multa bafta spre saptamana 38 si la mai multe pian la 40 ! Mirtha mama de Eva http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 |
Multumesc pt urare, dar sincer, NU MAI POT!!!! Nu credeam ca o sa zic asta, dar vreau sa nasc cat mai repede. Sunt terminata....mai nasol e ca sunt afectata psihic datorita lipsei acute de somn. Si vreau ca bebelina sa aiba o mamica lucida. Chiar vorbeam ieri cu sotul ca am o figura pierduta, de femeie nebuna. Mi-e si jena sa mai zic de durerile pe care le am pt ca nu cred ca ma mai crede nimeni, pt ca la astfel de dureri trebuia sa nasc de mult. Imi pare rau ca gandesc asa, pt ca stiu ca e mai bine sa mai stea in burtica, dar nici sa ma chinui in halul asta nu mai pot. Imi vine sa plang non-stop, sa urlu la lume, nu mai suport pe nimeni...nici pe mine nu ma suport.
==========
Corina
37+
Arianna MariaMy baby
Albumul meu
criss703 spune:
FELICITARI MAMICILE NATURE , SIMONA , NEBUNICA_ZAPACICA 

BUN VENIT PE LUME NOILOR BEBEI ![]()

HAIDE ALEXAAAA 

Manumanu ce descri tu nu ar putea sa fie si de la sangerarea unor hemoroizi ?? depinde unde era amplasata pe tamponel sangerarea 
Fetelor cum descrieti voi fenomenul "mi s-a rupt apa" Eu m-am trezit azi noapte cu niste picaturi curgand pe picioare (asa vre-o 3-4) si atat si erau ca de apa fara nici un miros transparente , fara dureri sau sangerari , oare poate sa curga doar cate un pic??
Criss
38
http://community.webshots.com/user/criss703
anidaz spune:
Felicitari mamicilor pentru comorile voastre si nastere usoara celor care urmeaza,

Am niste agitate speciale pe care trebuie sa le scot la vedere pentru o graviduta speciala 

Hai Alexaaa!

Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
Madutz spune:
Carmendu, Nebunica, Nature - felicitari curajoaselor 

si bun venit bebelusilor 

!

Alexa

Bravegirl mi-a placut din prima nick-ul tau! Zoe, fii barbata, cum ar zice nenea Iancu! Hai ca mai e putin si iti tii minunea in brate!
Madi
34+ Papadia 
alra spune:
FELICITARI NEBUNICA!!!
FELICITARI NATURE!!!
MULTA BAFTA ALEXA MAINE, O SA FIE TOTUL BINE 
criss, da se poate ca membranele sa se fisureze fin si sa curga foarte putina apa. daca se opreste probabil ca a fost urina scapata din vezica, apa odata rupta curge in continuu. tot asa am patit eu la laura - curgea foarte putin insa continuu.
Bravegirl nici eu nu ma mai suport si nu mai suport pe nimeni din jurul meu. am o stare de spirit foarte proasta. sunt agresiva si depresiva. si eu abia astept sa nasc. mama e in drum spre noi: a aterizat si acuma sunt in masina vin in jumatate de ora. din momentul asta ma apuc de orice cred ca imi provoaca nasterea. maine am programare la ginecolog si vad cum mai sta treaba in interior.
ma duc sa trag cu aspiratorul ![]()
ALRA 37+
Vacanta cu Laura in Romania

..e bine ca acum e cuminte...poate n-or incepe colicii asa devreme!!!!
...si e ff draguta, mi-a explicat ce si cum, am vb cu ea de rezerva cu 2 locuri...Mi-a zis ca daca se intamplasa ma apuce contyractii/se rup membranele - ea vine si tot ea ma duce la spital- ceea ce sincer nu am mai auzit