Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 11
manumanu spune:
Fetelor, am vorbit cu dr si maine dimineata ma internez! Vrea sa stau sub observatie si... cine stie? Cu Dumnezeu inainte!
manu
35+
+ 
AMR 1-2 SAPTAMANI!!!
Ramo2007 spune:
Gata, am pus papa la facut...si acum infulec pe canapea...
Otilia,
nu sunt prea curajoasa de fel, nu stiu ce m-a apucat, dar nu vreau cezariana decat daca e absolut necesar
Manumanu, de ce te internezi?Proabil ai scris mai in spate...dar am citit pe fuga rau
Ramo
36+
Sara Maria
Puiutul meu scump
IuliaCospy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui manumanu Fetelor, am vorbit cu dr si maine dimineata ma internez! Vrea sa stau sub observatie si... cine stie? Cu Dumnezeu inainte! manu 35+ + ![]() AMR 1-2 SAPTAMANI!!! |
Manumanu, poate ca asa e cel mai bine! Ti-a spus totusi de la ce ar putea sa fie sangerarea aceea?
Mult, mult succes sa fie totul bine si sa iti tii bebebii in prate sanatosi cat mai curand!
Sa ne tii si pe noi la curent cu ce mai faci!

Iulia
38+
manumanu spune:
Ramo, ma internez pt ca dr vrea sa fiu sub observatie... fiind sarcina gemelara si "pretioasa" (FIV).... in plus, mi-a iesit si tensiunea cam marita si vrem sa evitam orice complicatii.
manu
35+
+ 
AMR 1-2 SAPTAMANI!!!
esaria spune:
Buna, fetelor
Am nascut pe 10 noiembrie, o fetita de 3600g si 49cm, prin cezariana.O mandrete de fatuca!!! A! O cheama SONIA.
38+
Ramo2007 spune:
Manumanu
, da, e mai bine sa stai sub observatie...bafta multa!Sa stai linistita ca sa stea puiutii acolo pana zice nenea dr...
Ramo
36+
Sara Maria
Puiutul meu scump
Amalia spune:
Am fost si eu azi de dimineata la control la spital, pentru ca s-a intors doctora mea din concediu....si bine-nteles ca sa-mi scoata firele...
Frateee ce trafic
!! Am plecat la 7:20 de acasa si am ajuns la spital la 8:40, in conditiile in care este un drum de 15 minute!
. Noroc ca am decis sa plec cu sotul cu masina si sa iau puiul mic cu mine ca sa-l pot alapta...ca altfel cu drumul dus-intors ratam 2 mese ale lui si sigur ii lasam mancare doar pentru una!
Controlul..supeeer...ca deh, dupa 2 saptamani, firele ramase, care n-au picat singure sau n-am reusit eu sa le extrag, s-au incarnat si a fost 'minunat" sa mi le scoata fara anestezie! Acum ma simt de parca m-am asezat pe o plita incinsa...simt o caldura care m-a napadit si usturime...bine ca a trezut si asta!
. Doctora era multumita de cum se vindeca zona si a ramas sa ne vedem la 6 saptamani sa discutam si mijloacele de contraceptie...nu ca mi-ar arde mie de asa ceva acum...![]()
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Esaria FELICITARI pentru micuta Sonia!!
Sa va traiasca si sa va bucurati de ea! Asteptam pozici cu bebelina!
| Citat: |
| citat din mesajul lui esaria Buna, fetelor Am nascut pe 10 noiembrie, o fetita de 3600g si 49cm, prin cezariana.O mandrete de fatuca!!! A! O cheama SONIA. 38+ |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
andreyutza spune:
imi cer scuze ca n-am mai intrat de cateva zile si n-am reusit si eu sa fac galerie. de 3-4 zile sunt racita cobza. m-am simti rau, durere de gat, nas infundat, nu prea am reusit sa dorm, etc. azi, Slava Domnului, sunt un picut mai bine.

FURNICUSA, CARMENDU, NEBUNICA-ZAPACICA, SIMONA73, NATURE, ALEXA, felicitari!!!!

sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si mancaciosi!!
imi pare rau ca n-am apucat sa fac si eu galerie.
Alexa, pt tine cu dedicatie speciala ca am vazut ca-ti plac mult 

BraveGirl fac galerie de pe acum ca maine esti pe "pozitie"

nastere usoara!!!!
babyzapi,
ce bine ca bebe Nicholas a luat in greutate si puteti iesi afara!!!![]()
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
34+