Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 10
lauramiron spune:
Oooffff BraveGirl, cum te inteleg

Eu asta noapte pe la miezul noptii n-am mai putut si am tras un plans sanatos cum n-am plans de ani de zile

Ma dureau oasele soldurilor si spatele atat de tare de nu puteam sta nicicum. Ce sa zic de somn, daca in ultimele saptamani am dormit cate 3-4 ore pe noapte, si alea chinuite, e muult!!! Dimineata cand simt ca as putea atipi si eu, trebuie sa ma trezesc sa duc copilu' la gradinita. Sunt atat de obosita/iritata/irascibila si toate alea.....incat simt ca o iau razna

Dar nu ma lua in seama, curaj si putere ca mai avem un pic si e gata!!!!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui BraveGirl
Multumesc pt urare, dar sincer, NU MAI POT!!!! Nu credeam ca o sa zic asta, dar vreau sa nasc cat mai repede. Sunt terminata....mai nasol e ca sunt afectata psihic datorita lipsei acute de somn. Si vreau ca bebelina sa aiba o mamica lucida. Chiar vorbeam ieri cu sotul ca am o figura pierduta, de femeie nebuna. Mi-e si jena sa mai zic de durerile pe care le am pt ca nu cred ca ma mai crede nimeni, pt ca la astfel de dureri trebuia sa nasc de mult. Imi pare rau ca gandesc asa, pt ca stiu ca e mai bine sa mai stea in burtica, dar nici sa ma chinui in halul asta nu mai pot. Imi vine sa plang non-stop, sa urlu la lume, nu mai suport pe nimeni...nici pe mine nu ma suport. ========== Corina 37+ Arianna MariaMy baby Albumul meu |
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
37+ cu
Caterina Sara
lauramiron spune:
Criss, asa e indicat, sa nu te misti pana trece efectul anesteziei ca sa nu ramai cu dureri de cap cica. Nu stiu cat e de adevarat, insa eu nu m-am miscat vreo 6-8 ore (era noapte oricum
) si sincer, n-am avut nici un fel de durere.
Sonda mi-au montat-o inainte sa intru in operatie,adica seara pe la 7.30, asistenta a fost tare finuta ca nici n-am simtit, nu m-a deranjat nici o clipa, si mi-au lasat-o pana dimineata cand m-au mutat in salon, pe la ora 8-9.
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Dandusa si fetele care ati facut cezariana e adevarat ca dupa operatie tre sa ti capul nemiscat? si cat timp? ati avut montata si sonda pt. pipi ? nu v-a deranjat ?...of eu ii fac galerie la Alexa si ma ia pe mine cu frica ![]() Criss 38![]() http://community.webshots.com/user/criss703 |
37+ cu
Caterina Sara
Olivia26 spune:

Felicitari Alexaaaaaa

M-am delectat cu pozici, Doamne ce bebelusi frumosi avem la Odiseea noastra 
Olivia
super happy de
www.flickr.com/photos/8447773@N02/3019693069/in/set-72157604020968642/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Lucrusoare bebe
lauramiron spune:
Alexa, era cat pe ce sa scot agitatele pentru tine, si uite ca deja ai nascut

Felicitari mamico!!!! Bebe sanatos si refacere rapida!! Abia astept sa ne povestesti, in stilul tau haios, cum a fost

Am vazut fetita de Diamisha
O bomboana, nu alta!! O frumusete de bebelina, sa va traiasca!!!!
Leeloo, pai cum sa nu fie mandru tati cu o asa minune de baietel
E un dulce si un frumos!!
37+ cu
Caterina Sara
Otiliav spune:
Felicitari Alexa! Sa fie bb sanatos, norocos si necolicos!
Diamisha, ce fetita delicioasa, seamana cu tati e clar dar e o frumusete, are trasaturi bine definite si finute. Ce bine ca tati se implica si va ajuta, asa si trebuie sa fie mai ales ca tu ti-ai revenit mai greu.
Bafta cu alaptatul!
Ramo,
curajoaso, tu chiar vrei sa nasti natural si iti tin pumnii sa reusesti!
Eu nici acum nu am facut bagajul, am cumparat zic eu cam tot ce trebuie, de fapt dupa ce merg la spital sa imi faca dosarelul o sa stiu mai multe despre ce trebuie sa contina bagajul.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
37+
Pozele noastre
Amalia spune:
Alexa FELICITARI!!!!
Sa-ti traiasca minunea mica si sa fie sanatos! Refacere cat mai rapida mamico, multa sanatate si laptic in tzitzi si un bebic fara colici!
Abia te astept cu povestea si cu poze!
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
monicus spune:
Furnicusa,felicitari pentru bebe Andrei, bun venit pe lume..sa fie sanatos, mancacios si sa aiba parte de bucurii...tie refacere usoara si sa va intoarceti cu bine acasa amandoi...
Simona73felicitari... Isabelle Nicole[/ble] bun venit pe lume....sa fi santoasa si sa asculte de parinti.. sa fie norocoasa.. si tie refacere rapida.. si asteptam poze...
.
Nebunica-zapacica gata...ai ajuns la final.... felicitari... ai rezistat cu vitejie pana la 41 saptamani...bun venit pe lume fiului tau Nicolas. Sa fie sanatos... si sa aiba multe nopti fara colici.. tie refacere rapida... si bineinteles asteptam poze... cu micutul... 
Carmendu,.... iti urez lui Victor bun venit pe lume... un eveniment frumos in familia ta.. sa fie sanatos... si sa asculte de parinti... si tie refacere rapida... asteptam poze... cand reusesti....
Nature.. felicitari... bun venit pe lume [blue]Sofiei, sa fie santoasa, sa fie norocoasa.... si tie refacere rapida... si sa va intoarceti cu bine amandoua acasa... si vrem sa o vedem pe mititca....poze..........
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
35+ 
AMR 5 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png
IuliaCospy spune:

Alexa, felicitari mamico! Sa iti traiasca minunea si sa fie sanatoasa!

Fetelor, maine schimbam si noi semnatura. Mai am o saptamana si adevarul este ca nu mai am rabdare. Abia astept sa imi vad printesa. Acum orice durere, orice secretie, mi se pare ca e semn ca se declanseaza nasterea
insa nu vreau sa ii pun pe ai mei pe drumuri aiurea, ca toti lucreaza si prefer sa isi pastreze concediul pt dupa.
Ce ma surprinde este ca dorm foarte mult, in special ziua. Noaptea mai am asa oarecare nelinisti, dar ziua n-am nici o greata. Iar de treaba prin casa ioc. Ma apuc dupa pranz, ca inainte nu sunt in stare. ![]()
gravidutele si mamicile
Iulia
38+ 
mariana28 spune:

FELICITARI ALEXA!

SANATOS, MANCACIOS, CARE SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!

SANATATE MULTA TUTUROR!
AM TRAS UN SOMN IN NOAPTEA ASTA....CU UN SINGUR DRUM LA BAIE...CE BINE! NICI NU AM MAI SIMTIT CA SUNT GRAVIDA, IMI CAUTAM BURTA DIMINEATA SA VAD DACA MAI E![]()
![]()
.
37 +
, Matei Andrei
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi